>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2016 -turniej główny

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Rok temu w wywiadzie podczas Rolanda Sock sam powiedział, że jego ulubioną nawierzchnią jest clay. A odnośnie tego, że jego ulubioną nawierzchnią jest hard niech przemówią statystyki:

Jack Sock
Clay 61/31
Hard 83/73
Od 2014
Clay 29/14
Hard 37/28

Otrzymane punkty reputacji: +2
weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Ja siw rozmarzylem? A czytales wypowiedzi Jacka na twiterze ? Przytocze jedna z wypowiedzi z tamtego roku bo jest j3dna z nielicznych po polsku:

&quot;Tymczasem Sock, najmłodszy amerykański tenisista, który awansował do 1/8 finału Rolanda Garrosa od 1993 roku, kiedy to tej sztuki dokonał Pete Sampras, wyjawił, że jego ulubioną ulubiona nawierzchnią nie są korty twarde, a ziemne.

- Czuję, że na mączce jestem w stanie w największym stopniu wykorzystać swoje atuty - argumentował. - Na kortach ziemnych mój serwis daje mi przewagę, mogę dyktować warunki gry swoim forhendem, a moje uderzenia są bardziej zabójcze niż na innych nawierzchniach&quot;

Co do Nicka, oczywiscie ze go ogladam i innych jak nie na eurosport to live b365, ale pamietajmy ze tu gra Gasquet ich ulubieniec. EOT

M 127

matand

Użytkownik
Kyrgios - Gasquet 1(-1,5s) (2.25) @betano

Dla mnie ten mecz i kursy wystawione na niego to zdecydowanie prezent od bukmacherów. Spotkają się zawodnicy, którzy moim zdaniem najbardziej odbiegają umiejętnościami od miejsca które zajmują w rankingu. I tak jak uważam, że pozycja Kyrgiosa jest zdecydowanie za niska i tylko kwestią czasu jest kiedy zakręci się koło Top10, zupełnie przeciwnie jest z pozycją Ryśka, którego uważam za jednego z bardziej przereklamowanych tenisistów z czołówki touru.
Kyrgios w tym sezonie gra naprawdę bardzo dobrze. Widać, że trochę się ogarnął i chyba bardziej skupił na samym tenisie a nie całej otoczce. Tylko kilku zawodników w całym tourze (Djoko, Murray, Thiem, Raonic) mogą pochwalić się lepszym bilansem w tym roku.
Sam występ w dotychczasowych meczach na tegorocznym French Open również świetny. Serwis póki co nie do przełamania i choć rywale z którymi się mierzył są tenisistami dużo gorszymi niż Gasquet, wydaje się że i dzisiaj ciężko będzie go przełamać. Super funkcjonujący FH. W 6 setach uzbierał 27 asów, czyli wynik naprawdę niezły zważywszy, że nie jest to gracz który swą grę opiera wyłącznie na serwisie.
Nie można zupełnie zlekceważyć Ryśka bo jednak pokonanie Bellucciego i Fratangelo, czyli moim zdaniem rywali mocniejszych od tych których miał Nick, bez straty seta na pewno też musi budzić podziw. Kyrgios to w chwili obecnej jednak zupełnie inna półka, o czym zdążył się w tym sezonie już Gasquet przekonać (co prawda na innej nawierzchni). Dochodzi kwestia francuskiej publiczności, która jest dość specyficzna i bardzo mocno i &quot;agresywnie&quot; dopinguje swoich graczy, jednak znając mentalność na korcie Kyrgiosa wydaje mi się, że to zadziała na niego pozytywnie i tylko jeszcze bardziej zmotywuje by wyrzucić ich bezpłciowego ulubieńca z turnieju.

Jeszcze tak na luźno: warto moim zdanie grać coś w stronę Osaki. +5,5 gema po 2.00 wygląda dobrze, dla odważniejszych set po 2.85.

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Kyrgios N. - Gasquet R.
Kyrgios N. ::: 1,83 ::: 2/3 Pinek ⛔
H2H 2:4 z lat 2014-2016, powoli ich mecze stały się tenisowych &quot;klasykiem&quot; pomimo, że Kyrgios ma dopiero 21 lat, ale w tym roku wygrał już swój pierwszy tytuł w ATP, a dokładnie to w Marsylii pokonując po drodze właśnie Gasqueta (który wygrał wcześniej turniej w Montpellier) i to w jakim stylu! 6:0 6:4, Richard był zupełnie bezradny na serwis Australijczyka z mixem korzeni z całego świata.
Pamiętam doskonale ich drugie spotkanie, to było coś genialnego! Uważam, że od tego momentu tak naprawdę na dobre zaczęła się kariera Kyrgiosa - Wimbledon rok 2014, druga runda. Mordercza 5-setówka gdzie Kyrgios obronił 9 piłek meczowych, później bodajże pokonał jeszcze Rafaela Nadala i doszedł do ćwierćfinału wielkiego szlema.
Wbrew pozorom wydawało mi się, że Kyrgios na mączce się nie sprawdzi, a on mnie totalnie zaskoczył. W ostatnim czasie urwał set Nishikoriemu który przegrywa tylko ze ścisłym topem, urwał set Nadalowi, pokonał Wawrinkę, Cuevasa, Raonica dwa razy.
Wiadomo Richard gra u siebie, jeden z najpiękniejszych jednoręcznych backhandów w tourze, jednak w tym roku wydaje mi się on zupełnie na innym biegunie niż rok temu gdzie zagrał chyba jeden z lepszych sezonów w swojej długiej już karierze. Z ręką na sercu trzeba przyznać, że on w tym roku nie pokonał jeszcze nikogo znaczącego, a taki wynik 6:1 6:4 z Nishikorim mówi nam wiele o jego domniemanej formie. Pewnie powalczy u siebie na maxa, ale czy wygra? Szczerze mocno w to wątpię.
Wynik: 2:6 (7)6:7 2:6

K 50

kipuch

Użytkownik
do kolegów, którzy są w wielkim szoku, meczarniami np pouille, czy murraya(chociaz to akurat sie nie powinno przytrafic), polecam zaglebic sie troche w swiat czelkow, gdzie np martin jest stalym bywalcem, praktycznie caly sezon tlucze na cegle. lucas dopiero co zagoscil na stale w turniejach wyzszej rangi, mial tez duzo szczescia (darmowe punkty za ll, i krecz monaco w rzymie) wiec jesli ktos z was widzial value w 1.14 na francuza, no bo przeciez wygral z ferrerem, a martin jest &#39;polamatorem&#39; czy tez anonimem ze slowacji no to o czym my rozmawiamy. bourge tez w tym roku dobra forma, niestety z 200 miejsca w rankingu nie da sie skoczyc do 1. setki w miesiac a dla was chyba w tych okolicach raningu zaczyna sie tenis ???? , ja bardzo lubie ogladac wielkie szlemy, bo wielu zawodnikow z poziomu czelkow, gdy trafia ze swoja forma potrafi pokarac czolowke na oczach calego swiata(martin, trungelitti itp)

Otrzymane punkty reputacji: +4
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
W tym roku Martin przegrywal w challengerach z takimi tuzami tenisa jak Patricio Heras (pierwsze słyszę o kimś takim, 5 setka rankingu, ledwo w ITF daje rade), Sekou Bangoura (6:1 6:2 z gościem, który też grywa ITF), Nikola Mektić (niby Challengery, ale jednak w deblu), Lorenzo Sonego (chłopak dopiero wchodzi Challków, nic wielkiego nie osiągnął).
Z przyzwoitych graczy pokonał natomiast młodziaka Hemeryego, Andreozziego i wyraźnie szukającego formy w tamtym czasie Granollersa. Poza tym, chłop odpadł tutaj w kwalach ze Struffem i wszedł jako LL.

Może i faktycznie taki Martin nie jest anonimem dla kogoś śledzącego ceglane challengery, ale mimo wszystko przejawów formy to on w tym sezonie nie miał. W tamtym czy dwa lata temu owszem, zamiatał te challki przyzwoicie ale teraz to był inny zawodnik. Widocznie trafił z formą albo miał dzień konia. Ja raczej konsekwentnie będę stawiał przeciwko niemu.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Odnośnie meczu Kyrgiosa z góry widać że kolesiowi nie chce się grać, niby jakieś problemy ale ja szczerze w to nie wierze, oddał 1 seta za darmo, źle to wygląda, to raczej była niezła podpucha ze strony bukmacherów, mam nadzieje że skreczuje i nie dokończy spotkania do końca ten bumelant
Żeby nie był gołosłownym:
Simon-Troicki 1 1,33 Bet365
Wydaje mi się że po meczu Francuza z Pellą jego morale wzrosły, wg mnie jest tenistą lepszym bardziej regularnym, gra u siebie więc publika bedzie go motywowała do gry, Troicki tak na prawdę może przegrać z każdym, dużo bardziej cenie sobie umiejętności Simona i tak też stawiam, h2h dla Francuza i myślę że ogarnie to spotkanie

J 5

jaro922

Użytkownik
Dokładnie Kipuch. Niby wielcy eksperci a ja czytam ze Martin to jakiś anonim. Chłopak ma fajne wyniki w challengerach bardzo fajnie sobie tam radzi a Pouille to zwykły przeciętniak jest. Nie rozumiem jak mozna grac na Pouille po kursach 1.14... 1.14 to ja moge zagrac na Raonicia Nishikoriego a nie na goscia ktoremu od czasu do czasu wyjdzie jakiś mecz a potem sie totanie kompromituje vide mecz z Simonem gdzie chyba 1 gema ugrał. Selekcjonujcie sobie mecze i grajcie na tych na ktorych sie oplaca. Na pouilla po takim smiesznym kursie nigdy sie nie oplaca grac

-------------------------------------

Simon Troicki over 3.5 seta @ 1.60 Unibet

Nie trafia do mnie pisanie o jakimś powrotu pewności siebie po meczu z Pellą. Mecz z Pellą, ale także z Dutrą w 1 rundzie, a także poprzednie turnieje pokazuja, iż Simon jest kompletnie bez formy. Nie rozumiem jak Pella mógł ten mecz przegrać - Simona w tym turnieju już byc nie powinno i to Pella dziś powinien grać z Troickim. Victor? Wiemy jak on często podchodzi do spotkań, ale najczęściej są to mecze mniejszej rangi. Tuż przed RG zagrał w Rzymie i pokazał się z bardzo dobrej strony urywajac seta Nishikoriemu i grajac naprawde dobry tenis. Dobrą formę podtrzymał w Paryżu i zagrał świetny mecz z Dimitrovem, który może i nie jest w najlepszej dyspozycji ale to zawsze Dimitrov. Potem dość bezproblemowe zwycięstwo z Lajovicem. Dużo bardziej przekonuje mnie granie na over setowy w tym meczu, niż na Simona po kursie 1.30

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Odnośnie meczu Kyrgiosa z góry widać że kolesiowi nie chce się grać, niby jakieś problemy ale ja szczerze w to nie wierze, oddał 1 seta za darmo, źle to wygląda, to raczej była niezła podpucha ze strony bukmacherów, mam nadzieje że skreczuje i nie dokończy spotkania do końca ten bumelant
Caly Kyrgios, który uważa się za boga tenisa, a tak naprawdę nic nie osiągnął w swojej karierze. Kolejny celebryta pokroju Dimitrova, któremu się poprzewracało w dupie. Jeśli to ma być przyszłość ATP, to czekają nas chude czasy w tym sporcie, chyba, że Djoko czy Murray będą grać do 40, to zapewne będą lać tych pseudogwiazdorów jeszcze długie lata.

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Ferrer-F.Lopez 1 @1.22 b365
Na razie tyle i krotko na pierwszy rzut oka. Wczoraj bylo lapane po wiekszym kursie, ale napisze taki jaki obecnie. Generalnie Ferrer ma najgorszy seozn od kiedy pamietam, prawda. Niemniej jednak to jest French Open i moblizacja dodatkowa jest. Wczoraj bardzo ladny mecz Ferrera z Monaco i na poewno Monaco grajac w ten sposob to niejdnego rywala by ogral. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic, zeny Lopez wytrzymal ten mecz na dystansie z Ferrerem. W kombinacji &quot;wisi&quot;, wiec do kombinacji polecam. Mimo ze to oczywiste to dopisze, bo zaraz znajdzie sie jakis geniusz gotow pomyslec, ze to bedzie jedne sam mecz obstawiony.

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 5

jaro922

Użytkownik
Victor tu jeszcze do zera pociśnie Gilesa ???? Tak jak pisałem głupota granie na Simona po takim kursie... ;) Troicki to nie Pella wiec powtorki raczej nie przewiduje z sprzed dwóch dni
Eernest Gulbis - Tsonga - wygra mecz Gulbis @ 2.75
No cóż... Napisałem analize pod Troickiego, a dałem typ na over setowy. Zdarza sie... Jutro zagra kolejny Francuz i kolejny ktory jest w beznadziejnej dyspozycji. Tsonga jak tu kolega wyżej pisał juz ze Struffem wyglądał kiepsko, bardzo niestabilnie. W meczu z Bagdatisem potwierdzil swoja slaba dyspozycje. Z Cypryjczykiem ktory na ziemi to zbytnio grać nie umie. Bagieta niestety nie wytrzymał kondycyjnie i Tsonga odwrócił losy meczu z 0-2 na 3-2. Pierwszy raz się zdarzylo by Marcos przegral mecz wygrywając 2-0. Wielka, wielka szkoda bo swoja postawa w pierwszych dwóch setach zasłużył sobie na awans. Gulbis imponuje 3-0 z Seppim. Można było powiedzieć, że to tylko Seppi jednakże kolejne 3-0 z nieprzewidywalnym Joao Sousą już musi robić wrażenie. Tak jak nie bylo najmniejszego sensu grac na Simona po kursie 1.30 tak nie ma zadnego sensu grac na Tsonge po niewiele wiekszym kursie. Francuzi są bez formy na swoim Roland Garros i jutro z turniejem powinien sie pozegnac kolejny faworyt gospodarzy

galica13 522

galica13

Użytkownik
Na jutro Cuevas @2.31 bah
Przede wszystkim z powodu nawierzchni, formy i H2H. Berdych poleciał ostatnio w Rzymie 0-6 0-6 z równie wysokim jak Cuevas Davidem Goffin(180cm). Z Urugwajczykiem przegrał na jesieni zeszłego roku 0-2 i to na hardzie. Cegła to królestwo Pablo, więc na pewno postawi mega trudne warunki. Wydaje mi się, że wygra 3-1, aczkolwiek na seta dla pepika na pewno bym nie postawił, bo on jak się zagotuje to przegrywa sety łatwiutko.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Kyrgios bezmozg znow daje ciala.. Nadal wycofuje sie z turnieju??? WHy??/ jakies testy antydopingowe ??? Sharapova meldonium, a Nadal??? Czyzby tez cos bral???.. Tak czy owak Novak gra dalej bo nie ma sie czego bac, jest po prostu walecznym gosciem.. Djoko w finale na 99 % a w nim Murray lub Gasquet lub Stan.. Nole blisko wygrania Rolanda.. Stan teoretycznie polfinal zapewniony. Byc moze czeka nas powtorka z ubieglego roku, tylko z ta roznica, ze tytul zgarnie Djoker ( bedzie chcial serb rewanzu i jest do tego zdolny)..

Moj typ na nd..
Gasquet vs Kei Gasquet 2.7
Ulubieniec francuzow gra dalej.. Rysiu zrobil z Nickiem co chcial.. W kolejnej rundzie Kei, ktory grac potrafi, ale stracone dzis 2 sety z Verdasco tj zmeczenie moze dac o sobie znac, a nawet jak przeniosa mecze na poniedzialek, Rysiu pokazal, ze zalezy mu na wygranych.. I Rysiu pokazuje, ze jest w formie ..
Brawo Rysiu, 3:1, Japoncowi znow mozg sie wylaczyl, jednakze swietny mecz Rysia i wcale sie nie zdziwie, jak wyrzuci panicza w kolejnej rundzie ..✅✅✅

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na jutro:
Cuevas 2,37 Bet365
Berdych zagrał bardzo słabo z takim amatorem na ceglanych kortach jakim jest Jaziri, serwis praktycznie nie funkcjonował, rowerek w Rzymie z Goffinem wiele mi mówi, Czech jest raczej bez formy, Cuevas to specjalista od ceglanych kortów w tym sezonie i trzyma poziom gry na tej nawierzchni jeśli przegrywa to są to nieznaczne porażki jak z Raonicem w Monte Carlo czy porażka z zawodnikami będącymi na fali w tym sezonie czyli Kyrgiosem Madryt, Berdych z tego co pamiętam przegrał w tym sezonie na cegle nawet z Dzumhurem, doi tego wygrana Urusa na hardzie z Berdychem w poprzednim sezonie więc śmiem twierdzić że ma na niego patent, myślę że to nie będzie spacerek dla Urugwajczyka i będzie to zacięte spotkanie ale wyjdzie z niego zwycięsko

Almagro 2,75 Bet365

Filigranowego Belga oglądałem w meczu z Berlocqiem i nie zagrał jakoś super, dużo błędów bardzo niepewne swoje podania, drugi serwis praktycznie nie istnieje, w tym sezonie na cegle sporo wpadek, cudem wygrany mecz z Leo Mayerem, porażka z Granollersem porażka z Pouille, Almagro w tym sezonie odbudowuje swój ranking finał w Buenos Aires i porażka z będącym na fali Thiemem, wygrana w turnieju w Portugalii, miał też wpadki jak ta z Gabashvilim czy pukającym do bram Atp Thiago Monteiro, jednak w tym turnieju widziałem go w meczu z Veselym i naprawde wyglądał solidnie, przede wszystkim bardzo dobrze serwował i zabijał swoim Fh, minusy tego typu to gorąca głowa Hiszpana ale h2h wskazuje na to że ma patent na Belga wygrał z nim trzykrotnie, po tym co widziałem w meczu Davida z Argentyńczykiem jestem zmuszony postawić na Nicolasa i myślę że może być to zacięty mecz jednak z dużym wskazaniem na Almagro, kurs zacny warto skorzystać
Bautista Agut 1,40 Bet365
Po tym co widziałem w meczu Hiszpana z Mathieu nie mam najmniejszych wątpliwości że jutro wyjdzie zwycięsko z potyczki z Coricem który bardzo szczęśliwie wygrał z Tomicem który na cegle jest zerowy, Bautista praktycznie nie popełnia błędów dużo uderzeń kończących, może drugi serwis trochę słaby jednak myślę że to nie będzie grało jakiejś znaczącej roli w tym meczu, h2h na jego korzyść i myślę że jutro to bezproblemowo wygra

Nestor/Qureshi 1,44 Bah✅✅✅
Tutaj para bardziej doświadczona bardziej utytułowana,starzy wyjadacze powinni wyjść zwycięsko z tej potyczki bo są po prostu lepsi,Elrich i Fleming mieli sporo wpadek w tym sezonie z dużo gorszymi parami niz Para Nestor i Qureshi i nie sądzę aby jutro wygrali, poza tym myślę że czują się lepiej na szybszych nawierzchniach niż cegła, kurs mi odpowiada więc trzeba to zagrać.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Corić - Bautista-Agut

CORIĆ WYGRA 1 SET I WYGRA CAŁY MECZ 4.0 Bet365

Witam na dziś przygotowałem mecz 3 rundy turnieju French Open Corić vs Bautista-Agut i idę w stronę tego młodszego. Czemu nie? H2H to 2-1 dla Bautisty, ale dwa mecze które wygrał miały miejsce w 2015 roku, Coric miał wtedy 18 lat, a jeden w tym roku i ten już na korzyść Coricia, i kursy były identyczne jak teraz na zwycięstwo 3.0 na Bornę do 1.36 na Roberto. Corić ma w RG na rozkładzie młodego i zdolnego Fritza, coś takiego jak on przed rokiem, oraz rozstawionego z nr 22 Tomicia, Bautista pokonał Tursunova oraz Mathieu. I tutaj dla mnie to typowy mecz 50/50. Obydwaj najbardziej lubiący chyba nawierzchnię ziemną. Przed rokiem, wyżej w tym turnieju zaszedł, mający wtedy zaledwie 18 lat Corić,niż jego 10 lat starszy przeciwnik. Corić odpadł w 3 rundzie z Sockiem, a Agut z Lukasem Rosolem w drugiej rundzie. Obydwaj już obronili punkty, a Agut jest nawet na plus. Ja tutaj idę w stronę tego młotego 19-latka który wciąż się poprawia, doskonali swoją grę i naprawdę fajnie to wygląda. Mecz typowy 50/50 a kursy nie adekwatne i można śmiało próbować grać w stronę młodziutkiego Borny, pozdrawiam!

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f35/analizy-meczow-pecunia-non-olet-darmowe-typy-124797-12.html#post6010117

Przestancie sie klocic.. zapomnialem dodac..

tutaj tez do kolesia sie przyczepiles a robi niezla robote czasem, zaczeles obrazac, uzwyac slow pokrrewnych do debilizmu, stary ja podaje kurs ok 4 to co mam miec 100% skutecznosci czy czego ty wymagasz? tylko hejtujesz wszedzie a sam zadnych nie podajes,z jakim prawem?
Co do Corica.. bautista ma problemy z kondycja.. Na ogol jego tenis jest solidny, jednak czasami potrafi sie zaciac i az przykro go ogladac.. Faworyt bautista, jednak Corica nie ma co skreslac, seta ugra jak byk.. Co mi sie w Coricu nie podoba?? Jego malo agresywna gra, przebija, przebija i rzygac sie chce.. Mecz no bet i jak Coric znow zagra defensywnie przegra z kretesem..
Bautista zrobil swoje.. Coric przebijaka nie mial szans wygrac.. 3:0 Bautista ✅

JUz lepiej wziac Lopeza win z Ferrer 4.5 .. Ostatnie 5 meczow wygral Ferrer, lecz patrzac na forme obu graczy widze tu 50na 50.. Ferrera nie da sie ogladac, przebija przebija, tenis di kitu, Lopez jak bedzie 3mal serwis szanse na wygrana ma..
Ten typ to poracha.. Ferrer znow zrobil swoje, a Lopez jak to Lopez, gra slaba.. Ferrer 3:0 ⛔

Z tym Cuevasem niezla opcja, choc Berdych gra raz super, raz padaka.. Mimo wszystko bardziej Cuevas niz bezmozg Berdych..
Wygral lepszy, czyli Berdych.. Forma obu panow srednia.. jednakze, Berdych zagral bardziej agresywnie i oplacilo sie.. W kolejnych rundach na czecha jednak bym juz nie stawial, blisko jest Tomas pozegnania sie z Rolandem.. Berdych 3:1 ⛔

Goffin vs Almagro H2H 3:0 Almagro.. Almagro pokazal sie z niezlej strony, ale czasem jego reakcje na korcie to jest masakra, brak chlodnej glowy, Goffin wyglada dobrze w tym turnieju, jest to himeryczny gracz jak nasza Isia ale zdolny, ja bym tu nie byl az tak huurrra optymistyczny, ze Niko przejdzie dalej.. Mecz 50na 50, jednak bardziej Goffin..
Bardziej Goffin .. Zaciety mecz jednak zdolny, himeryczny Belg gra dalej, jego tenis byl nierowny, jednakze, jak w kolejnej rundzie, nie ma jakiegos solidnego gracza typu Nole,to moze powalczyc dalej w tym turnieju.. Goffin 3:2 ✅✅

J 5

jaro922

Użytkownik
Ja bym w Cuevasa w ciemno uderzał, ale jakos strasznie się Urus meczy z ogórkami na szlemie... Strata seta z Kamke prawie przegrał drugi, męczarnie z Halysem. To nie może przekonywać przed meczem z Berdychem który jest jaki jest ale każdy moment słabości Pablo raczej wykorzysta.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
O co chodzi z tymi kursami na Ferrera? Lopez jakaś kontuzja czy co? Jeśli nie - to są jawne kpiny. Oglądałem Lopeza z Estrellą i zagrał naprawdę świetne spotkanie. Dla Ferrera to będzie zupełnie inny pojedynek niż z Monaco, bo jego rywal nie będzie przebijał w nieskończoność, czyli nie pozwoli Ferrerowi grę, którą najbardziej lubi. Poza tym po meczu z Monaco to Ferrer ma prawo czuć się bardziej zmęczony od Lopeza, a nawet &quot;niezniszczalny&quot; David będzie miał już coraz większe problemy z regeneracją po takich pojedynkach z racji wieku (Lopez jest nawet rok starszy, ale zagrał o wiele mniej wyczerpujący pojedynek z Estrellą)

Jeśli Lopez jest w pełni sprawny (może o czymś nie wiem) to postawi się dzisiaj mocno swojemu rodakowi. Pobieram Lopeza +6 gemów 2,01 w Pinnacle. ⛔

Szkoda, że się tak dał poskładać w 3 secie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom