Mi wypłacali 5 godzin.Witam ????
Wypłacali komuś dłużej niż 3 H z tego scandica? Zleciłem o 10:40 i jeszcze na mb nie ma...
potwierdzenie żądają chyba przy jakiejś wysokiej wypłacie, rzędu powyżej 8 tys. złotych. Małe sumki raczej bez dowodu. Ja czekam już 4 h. Mam nadzieję, że wszystko będzie oks, bo poszło prawie 1500.. Pozdro ????panowie a zdażył sie komus taki przypadek ze zarzadali skanu dowodu?
pytam z ciekawosci ?
Również wczoraj chciałem dać dubla Arizone -1,5 + NHL i to samo wyskoczyło. Pewnie jakieś ograniczenia na ten mecz dali, bo to taki 'pewniaczek' był wczorajszy, w który padł wynik 5-4... więc wielkie dzięki dla nich, że mi nie chcieli przyjąc tego handi w akumulowanym :jezora:Może to trochę nie na temat. Ale pytam w tutaj.
Wczoraj chciałem postawić zakład akumulowany z 3 pozycji. Chciałem dać 2 zakłady "normalny win + over" oraz jeden mecz MLB z handicapem -1,5. Ale wyskoczyło mi coś takiego, że nie mogę tak połączyć zakładu na kuponie. Że tylko zwykłe win mogę dać. Jeszcze 2-3 dni temu mogłem łączyć spokojnie hcp -1,5 w ramach jednego kuponu z NHL + MLB. A wczoraj (dziś rano) nie mogłem dać hcp -1,5. Nie wiem czy coś zmienili. Być może teraz hcp -1,5 już tylko da się zagrać singlem... sam nie wiem.
Miał ktoś taki problem?
Już pomijając to że dałem ten zakład bez hcp a drużyna "pokryła" -1,5 i wygrana o wiele mniejsza...:kwasny4565:
Pozdr.
Vader
Wyluzuj, nie pisz co 5 minut postu ze czekasz na kase, bo to nic nie wnosi do tematu. Mi przelali kase po ponad 5 godzinach wiec na razie nie masz sie czym martwic. Pisz, jak kasy nie dostaniesz np. jutro, a na razie to tylko mieszasz w temacie.eh... czekam już 5 godzin, napisałem dwa maile i nic... coraz bardziej boję się o te moje 1.5 kafla...
przeczytaj w regulaminie ile trwa wyplata, a poniej histeryzuj ? x]eh... czekam już 5 godzin, napisałem dwa maile i nic... coraz bardziej boję się o te moje 1.5 kafla...
Michau pewniaczek to był hcp -1,5 na Seattle... :-D Nawet zapodałem nad ranem analizę do typów dnia. Ale tam pokusiłem się o hcp -2. W TD mam zwrot, grałem też singla SEA -2 w pinnie i też zwrot. A na tryplu w scandicu chciałem dać SEA -1,5 (pewniaczek :jezora ???? + ARI win + over 4.5 SJS-CGY.Również wczoraj chciałem dać dubla Arizone -1,5 + NHL i to samo wyskoczyło. Pewnie jakieś ograniczenia na ten mecz dali, bo to taki 'pewniaczek' był wczorajszy, w który padł wynik 5-4... więc wielkie dzięki dla nich, że mi nie chcieli przyjąc tego handi w akumulowanym :jezora: