Dokladnie. pewnie masa ludzi z wielka zawzietością zakłada po 10 kont, zeby tylko bawic sie bonusem, a oni na tym zarabiają. Na pewno nie są w tyle, bo juz by ich nie było.nie kazdy wygrywa a nawet pewnie wiekszosc przegrywa wiec im sie ten bonus napewno z nawiazku zwroci.
jak ktos ma zamiar wplacic tam kase to niech zwroci uwage ze bonus musi byc obrocony juz 6 razy a nie 4 jak to bylo wczesniej..
Ja wypłacałem kilka razy.Najdłużej 1 h 30 m ,najkrócej 30 minut.Bez wysyłania żadnych skanów dowodu tożsamości.Jednak tych którzy wpłacili za 'starej' promocji obowiązuje stary, czyli obrót depozytu czterokrotny.
PS. Dla zainteresowanych wypłatą - wypłacałem dwa razy, za pierwszym czekałem 3h za drugim nieco ponad 3h. Wysłałem im wcześniej skan dowodu, ale sami się nie upominali.
Ile jeszcze napiszesz postow jeden pod drugim? Oczekujesz, ze teraz kazdy bedzie pisal ile czasu trwala wyplata? Przejrzyj temat, bylo juz o tym setki razy. Jedni dostawali w godzine, inni duzo dluzej czekali na kase. Ja dostalem po ponad 5 godzinach. W weekendy tez wyplacaja, wiec cierpliwosci, Twoje posty niczego nie przyspiesza. Jak sie denerwujesz to napisz do supportu.Odpowie mi ktoś?