Jest to mało prawdopodobne biorąc pod uwagę to co można przeczytać tutaj:ktoś wie czy Wade wraca na dzisiejszy mecz?
http://www.rotoworld.com/player/nba/931/dwyane-wade
Edit: Nie zagra.
Jest to mało prawdopodobne biorąc pod uwagę to co można przeczytać tutaj:ktoś wie czy Wade wraca na dzisiejszy mecz?
http://www.sbnation.com/nba/2014/11/21/7260057/76ers-eric-bledsoe-kentucky-insulting
chętnie poznam Wasze opinie w tym temacie - Kentucky czy Sixers?
http://finance.yahoo.com/news/derrick-rose-contract-become-nightmare-175151871.html;_ylt=A0LEVvZ6o29UGiAAd0sPxQt.
Gdyby Rose'wi kończył się kontrakt po tym sezonie, co byście zrobili będąc włodarzem Bulls? Odpuszczacie czy przedłużacie?
Krytyka Cleveland jest jak najbardziej słuszna obojętnie w jaki sposób zakończy się dla nich ten sezon. Porównanie do Miami jest trochę nie na miejscu bo jeszcze żadna drużyna nie miała takich dysproporcji między atakiem, a obroną. O ile w ofensywie na razie działa to na zasadzie indywidualności, ale na pewno można poprawić ruch piłki i to będzie zapewne funkcjonowało lepiej, to w obronie jest bardziej złożony problem. Tutaj nie ma po prostu ludzi do bronienia. Tam żaden element do siebie nie pasuje. Sam jestem zwolennikiem, żeby dać im czas bo to normalne, że przy budowie nowego tworu ten czas jest potrzebny, ale w porównaniu do początków Wielkiej Trójki z Heat to Cavs wyglądają bardzo surowo.Przypomina mi to sytuację, jak w ostatnich sezonach zawodziło Miami Heat, też każdy krytykował, że jacy to oni słabi, że nie mają drużyny tylko indywidualności, że o mistrzostwie mogą zapomnieć. Efekt? Dwa mistrzostwa i dwa mistrzostwa konferencji...
A kto niby tak twierdzi? ???? Pytasz w taki sposób, jakby pół forum tak myślało.naprawdę ktoś wierzy, że na tak słąbym wschodzie nie wejdą do playoffs?
Wymień proszę te powody do hejtowania Oklahomy... Bilans 3-12, z czego 7 meczów z tych przegranych to bardzo wyrównane spotkania i close game. Nie zapominaj, że oprócz KD i RW w kilku z nich nie grał również Jackson, Lamb, Jones i Morrow. Bywały mecze, gdzie ich rotacja miała 7 graczy i dochodziło wręcz do kuriozalnych sytuacji w ustawieniach i rotacji OKC. Z dowolnego contendera (może oprócz Spurs) pomiń dwóch kluczowych zawodników i odpowiedz sobie na pytanie, czy ktokolwiek w tej sytuacji by sobie poradził lepiej. Clippers bez Paula i Griffina, Warriors bez Thompsona i Curry'ego, Cavs bez Lebrona i Irvinga itd. Dodaj do tego kilku roles playerów i myślę, że wyglądałoby to jeszcze gorzej.A teraz o innej drużynie, której jakoś nikt nie hejtuje, a powody są. Chodzi mi o Oklahomę. Ok, ich dwie największe gwiazdy są kontuzjowane, ale czy to usprawiedliwia ich bilans 3-12? Czy drużyna, która przez wielu była, a nawet jest typowana do mistrzostwa nawet bez swoich dwóch najlepszych graczy może tak zawodzić? Moim zdaniem nie i szczerze wątpię nawet w to, że wejdą do playoffs.
Radzę nie szukać, po co topić kasę.Ciekawe czy któryś bukmacher oferuje zakład na to, że Oklahoma nie będzie w pierwszej ósemce na koniec sezonu.
Poza San Antonio Spurs jest parę takich drużyn, np. Chicago Bulls ma niemal zawsze sporo problemów z kontuzjami, a wyniki w regularze robią świetne od paru sezonów. Nawet Indiana, która w tym sezonie ma więcej problemów ze składem od Oklahomy, potrafiła wygrać więcej spotkań i sprawić kilka niespodzianek z dużo lepszymi drużynami. Nikt nie wymaga od nich super wyników i walki z najlepszymi, no ale jednak ze średniakami czy słabymi drużynami powinni sobie jakoś radzić, szczególnie u siebie. Teraz mają dwa mecze u siebie: z Utah i Knicks, czyli idealne okazje do zwycięstwa. Ciekawe jak im pójdzie. Jeśli chcą awansować, to już teraz trzeba zacząć wygrywać, szczególnie z takimi drużynami, bo potem może być duży problem.Z dowolnego contendera (może oprócz Spurs) pomiń dwóch kluczowych zawodników i odpowiedz sobie na pytanie, czy ktokolwiek w tej sytuacji by sobie poradził lepiej.
czyżby Zombie Nation?Witam! Chciałem zapytać czy komuś znany jest link do melodii którą słychać w przerwach meczów NBA, szczególnie mam na myśli w końcówkach, przy branych 20 sekundowych czasach. Słyszałem ją przy okazji meczu w Memphis, gdzie miejscowi podejmowali Heat na ok minute przed końcem. Ktoś może pomóc?