>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sezon 2012/13 - ciekawostki, kontuzje, pytania i rozmowy na temat NBA

Status
Zamknięty.
K 2,4K

kcz18

Użytkownik
Witam, mam pytanie co do zamieszczanych meczów NBA. Korzystałem do tej pory ze strony: http://www.rubasket.com, gdzie wstając rano, nie musząc/mogąc zarywać nocy, były one zamieszczane w super jakości. Nie korzystałem z niej jakiś czas i teraz patrzę, że wymagają jakiejś rejestracji bodajże :/ Stąd moje pytanie, czy znacie strony, na których są zamieszczane spotkania, by móc obejrzeć retransmisje?
Dzięki za odp - pozdrawiam.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
The NBA has canceled Tuesday’s Celtics-Pacers game after Boston Marathon explosions
The National Basketball Association game scheduled for Tuesday, April 16 between the Indiana Pacers and the Boston Celtics at TD Garden has been canceled. The game will not be rescheduled.
The NBA expresses its sympathy to all those affected by the tragedy in Boston earlier today.
Yet, while that game will be rescheduled, the NBA was able to drop their contest from the schedule due to the fact that both the Celtics (7th) and Pacers (3rd) are locked into their seeds for the playoffs. If that were not the case, the game likely would have been rescheduled to Thursday, the first of two scheduled off-days between the regular season and the start of the postseason on Saturday.
As noted by Howard Beck of The New York Times, this marks the first time that any team will play fewer than 82 games in as season not shortened by labor conflict since the league expanded its schedule to 82 games for the 1967-68 season.

Źródło
Polski link
No to Pacers i Celtics będą miały po jednym meczu w nogach mniej przed PO.
Sorry, literówka. Dzięki Dawczan.​

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Witam, mam pytanie co do zamieszczanych meczów NBA. Korzystałem do tej pory ze strony: http://www.rubasket.com, gdzie wstając rano, nie musząc/mogąc zarywać nocy, były one zamieszczane w super jakości. Nie korzystałem z niej jakiś czas i teraz patrzę, że wymagają jakiejś rejestracji bodajże :/ Stąd moje pytanie, czy znacie strony, na których są zamieszczane spotkania, by móc obejrzeć retransmisje?
Dzięki za odp - pozdrawiam.
No a co to za problem się zarejestrować? Wymagają tylko e-mail i nazwę użytkownika. Żaden problem

pancio 153

pancio

Użytkownik
No a co to za problem się zarejestrować? Wymagają tylko e-mail i nazwę użytkownika. Żaden problem
dokładnie , leniwe to społeczeństwo

NBA sponsoruje pierwszy weekend PO - free trial NBA League Pass od 20 do 22 kwietnia

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
http://probasket.sk/news/nba-trener-mavs-niezadowolony-z-gracza-48550

Postanowiłem wrzucić tego newsa bo mi też bardzo gra Mayo się nie spodobała.To co odpierniczał to ludzkie pojęcie przechodzi. W 3Q bodajże wszedł na parkiet przy +1 i po kilku akcjach zrobiło się -8 a w tym czasie Mayo pudłował i tracił piłki w głupi sposób. Praktycznie zaprzepaścił szanse Mavs na wygranie meczu bo później już było kosz za kosz.Myślałem,że w Dallas się odnajdzie ale to właśnie jego słaba gra ostatnio zaważyła że Dallas nie awansowało dalej.
Warto podkreślić widoczne zaangażowanie Mavericks i mimo straconego sezonu walczą do końca.

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Ja mam jakis problem z darmową opcją. Cały czas wyskakuje mi błąd:
*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.
Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.
Wie ktos co zrobic? Każdą opcje adresu wpisywałem więc nie wiem co jest źle.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Wie ktoś jak to jest z tymi transmisjami PO na C+? bo ja w ich programie nie widzę w ogóle NBA na najbliższe dni.

E: Dobra, mam. Najbliższe spotkanie jakie pokażą to SAS - LAL w Piątek. Coś mało tych meczów :/

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Czemu mój post o tym, że Marc Gasol dostał DPOTY został usunięty? 2 miejsce James, 3 Ibaka. Źródło: nba.com

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 5

bobsonponte

Użytkownik
mam taki pytanie , zauwazylem ze kursy na zwyciestwo miami sa 1,6 - 1,7 a na okc zauwazylem 5.5 ... Czy druzyna oklahomy gral w pelnym skladzie ?? czy moze wypadl ktos ostatnio? |
Pozdrawiam

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Westbrook wypada na całe PO:
Russell Westbrook will undergo surgery to repair a torn lateral meniscus in his right knee. Westbrook apparently tore his meniscus on the infamous play with Patrick Beverley. No timetable has been announced for his recovery, but this is an absolutely devastating blow to the Thunder&#39;s title prospects. Without Westbrook, OKC will rely heavily on Reggie Jackson and veteran Derek Fisher to fill the void, but this puts all of the pressure on Kevin Durant. While we won&#39;t have to hear about how many shot attempts Westbrook is taking away from Durant, there&#39;s no question this really dims the outlook of the team going forward.
rotoworld

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
No niby osłabienie, ale jak się tak głębiej przyjrzeć to wyjdzie wzmocnienie. Jedno jest pewne, Durant będzie dawał zarabiac ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No niby osłabienie, ale jak się tak głębiej przyjrzeć to wyjdzie wzmocnienie.
Nie no seweryn bez przesady, że absencja Westbrooka ma być finalnie wzmocnieniem. W tym wypadku Spurs mają dużo większą szansę na finał a Heat na majstra.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom