>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sezon 2012/13 - ciekawostki, kontuzje, pytania i rozmowy na temat NBA

Status
Zamknięty.
pancio 153

pancio

Użytkownik
» Jest już pewne, że Pau Gasol powróci do gry w następnym tygodniu i ma od razu odzyskać swoje miejsce w pierwszej piątce Lakers kosztem Earla Clarka. &quot;Wszystko jest możliwe. W kolejnych dniach będziemy stale przyglądać się moim postępom. Nie zamierzam się dłużej wstrzymywać, bo sądzę, że jestem gotowy grać. Nie zostało już wiele spotkań w tym sezonie, a każde jest dla nas niezwykle istotne.&quot; - komentował Hiszpan.

» NBA przyznała, że sędziowie powinni odgwizdać faul Dahntay&#39;a Jonesa na Kobe&#39;m Bryancie, przyznając przy tym &quot;Czarnej Mambie&quot; dwa rzuty osobiste w końcówce zaciętego pojedynku Lakers z Hawks, wygranego przez tych drugich 92:96. Boleśniejsza dla LAL jest jednak możliwa utrata Kobe&#39;go na kilka spotkań, bowiem doznał on w tej kluczowej akcji groźnie wyglądającej kontuzji kostki, choć znając go, zagra pewnie i bez nogi - w tym sezonie nie opuścił żadnego meczu.
źródło : szóstygracz.pl

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
NBA Single Game Pass is now available! You can now purchase any individual game of your choice with NBA LEAGUE PASS and watch it live or on-demand.

There is now also a special discount on the full version of NBA LEAGUE PASS. NBA LEAGUE PASS brings you every NBA game for the rest of the season, including Playoffs and The Finals!

With NBA LEAGUE PASS, you can watch every NBA game anytime, anywhere, on your computer, mobile and tablet - so you can follow your favorite teams and players whenever, wherever you want.

Order now to take advantage of this offer! To purchase NBA Single Game Pass or the full NBA LEAGUE PASS offer, please click here..
Dostałem dziś maila o takiej treści. Innymi słowy - za 2.99$ masz league passa na jeden mecz. Całkiem fajna opcja.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Mike McGraw @McGrawDHBulls via Twiiter
Bulls announced today that Mon’s game vs. DEN is moving from CSN-plus to the main station. I’m sure fans can imagine a possible reason why.
Szykuje się powrót Dericka Rose&#39;a ?

chvast 396

chvast

Użytkownik
Witam na forum ???? Na początek chciałbym, aby ktoś polecił mi bukmachera z typami under/over na statystyki zawodników.
Wystarczy troszkę przejrzeć dział. Marathonbet, betsson, betsafe, bet365, betcity, bwin oraz naziemne Milenium oferują chyba najwięcej tego typu zakładów.
Wiem, że to proste pytanie, ale proszę o wyrozumiałość. Gram na bet365 i nie mogę znaleźć tych typów. Czy może ktoś mi powiedzieć gdzie ich szukać ?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wystarczy troszkę przejrzeć dział. Marathonbet, betsson, betsafe, bet365, betcity, bwin oraz naziemne Milenium oferują chyba najwięcej tego typu zakładów.
/ Nie widzisz ich, bo jeszcze ich nie ma w bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
No to Denver traci jednego z jak nie najważniejszego gracza...Gallinari out na dłuższy czas. Kolano :;/:
Wg mnie to wcale nie musi im zaszkodzic, gallinari co prawda jest najlepszym strzelcem w denver ale za to jest najslabszy w obronie, mysle ze chandler i brewer beda teraz mogli pokazac, ze wcale nie sa gorsi od wlocha, a zwykle gry dostaja wiecej minut nie sa wcale oslabieniem. Bardziej martwi kontuzja ty lawsona ale on powinien wrocic na PO, wiec denver napewno bedzie sie liczyc w walce o final zachodu.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Jeżeli Bryant faktycznie zerwał achillesa, to szczere wyrazy współczucia.... taki heroiczny sezon i wszystko na psu budę ... Szkoda chłopa !

The Lakers believe that Kobe Bryant suffered a torn left Achilles in Friday&#39;s game against the Warriors. - za rotoworld.com

pampus 81

pampus

Użytkownik
Ogladalem mecz i moge powiedziec, ze wygladalo to nie groznie. Upadajac, stanal na wyprostowanym kolanie i za chwile je tak jakby wycofal. Zlapal sie za kolano, ale dla mnie to nic takiego, by nie mogl zagrac vs Spurs. Calkowitego zerwania na pewno nie ma, bo gdyby bylo to zwijal by sie z bolu i nie moglby sam wstac. Czesciowe? Moze... ja obstawiam ze organizm jest przemeczony tymi kilkoma meczami po +40min. Masaz, relaxik i wroci wszystko do normy. Jakby nie mogl grac to zszedlby z boiska, a tak dalej gral, i biegal i rzucal. To jest bohater, walczak i nawet taki bol go nie przestraszy. Trzymam za Niego kciuki bo tyle sie napracowal , ze powinien wystapic w PO ????

