>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
szczerze to mam ochotę sobie odpuścić wszelkie źródła... bo póki co to jeden wielki ⛔ z nich wychodzi ... ! ????
Nie żebym do kogoś miał pretensje, każdy ma swój rozum ....

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Typowe. Roxi daje pierwszego Fixa gram za gnioty, teraz już poważniej i ostra dupa. 2 fixy z rzędu ? To chyba nierealne ale cóż sami jesteśmy sobie winni ;-)

celahim 4

celahim

Użytkownik
heh, no i 0:2, czemu ja glupi zagralem za wiecej niz powinienem..
Z drugiej strony panowie na pocieszenie, chyba lepiej sie czujemy teraz, kiedy przegrali 0:2, niz mieliby wygrac, ale po dogrywce

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
peffką w tym meczu to byl handicap na ODD hehe..
tez nie mam do nikogo pretensji bo sam to zagralem, ale znow bylem naiwny wierzac, ze jest pewny fix.. a mowilem, ze juz nigdy pseudofixow..
Prasa ale masz podziekowania w HP :p

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A możecie podać jeszcze raz tą jego stronkę ? Muszę sobie wrzucić do zakładek by nie grać jego typów nigdy nawet jak będą za free :p
Ale przynajmniej jakieś emocje w tym smutnym jak p*** okresie bez poważnych lig ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mądry Polak po szkodzie, ale już kiedyś mówiłem, że fix za 200 zł to zwykłe oszustwo.

Powtórzę po raz kolejny to co było mówione setki razy, gość ma fixa po kursie 5.00 gra go za 2000 i wygrywa sobie wakacje na Hawajach, a nie bawi sie w sprzedaże po 200 zł..

Cóż.. Wiara czyni cuda i dlatego wierzymy, że ktoś jest taki fajny i sie tym z nami dzieli.

Arges to pewnie byl przypadek.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ja zagrałem za stosunkowo nie wiele - 240 zł, ale na tą chwile był to znaczący % mojego budżetu niestety :kwasny4565:
to co pisze Ass zgadza się w 100 %, po co ktoś miałby dawać fixa z kursem 5 za 200 zł ... ehhh

fabek 0

fabek

Użytkownik
Jednak żadne info nie było... Dużo ludzi to miało a poza tym parę osób grało odwrotnie do nas i z dużą pewnością...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
ja proponuję zbierać kasę po 30 zł i zrobić &quot;patronat&quot; nad jakąś drużyną z IV ligi :]
I tu również potwierdze to co pisałem wcześniej. To jest jedyne pewne źródło, tylko, że to na szerszą skalę może się skończyć wycieczką do Wrocławia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom