Z
0
zaglebiak-24629
Użytkownik
Ja mam akurat ten sam problem. Kase wpłaciłem o godzinie 00:43 i jeszcze jej na koncie nie mam. Pisze meile do nich ale narazie bez odpowiedzi. Czyżby 2 stówki szlag trafił?
A czy Ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Bodiemu chodzilo o urzadzanie czata na tematy nie zwiazane z bonuesem typu "A jak rozlicza Wolfsburg?"A czy to nie jest ważna informacja że zamiast bonusa to wpłacona kasa znika? Chyba że na tym ten ich bonus polega że wpłatę wsysa????
Z tego co wiem, to do konta w MB mozes dopisac inne adresy email.Mam pytanie . Chcę się zarejestrowac . Jest problem ponieważ mam konto w MB na poczcie o2.pl a jak wiadomo jest z nimi problem . Czy jak konto w scandic zarejestruje na gmail to czy bede mógł wypłacić na MB na konto o2.pl ??
Wczoraj na polski zuzel byly handicapy, ale pojawily sie dosyc pozno. A co do pilki to rzeczywiscie niewiele jest spotkan z podwojna szansa.ja mam takie pytanko, poczytalem forum troszke o tym buku i nie znalazlem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania : np wchodze teraz na oferte i jest tylko jeden mecz pilki z podwojną szansą , tak malo meczy jest z podwojna szansą czy po prostu jescze nie uzupelnili oferty ?? i jak jest sytuacja z żużlem , głównie chodzi mi o polski żużel , są handicapy podobnie jak w innych bukach ;> dzieki z gory za odpowiedz ????
Przeczytaj najpierw temat, znajdziesz na pewno odpowiedz....skanów dowodów nie trzeba ???? ?? ????
pomyliłes się40zł minimalna kwota za ktora dostaniesz bonus