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
To jest właśnie cały Kobe, jak bęzie tylko cień szansy to środki p-bólowe i heja do przodu , gramy dalej. Pytanie jest tylko czy warto, jeżeli jest mocne naciągnięcie, to się to może zakończyć zerwaniem w następnym meczu, a gościu swoje lata już ma i podniesienie się po takiej kontuzji nie bedzie łatwe. Oby się wszystko dobrze skończyło - jest jeszcze parę rekordów do pobicia ;-)

gembol 79

gembol

Użytkownik
Jaki masaż? Nawet jeśli to jest częściowe zerwanie ( a na 90% całkowicie zerwał ścięgno) , to Kobe już w tym sezonie na pewno nie zagra.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
www.wp.pl

Kobe Bryant prawdopodobnie zerwał ścięgno Achillesa w piątkowym meczu przeciwko Golden State Warriors. Bryant w sobotę poddany zostanie badaniu rezonansem magnetycznym, ale wszystko wskazuje na to, że czeka go kilkumiesięczna przerwa i nie zagra już w tym sezonie.

Bryant doznał kontuzji w lewej nodze na 3 minuty i 8 sekund przed końcem wygranego 118:116 meczu z Warriors, którego wynik pomógł Lakers utrzymać 8 miejsce gwarantujące udział w playoffach. Jeżeli się do nich dostaną, to prawdopodobnie będą musieli sobie radzić bez heroicznych wyczynów swojego 34-letniego lidera.
Kontuzja Achillesa była trzecią, której Bryant doznał w meczu z Warriors. Wcześniej doznał urazu lewego kolana w trzeciej kwarcie, a kilka minut później odnowił mu się uraz prawej stopy.
Zanim zszedł z boiska, trafił jeszcze dwa rzuty wolne - swój 33 i 34 punkt w tym spotkaniu. Po meczu atmosfera w szatni Lakers była minorowa, a niektórzy gracze nie ukrywali łez.
- Nie mogę chodzić - mówił Bryant ze łzami w oczach, stojąc o kulach obok szatni. - Pieprzony pech... To fatalne uczucie. Wiedziałem od razu co się stało. Próbowałem to rozchodzić, ale po prostu nie czuję Achillesa.
Badanie, które przejdzie w sobotę jest prawdopodobnie formalnością. Przy kontuzjach takich jak zerwanie ścięgna z reguły zawodnicy od razu wiedzą co się wydarzyło.
- To wielki lider. Jego siła i wola charakteru są nieporównywalne - mówił Pau Gasol, który w meczu z Warriors zaliczył triple-double 26 punktów, 11 zbiórek i 10 asyst.
- Przypadkowe łzy i zwątpienie w połączeniu z determinacją. Dziękuję wszystkim za tweety. Wrócę! - napisał potem Bryant na Twitterze.
- Cholera... Współczuję Kobe&#39;mu. ale jeśli jest ktokolwiek, naprawdę, ktokolwiek jest w stanie po takiej kontuzji wrócić do wielkiej formy, to jest to właśni eon! - napisał na Twitterze LeBron James.
Badanie rezonansem magentycznym przeprowadzone zostanie w sobotę rano czasu kalifornijskiego. Jego wyniki poznamy najprawdopodobniej w sobotę wieczorem polskiego czasu. Zerwanie Achillesa może oznaczać od 6 do 8 miesięcy przerwy w treningach, a dla Lakers prawdopodobnie koniec marzeń o zdobyciu mistrzostwa w tym sezonie.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Kobe na fejsie napisał
(...)Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out

Czyli to koniec. Pytanie czy to koniec również dla Lakersów.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Napisał: SewerynKG -&gt;
Kobe na fejsie napisał

(...)Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out
Czyli to koniec. Pytanie czy to koniec również dla Lakersów.
Koniec sezonu na 99% ale to akurat nie wynika z tego cytatu - Mamba Out to wyrażenie którym kończy posty co jakiś czas Kobe :razz:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ścięgno achillesa to jest naprawdę ciężki uraz. Nawet naderwanie. Zerwanie to jest dramat już. Nie ma opcji, żeby wrócił na dniach jeśli naderwał - pisze to czysto hipotetycznie, bo prawdopodobnie jest zerwane, a to jest najmniej 7-8 miesięcy przerwy. Czy wróci ? Pewnie wróci, ale po takiej kontuzji w tym wieku może być naprawdę różnie. Żal niebywały, bo PO na Zachodzie zapowiadały się naprawdę fajnie z Kobasem na czele.

W 18

woj25

Użytkownik
nie zrozumcie mnie źle, ale z Kobym czy bez to Lakersów czeka taki sam los w tym sezonie- w PO 0-4 w 1 rundzie i na ryby, mimo wszystko szkoda chłopa.

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość

Po rezonansie potwierdziły się wcześniejsze przypuszczenia, Achilles został zerwany; wielka szkoda, liczę jednak ,że team LA zmotywuje się podwójnie i uda im się awansować do PO - i obietnica Bryanta zostanie dotrzymana, to co się stanie w 1 rundzie to już osobna historia
wracaj do zdrowia !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom