>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
zrobimy czystkę w Strefie i zastanowimy się nad tym poważnie, że w razie jakiś kłopotów skasujemy trwale tematy itp. Tak wiem że mówię to publicznie :]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
I tu również potwierdze to co pisałem wcześniej. To jest jedyne pewne źródło, tylko, że to na szerszą skalę może się skończyć wycieczką do Wrocławia.
Powiem Wam tylko, że z olim próbowaliśmy namówić zaprzyjaźniony team, i to za grubą kasę ( 2-3k ). W momencie jak już nie grali o cokolwiek. I się nie dało. Nie sądzę że to wyjdzie.

D 17

dragao19

Użytkownik
Ja gadalem z paroma kumplami, chcielismy ustawic mecz z 3 ligi. W czwarta nie ma sie co bawic bo malutkie limity, i zagra moze ze 4-5 osob z nas, choc w sumie nie wiem jakim buzdzetem operujecie. Tyle że 3 liga jest już troche droższa i 3 tysie na druzyne trzeba wydac. Chyba ze kupic tylko bramkarza i ze 2 obroncow

cala 37

cala

Użytkownik
No to ja wam napisze ciekawostke.Znajomy kupil od niego ten mecz i wcale mu nie podal Odd Grenland tylko Jyvaskyla JK z Finlandii
Jak narazie prowadza 1-0 a kurs ok 4.6
Ja dzis od niego nie bralem bo wiedzialem ze tu bedzie podany.
Trudno mi uwierzyc ze to oszust po tylu zagranych spotkaniach od niego...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Fox brawo. Nam się niestety tak nie poszczęściło...
Eh... dobrze, że to tylko kilkadziesiąt złotych. Gdybym grał tak jak tu niektózy to bym się załamał bardzo.

D 17

dragao19

Użytkownik
pewnie ma jakies info ze sie tu zrzucamy i specjalnie podal inny mecz zeby sie utwierdzic kto roznosi jego typy. Mogl to byc typowy zabieg. jak kiedys kupowalem platny serwis i byla afera ze ktos zamieszcza gdzies typy to tak bylo zrobione, gosc zamiescil &quot;fake typ&quot; i dostal bana

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
No to ja wam napisze ciekawostke.Znajomy kupil od niego ten mecz i wcale mu nie podal Odd Grenland tylko Jyvaskyla JK z Finlandii
Jak narazie prowadza 1-0 a kurs ok 4.6
Ja dzis od niego nie bralem bo wiedzialem ze tu bedzie podany.
Trudno mi uwierzyc ze to oszust po tylu zagranych spotkaniach od niego...
To skurwysyn...doszły mnie podobne słuchy już podczas trwania meczu, ale pomyślałem że to ***** prawda i ktoś ferment sieje. A to jednak *****....zobaczymy co da do historii.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To mnie teraz zadziwiłeś Cala. Ale jaką on ma korzyść z podawania pseudofixów ludziom, a innym konkretny typ :?: Koleś albo strasznie kombinuje albo ma szczęście co do niektórych spotkań.....
Chyba jednak on może zaufania do Nas nie ma czy jaki **** :?: Może on Roxi lepiej zna i Jej podaje dobre typy :?: Zobaczymy czy odda hajs.... **** jeden....

cala 37

cala

Użytkownik
To mnie teraz zadziwiłeś Cala. Ale jaką on ma korzyść z podawania pseudofixów ludziom, a innym konkretny typ :?:
Ma korzysc bo nie straci na raz wszystkich klijentow.
Nie trudno sie domyslec ze kasy nie odda.widac koles kreci i wykorzystuje chwile zeby zarobic kase.
A to sa poprostu typy i tyle.komu poda i wejdzie kupi nastpeny mecz i tak sie kreci w kolo
A w Finlandii juz 1-1 ;)

celahim 4

celahim

Użytkownik
Mowicie tutaj o jakims dogadywaniu sie z czwarta liga, ale panowie, spojrzmy prawdzie w oczy, stawiam spora kase na to, ze nikt z nas nie podejmie sie zalatwiania tego, zbyt duze ryzyko po prostu.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Na taki cel potrzebne by były grube tysie dla przynajmniej 3-4 zawodników, plus grube tysie na granie tego ... plus osoba która to wszystko załatwi...
Nie jest to takie proste wszystko....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Próbowali. Trzeba mieć nerwy ze stali... Ja akurat czegoś takiego nie robiłem... I musiałbym się naprawdę ostro zastanowić nad takim przedsięwzięciem. Poza tym spory budżet trzeba mieć aby to postawić.
No nic trzeba dalej kombinować. A ja jednak muszę roboty szukać... :| :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom