646 simons Forum VIP Październik 12, 2009 #2742 Grał ktoś tego kosza co podał doberman90? Bo ciekawy jestem jak rozliczyli. Kliknij aby rozwinąć... jak sprawdzalem kolo 17:45 nie bylo w ofercie
Grał ktoś tego kosza co podał doberman90? Bo ciekawy jestem jak rozliczyli. Kliknij aby rozwinąć... jak sprawdzalem kolo 17:45 nie bylo w ofercie
12,8K ted Forum VIP Październik 13, 2009 #2743 Islandia weszła ale bez handi, wiec połowiczny sukces ;/
4,5K benek_27 Forum VIP Październik 13, 2009 #2744 Zagrałem na LIVE w połowie po 1.80 orzuciłem Celtic Liczę he Bhoys...
12,8K ted Forum VIP Październik 13, 2009 #2745 farciarz własnie widze ze kurs na Celtic u mnie w Betsafe ladnie podskoczył
277 nivet Użytkownik Październik 15, 2009 #2746 Ktoś wie co sie dzieje z meczem Stal Stalowa Wola - Motor Lublin, widzę spadki na 1 znacie powód ? Realny kurs na Stalówkę w okolicach 1.9-2.0, przeglądałem strony klubowe, fora czy strony piszące o 1 lidze ale nic nie znalazłem.
Ktoś wie co sie dzieje z meczem Stal Stalowa Wola - Motor Lublin, widzę spadki na 1 znacie powód ? Realny kurs na Stalówkę w okolicach 1.9-2.0, przeglądałem strony klubowe, fora czy strony piszące o 1 lidze ale nic nie znalazłem.
12,8K ted Forum VIP Październik 15, 2009 #2747 2;2 Kostaryka w 95min, na ch*j tego gola USA strzelilo to niewiem....................................
2;2 Kostaryka w 95min, na ch*j tego gola USA strzelilo to niewiem....................................
5 sylaaa Użytkownik Październik 15, 2009 #2748 2;2 Kostaryka w 95min, na ch*j tego gola USA strzelilo to niewiem.................................... Kliknij aby rozwinąć... było tak blisko... podobnie jak i wczoraj Finlandia :-?
2;2 Kostaryka w 95min, na ch*j tego gola USA strzelilo to niewiem.................................... Kliknij aby rozwinąć... było tak blisko... podobnie jak i wczoraj Finlandia :-?
5 sylaaa Użytkownik Październik 18, 2009 #2750 Bryne 2:0, poddaje sie ???? Kliknij aby rozwinąć... może na pocieszenie zagraj to http://www.betexplorer.com/soccer/Peru/peruvian-1st-league-2009/nextmatch.php?matchid=6561712 ???? swietnie ????
Bryne 2:0, poddaje sie ???? Kliknij aby rozwinąć... może na pocieszenie zagraj to http://www.betexplorer.com/soccer/Peru/peruvian-1st-league-2009/nextmatch.php?matchid=6561712 ???? swietnie ????
5 sylaaa Użytkownik Październik 18, 2009 #2752 Oj Sylwia dałaś.....ciała Kliknij aby rozwinąć... wal się Ted :jezora:????
2,2K fox71 Forum VIP Październik 18, 2009 #2753 Oj nieładnie ,nieładnie,a dziś przypadkiem zdjęcia widziałem na NK i wydawałaś się spokojna.
5 sylaaa Użytkownik Październik 19, 2009 #2754 Oj nieładnie ,nieładnie,a dziś przypadkiem zdjęcia widziałem na NK i wydawałaś się spokojna. Kliknij aby rozwinąć... ja natomiast myslałam, że jestes młodszy :jezora: nie, no.. nie potrafie byc złosliwa
Oj nieładnie ,nieładnie,a dziś przypadkiem zdjęcia widziałem na NK i wydawałaś się spokojna. Kliknij aby rozwinąć... ja natomiast myslałam, że jestes młodszy :jezora: nie, no.. nie potrafie byc złosliwa
2,2K fox71 Forum VIP Październik 19, 2009 #2755 ja natomiast myslałam, że jestes młodszy :jezora: nie, no.. nie potrafie byc złosliwa Kliknij aby rozwinąć... Rocznik w nicku powinien Ci wcześniej podpowiedzieć...Złośliwa nie jesteś,i tak czuje się jak małolat i wyglądam młodo heheheeh.
ja natomiast myslałam, że jestes młodszy :jezora: nie, no.. nie potrafie byc złosliwa Kliknij aby rozwinąć... Rocznik w nicku powinien Ci wcześniej podpowiedzieć...Złośliwa nie jesteś,i tak czuje się jak małolat i wyglądam młodo heheheeh.
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Październik 19, 2009 #2757 wiesz sylaaa że musisz odkupic swe winy :>?? Kliknij aby rozwinąć... nie chce się wtrącać ale z winami poszłoby szybciej pewnie
wiesz sylaaa że musisz odkupic swe winy :>?? Kliknij aby rozwinąć... nie chce się wtrącać ale z winami poszłoby szybciej pewnie
5 sylaaa Użytkownik Październik 19, 2009 #2758 wiesz sylaaa że musisz odkupic swe winy :>?? Kliknij aby rozwinąć... dobra dobra :spokodfhgfh: cos da sie zrobic, pogadam z chłopakami od ustawek, to moze jakis mecz da będzie jeszcze w tym tygodniu dobranoc chłopaki, i dobranoc małolacie fox ;******
wiesz sylaaa że musisz odkupic swe winy :>?? Kliknij aby rozwinąć... dobra dobra :spokodfhgfh: cos da sie zrobic, pogadam z chłopakami od ustawek, to moze jakis mecz da będzie jeszcze w tym tygodniu dobranoc chłopaki, i dobranoc małolacie fox ;******
5 sylaaa Użytkownik Październik 19, 2009 #2759 nie chce się wtrącać ale z winami poszłoby szybciej pewnie Kliknij aby rozwinąć... wina dojrzewają :jezora:
nie chce się wtrącać ale z winami poszłoby szybciej pewnie Kliknij aby rozwinąć... wina dojrzewają :jezora:
4 uzytkownik-7288 Użytkownik Październik 19, 2009 #2760 tak dojrzewają w ciągu nocy a potem szybka akcja spirytualizacja Fox ja ewidentnie widzę, że Ona leci na "dojrzałych" z bagażem życiowym
tak dojrzewają w ciągu nocy a potem szybka akcja spirytualizacja Fox ja ewidentnie widzę, że Ona leci na "dojrzałych" z bagażem życiowym