>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
PRasa mi odda swoją dziewczynę bo często się myli i dzwoni do mnie zamiast do niej :p , Syla powiedz że wolisz ???? takich chłopów jak ja buhehe

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Delhi cieniuje jak małolaty,jeden z komentatorów Eurosportu pochodzący z Indii nie zostawia na nich suchej nitki.Po 20 overach Delhi tylko 1 six!!!!!Jeszcze 6 -sixów ,realne jak batsmani z Przylądka pokażą jak sie piły odbija.W tym sezonie kluby z Indii i reprezentacja daje ciała na całej linii.

Jak mi overek w meczu białoruskiego hokeja nie wejdzie ,znów dzień na minus.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Sylwio nie zdradzaj mnie z tymi moderatorami :| Ja mam największy staż tutaj z modów :| Wszyscy wiemy, że Sylwia mnie kocha i już :!: Koniec topicu bo bany polecą ????

michau 84

michau

Forum VIP
Dober jak podajesz typ to podawaj rzeczywisty kurs z danego momentu a nie sprzed kilku/kilkunastu godzin :| Tak się składa, że też brałem pod uwagę ten mecz i o godzinie 13 kurs w bwin wynosił już @1.50... a gdzie tam do @2.20. Wtedy najwyższy rynek miał betsafe. Zdaje się po @2.05. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Poza tym nie wiem czy już nie było to poblokowane, bo chciałem zagrać w betsafe ale mi uciekli z ofertą... i w sumie dobrze, bo fix był konkret.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
kursy na burkine juz 1,6
do tego w tych afrykanskich druzynach czasem zdarzaja sie starsi zawodnicy z podrobionym aktem urodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom