>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Coś nie tak z meczem Korony... ?
Na lajf w b365 w pierwszych minutach meczu kurs wynosił na 1 @ ~1,80, później bramka dla Legii, a teraz oferta w ogóle zdjęta...
Może ktoś ogląda albo coś wie?

edit: fix jak chuy ???? 85&#39;, 91&#39; i 3-3

michau 84

michau

Forum VIP
SimonS, możesz sprawdzić dokładniej czy aby na pewno brakuje tych graczy ?
Ja znalazłem informację, że w Gremio nie zagra niejaki Tcheco. Nic więcej.

Poza tym wydaje mi się, że gdyby osłabienia były znaczące to kurs na gości by malał, a tu rośnie. Chyba, że masz takie konkret info, że jeszcze nikt się nie zorientował co jest grane ;)

Dodam jeszcze, że Gremio musi wygrywać u siebie, bo na wyjazdach cały czas dostają po dupie...

3za3 w meczach Gremio jak w masło :p

simons 646

simons

Forum VIP
Sem Rever, Fábio Santos e Maxi López, suspensos por terem recebido o terceiro cartão amarelo
Sem Rever, Fabio Santos i Maxi Lopez, zawieszenie za 3cią żółtą kartkę.
źrodło:http://globoesporte.globo.com/Esportes/Futebol/0,,CCF30095-9825,00.html
globoesporte raczej nie kłamie. Bynajmniej mam taka nadzieje.
Z tego co pamietam bez argentynczyka slabo sie grało Gremio, ze wzgledu na to że nie ma jakiejs ogromnej roznicy miedzy druzynami, a expekt spi troche z kursami na gosci mysle warto.
Moze nie szalec ze stawka, ale sprobowac po takim kursie, mysle mozna ????
EDIT:
Ostatni mecz Gremio bez Maxi Lopeza : Cortiba - Gremio 2-1
EDIT2:
fakt faktem ze Gremio u siebie cisnie rowno ...

michau 84

michau

Forum VIP
SimonS było już pisane, żeby podawać buka z jakiego się daje kurs. I najlepiej jeszcze dawać taki, gdzie jest najwyżej... bo np. zajrzałem tylko do unibetu i tam mają to @3. Także na przyszłość podawaj ;)

jetbull @ 3.10
interwetten @ 3.20

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
SimonS było już pisane, żeby podawać buka z jakiego się daje kurs. I najlepiej jeszcze dawać taki, gdzie jest najwyżej... bo np. zajrzałem tylko do unibetu i tam mają to @3. Także na przyszłość podawaj ;)

jetbull @ 3.10
interwetten @ 3.20
Michał są takie serwisy ,gdzie możesz sam sobie wyszukać najwyższe kursy na dane spotkanie.SimonS podał, wystarczyło mu podziękować ,a nie piszesz na ogólnym jak dzieciaki z Onetu.Max PW wystarczyło by.Jak masz ochotę odpisz mi ,tylko na PW.fox71.

michau 84

michau

Forum VIP
Odpiszę tutaj, w końcu Ty tez mogłeś napisać PW.
Żeby była jasność. Nie przecież pretensji, czy czegokolwiek w tym stylu do SimonSa. Tylko jak już podajemy coś to wypadałoby napisać chociaż jaki buk to jest. W końcu autor typu mam nadzieję, że też go gra i zależy mu na najwyższym kursie ;)
A co do tych serwisów, to wiem że istnieją, właśnie z nich podałem te kursy... A napisałem tutaj żeby każdy o tym pamiętał w miarę możliwości. Czasami się zdarzy, że nie ma aż tyle czasu na znalezienie, bo typ podany jest kilka minut przed ropoczęciem.
A, no i do dziecka onetu to nieskromnie pisząc mi troszkę brakuje, ale dzięki za wyróżnienie :p

pozdrawiam bez napiny ????

PS. Kursy na Fluminense już spadają u większości buków.

simons 646

simons

Forum VIP
Żeby była jasność. Nie przecież pretensji, czy czegokolwiek w tym stylu do SimonSa. Tylko jak już podajemy coś to wypadałoby napisać chociaż jaki buk to jest. W końcu autor typu mam nadzieję, że też go gra i zależy mu na najwyższym kursie :wink:
No sorki, bede podawal. Ja gram tam gdzie mam kase, czyli teraz jest to akurat expekt, wiec i tak mi to niewiele daje :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To co wracamy do regularnego podawania typów :?: Sezon się zaczął już większość gra. Ted błyszczy jak na razie ????
Bo jeśli nikt nie będzie podawał typów to moim zdaniem trzeba będzie zamknąć strefe....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W Czechach już raz miałaś ładne 3 za 3 ;) Chyba pójde za ciosem ????
Ode mnie na dziś Cercle Brugge, ;)
Ale w tym 3 za 3 to przeczucie mi podpowiada by grać na 1 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom