zal Ci...
zal Ci tego ze robie kase, ze w weekend zarobie wiecej niz babina w biedronce przez miesiac??
zal Ci ze ty nie robisz??
zal Ci ze juz nie bedzie promocji? zapeniam Cie ze bedza zawsze bo ten rynek sie w bardzo szybkim tepie rozwija i bedzie coraz wiecej nowych bukmacherow wchodzacych, a czym nas zacheca do wplaty pieniedzy.. wlasnie bonusami
wlace nie dumny, poprostu sprytny
Bo pomyslcie ile ludzi zacheconych bonusem wplaci pieniadze i je przegra, tylko nieliczni cos z tego maja
Czlowieku co Ty gadasz? Zastanow sie co piszesz? Kradniesz kase i zarabiasz wiecej niz babina w Biedronce to spoko, Twoj wybor, ale nie chwal sie czyms takim na forum...
I nie pisz, ze bonusy beda ciagle itd. Wlasnie bonusow jest coraz mniej przez takich ludzi jak Ty, sa buki, ktore wyraznie zaznaczaja ze promo nie dotyczy Polakow. Mi jest wstyd za takich ludzi jak Ty, wcale nie jestes sprytny. Kazdy glupi wie, ze tak mozna zrobic, jednak nie kazdy to robi. Miej choc troche przyzwoitosci (o co ja prosze????) i przynajmniej nie pisz o takich rzeczach w takim miejscu, bo to jest
forum bukmacherskie a nie forum zlodziejskie. Potem ludzie sie dziwia, ze wprowadzaja coraz trudniejsze warunki do spelnienia w celu obrotu bonusa, albo uczciwym ludziom robia problemy z wyplatami. Pomysl zanim cos napiszesz....
I nie podejme zadnej polemiki z Toba, to jest moje zdanie na temat takich ludzi jak Ty i wiecej w tym temacie o tym nic nie napisze. Mysle, ze moje zdanie podziela wiekszosc normlanych typerow ktorych pozdawiam.