>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Hej Panocki.
Pograliśmy, cóż nie weszło trudno ???? nie bede komentował.
Ale myśle że powinniśmy iść w inną stronę, rozumiem że wielu z Was zależy na pewnej kasie którą mogą dawać fixy. Tego też nie komentuję, bo wiadomo, przecież każdy ma swoją drogę do kreowania prywatnego zysku, i nie ma recepty na niego bo dla jednych lepsze jest takie granie dla innych inne po prostu.
Namawiałbym jednak do podawania swoich typów w prywatnych tematach jak się zacznie sezon ( ale czy aby na pewno się skończył !? przeciez jakieś ligi graja) i mam pytanie do Was wszystkich, dlaczego tracimy czas na pierd olenie w strefie o wszystkim i o niczym kreując ponad 130 stron tego tematu, a topici typerskie prywatne mają w zdecydowanej większości po 1 stronie...
Jak juz pisałem kiedyś strefa nie to nie tylko fixy,ustawki,infa,insider&#39;y ale też przecież zwykłe typy, zachęcam do ich podawania, bo mam wrażenie że niektorzy zatracili obraz na czym polega bukmacherstwo...
&quot;Bukmacherka to maraton, a nie krótki sprint...&quot;
Pozdro dla Was ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
tak jak pisalam prasie okolo 17, podal finow a nie norweska ostro oszukal i teraz doda finow na strone, trzeba cos z tym zrobic chociaz kasy to nam nie zwroci. po prostu oszukal a nie ze zrodlo totalnie zle bo z tego samego zrodla byly finy i siadl ale czemu oszukal?! co mozemy z tym zrobic? ja na pewno sie postaram zeby ten jego blog zniknal z neta tylko ze zalozly zaraz nowy wiec co to zmieni, ma ktos pomysl jak oszusta ukarac? moj kumpel dostal od niego finska, inny norweska i my tez norweska szmaciaz cholerny :/

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
tak jak pisalam prasie okolo 17, podal finow a nie norweska ostro oszukal i teraz doda finow na strone, trzeba cos z tym zrobic chociaz kasy to nam nie zwroci. po prostu oszukal a nie ze zrodlo totalnie zle bo z tego samego zrodla byly finy i siadl ale czemu oszukal?! co mozemy z tym zrobic? ja na pewno sie postaram zeby ten jego blog zniknal z neta tylko ze zalozly zaraz nowy wiec co to zmieni, ma ktos pomysl jak oszusta ukarac? moj kumpel dostal od niego finska, inny norweska i my tez norweska szmaciaz cholerny :/
No ja mam. Możemy mu napisać meila, że jemjogurt chce iść z nim na randkę. Nie będzie mógł gnojek spać w nocy.. :|

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
zarty zartami, to tylko net zaden problem sie dowiedziec kto to jest a wiele osob to gralo b. grubo i watpie aby tak to zostawili

jeszcze dodam ze jak ostatnio gralam na levski 2 to on innym dawal X podobne zrodlo takze porponuje dac sobie spokoj z tym a mialam nadzieje po tej rumunii

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
poszla taka plotka wiec co tu pisac? 2 osoby mi podaly ze norweska podal jedna malo wiarugodna ze finow i co mialam wchodzic tu i siac panike? nawet nie wiedzialam co z tych finow tylko ze ta liga

fabek 0

fabek

Użytkownik
Ja jednak myślę żeby zrobić jakąś ustawkę z IV ligą... Według mnie to nie jest aż takie trudne, a kasa by była z tego pewna a nie tak jak z tych fixów od oszustów...

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Ze swojej strony popieram w pełni wypowiedz Niveta ! To ma być strefa nie tylko ciekawych informacji ale przede wszystkim dobrych typów z naszej strony !
Nie wiem jak Wy, ale ja wtapiając nawet sporą kasę na typie który uważam za dobrze przeanalizowany nie czuje takiej złości, jak w momencie kiedy widzę typ i gram na ślepo ! A na tym w sumie polegają fixy ????
Co do źródła które wszystkim wyglądało na takie pewne to każdy ma inne zdanie. To że tamten typ wszedł, a podany dla nas nie mogło być czystym przypadkiem, ale niekoniecznie...
Cala twierdzi że gość był pewny, to może poda nam coś od niego następnym razem i będziemy mieli okazję się przekonać.
PS: Dla rozluźnienia proponuję zrobić zrzutkę i grać tym kapitałem typy Adiego ! Jest w formie więc wygeneruje większy zysk niż nasze ,,fixy,, :spokodfhgfh:
Pozdro Adi ! Choć jak ja zagrałem raz Twoje typy akurat wtopiłem! :jezora:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ja jednak myślę żeby zrobić jakąś ustawkę z IV ligą... Według mnie to nie jest aż takie trudne, a kasa by była z tego pewna a nie tak jak z tych fixów od oszustów...
Od strony zrzutki, dostarczenia kasy i prawidłowego wyniku nie jest to problem, jeśli ma się znajomych w odpowiednich klubach.
Problem w tym że to jest bez sensu pod względem korzyści dla ogółu.
Jak wyobrażasz sobie żeby 20 klientów zagrało ten sam typ po takim samym kursie ?
Nierealne....przynajmniej nie na poziomie 4 ligi gdzie limity są nie takie jak trzeba i raczej trudno się spodziewać aby były większe...

fabek 0

fabek

Użytkownik
Od strony zrzutki, dostarczenia kasy i prawidłowego wyniku nie jest to problem, jeśli ma się znajomych w odpowiednich klubach.

Problem w tym że to jest bez sensu pod względem korzyści dla ogółu.
Jak wyobrażasz sobie żeby 20 klientów zagrało ten sam typ po takim samym kursie ?
Nierealne....przynajmniej nie na poziomie 4 ligi gdzie limity są nie takie jak trzeba i raczej trudno się spodziewać aby były większe...
Myślę że można by grać to w różnych bukach i chyba by nie zrobili limitu jak by np 3 osoby zagrały. To by było tak że zakładasz konto wpłacasz kasę grasz fixa i wypłacasz. A po za tym takie fixy nie zdarzały by się aż tak często jak to oferują nam inni ;) Więc myślę że jakoś by to przeszło.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ale w jakich różnych bukach, nivet ma sporo racji.. 4 lige oferuje tylko tobet i betsafe, dam sobie reke uciac, ze za wiecej niz 500 zl zagrac tego nie pozwolą, a jak już kilka osób będzie chciało za te 500 zł zagrać, to w ogole wycofają to z ofery. W bukach naziemnych z kolei też jest możliwość grania 4 ligi, ale z przynamniej dwoma innymi spotkaniami na kuponie.

Poczekajmy spokojnie do rozpoczecia sezonu w &quot;normalnych&quot; ligach w polowie lipca, wtedy pojawią się ciekawe informacje i dobre analizy z typami.

fabek 0

fabek

Użytkownik
Pochwale się wiadomością którą dostałem na pewnym forum...

&quot;zrzutka na dostep do platnych typow z zagranicznych serwisow
Dobre Typy
polecam lekture, polska grupa robiaca skladki i wykupujaca drogie zagraniczne serwisy z platnymitypami - typy warte setki euro w grupie wychodza za grosze

http://www.platneserwisy.prv.pl

p.s.
grupa juz funkcjonuje od kilku miesiecy, wykupujemy juz ponad 10 serwisow, zapisy do konca sierpnia, pozniej grupa zostanie zamknieta&quot;

Może już ktoś się z tym spotkał... Jak dla mnie kolejna lipa ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W sumie ktoś od nas może się zapisać i będziemy mieli super Fixy jeszcze taniej niż oni !
Typ za 500 euro / 100 użytkowników ich serwisu / 25 w naszej strefie = 20 EUROCENTÓW za mega pewny FIX ! ????
Takie rzeczy tylko w Erze ? Nie, tylko w strefie !

fabek 0

fabek

Użytkownik
Śmieszą mnie już strasznie te fixy... ???? Ile tego jest to mała bania...

A mi cały czas po głowie chodzi jakiś przekręt ;) Na taką łatwą kasę ;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
podal na strone finow i zadnej reakcji, ludzie no. napisalam maila to oczywiscie odpisal ze ja nic nie kupowalam od niego i droga do nikad niech prasa zrobi tego pierodlonego screena poczty z mailem i mu wysle do cholery ://// nie wiem na co czekac oszukal a kazdy laske na to kladzie

ps. na tym drugim gorszym zrodle co gralam levski i nie siadlo to koles przeprosil dal inny mecz za free ewentualnie platnosc po meczu ale to trzeba cos najpierw zrobic, zareagowac a nie milczec :/

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Maila napisałem, czy odpisze nie wiem. Co ja mam poradzić. Ukradł nam 200 zł gościu + pomógł bukom w zyskaniu pary k. Ale oprócz maila nic nie poradzimy, proponuję po prostu o tym zapomnieć:|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom