easy
Forum VIP
tylko grajac po 3,5 jak cavs wtopi z chicago albo potem z wiz/atl topisz kase. a ja mowie o samym finale..Przecież wszędzie jest~ 3.5
Harold..nie pisze tego by Cie obrazic aczkolwiek troche mnie denerwujesz piszac ze czarne jest biale a biale czarne. Cavs gra z uposledzonymi w ataku Chicago, ktorzy defensywnie wygladaja dobrze tylko na papierze, Rose jest sabotazysta a para podkoszowych jest w tragicznej formie a o maly wlos byloby 3-1 dla Chicago. W finale dostana kogos z Houston,Clippers,GSW, Miski gdzie raczej kazda druzyna jest ponad nich[chyba nawet Ci slabi Houston] a trzy z czterech klase wyzej. Teoretycznie na forum mozesz pisac cokolwiek Ci sie podoba ale nie wszyscy musza sie z tym zgodzic. Ktos nie ma kompletnie pojecia o NBA, zobaczy Twoj wpis i jeszcze postawi jakies pieniadze na CAVS win.. do tego nie chce dopuscic bo jest to kompletnie nieoplacalne. Do tego jest takze publiczny zaklad, nie wiem czy trollujesz czy moze nasz odbior spotkan Cleveland az tak sie od siebei rozni wiec to jest po prostu test. Jestes przekonany i namawiasz ludzi to grasz przeciwko mnie i tyle ????