Hehehe, tankowanie przez Knicks będzie teraz zabawniejsze niż tankowanie 76ers. ;D Mam tu na myśli brak picków w pierwszej rundzie następnego draftu.
Co do Cavs to dalej mierne ruchy widzę, zespół budowany na prędko bez szans na sukces. Im jest potrzebny nr 5 a nie J.R. Smith czy Shumpert. Ich ruch też jest zabawny. W następnym meczu będą chyba grać pięcioma piłkami.
Smitha powinni według mnie przehandlować na jakiegoś defensywnego centra, który coś będzie zbierał, bo póki co jest padaczka.
Jeżeli chodzi o Shumperta to akurat dobry ruch ze strony Cavs, bo Iman jest dobrym obrońcą, a takich praktycznie w Cleveland nie ma.
Co do Oklahomy to mam mieszane uczucia, bo z jednej strony dostają fajnego, utalentowanego gracza na pozycji nr 2 a z drugiej strony mają zbyt wielu graczy obwodowych. Westbrook, Durant, Waiters, Jackson, a jest jeszcze Morrow, nieźle radzący sobie Smith i młodzi, całkiem perspektywiczni Jones i Robertson. Raczej szukałbym skutecznego podkoszowego, bo Ibaka rzuca praktycznie zawsze z półdystansu, Adams czy Perkins nie są wirtuozami gry ofensywnej.