ted
Forum VIP
to mam przechlapane :|Fox ja ewidentnie widzę, że Ona leci na "dojrzałych" z bagażem życiowym![]()
to mam przechlapane :|Fox ja ewidentnie widzę, że Ona leci na "dojrzałych" z bagażem życiowym![]()
ja lece na Was wszystkich moi DrodzyFox ja ewidentnie widzę, że Ona leci na "dojrzałych" z bagażem życiowym![]()
a na kogo najbardziej i dlaczego na mnie?ja lece na Was wszystkich moi Drodzy![]()
jeszcze się pytasz? obiecałes, że wpadniesz z malinówką, czy innym podobnym trunkiem :-Da na kogo najbardziej i dlaczego na mnie?![]()
obiecałem, że wpadnę ale słowo "malinka" było użyte w innym kontekściejeszcze się pytasz? obiecałes, że wpadniesz z malinówką, czy innym podobnym trunkiem :-D
ahahahah ???? no taa, nie załapałam w takim razie :jezora:obiecałem, że wpadnę ale słowo "malinka" było użyte w innym kontekście![]()
bo pewnie pijana byłaśahahahah ???? no taa, nie załapałam w takim razie :jezora:
jako iż mieszkam z 10 km od Ciebie, może 15...to ja powinienem być faworytem...no i pracuje w telewizji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja lece na Was wszystkich moi Drodzy![]()
A czy w takim razie Twoja dziewczyna bedzie wolna? Bo ja bym reflektował jak coś ;Djako iż mieszkam z 10 km od Ciebie, może 15...to ja powinienem być faworytem...no i pracuje w telewizji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nic Ci do mojej dziewczynyA czy w takim razie Twoja dziewczyna bedzie wolna? Bo ja bym reflektował jak coś ;D
ja nigdy nie trzezwieje przeciezbo pewnie pijana byłaś![]()
No pochwal sięNic Ci do mojej dziewczynyPoza tym po coś rozpowiadał:|
i za to Cie lubię ;**ja nigdy nie trzezwieje przeciez![]()
się robi kierownikuKoniec topicu bo bany polecą ????