>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2016 -turniej główny

Status
Zamknięty.
wkmch 49

wkmch

Użytkownik
A.Zverev - D.Thiem over 36.5g ✅✅✅

@1.847 Pinnacle

Mecz dwóch młodych tenisistów w którym faworytem raczej słusznym jest Thiem, obydwaj juz od pewnego czasu graja na bardzo wysokim poziomie, jednak to Austriak jest raczej w lepszej dyspozycji a jego gra na cegle jest rewelacyjna. Kurs na zwyciestwo Thiema wynosi 1.25 to jest moim zdaniem jednak troche mało, zdecydowanie za mało zeby to ruszać, Zverev to zawodnik który potrafi powalczyć a umiejętności ma bardzo wysokie. Natomiast bardzo ciekawie wyglada typ na over gemowy, do tej pory grali w tym roku 2 razy ( 2x 2:1 Thiem ). Myślę że raczej nie skończy się 3:0 w którąś ze stron, są to młodzi zawodnicy często potrafią jeszcze w pewnym momencie tracić koncentracje, przykładem jest ostatni ich mecz gdy Thiem przy 6:4 2:0 gdzie tak na prawde wszystko wskazywało że skończy się na 2:0 daję się przełamać 3 razy i przegrywa tego seta. Uważam że linia O 36.5 gema jest spokojnie do pokrycia. Już przy rozegraniu 4 setów szansa jest całkiem spora.

Dorzucam bez analizy :

P.Cuevas +2.5 seta @ 1.265 ✅
Coric +2.5 seta @ 1.436 ⛔
Goffin +2.5 seta @ 1.097 ✅

AKO : 2.0 Pinnacle
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Thiem ✅ + Ferrer ✅ + Goffin ✅ + Tsonga ZWROT

Swoją drogą bardzo szkoda, że Tsonga poddał mecz. Gulbis dostałby konkretny łomot.

@ AKO 3,21 Styś

Dla mnie to bardzo dobre i mocne AKO na dzisiaj.
Oglądałem pojedynek W Nice między Thiemem, a Alexandrem. Widać było, że jak Thiem przegrał 2 seta to w 3 włączył jakby kolejny bieg i zaczął grać lepiej od Zvereva. Według mnie AZ ma bardzo duży talent, ale Thiem to dziś wygra bo na ten moment jest zwyczajnie lepszym tenisistą. Wygrał dwa bezpośrednie mecze na cegle w Nice i Monachium to tym bardziej wygra w Paryżu na Szlemie.
Ferrer z Lopezem na cegle wygrał 5 razy, a 2 razy przegrał. David nie przekonuje ogólnie formą w tym sezonie, ale w takim turnieju jak ten w Paryżu uważam, że dojedzie w drabince do Novaka i wtedy odpadnie. W zeszłym roku Ferrer pokonał Lopeza 3:0 tutaj w Paryżu. Dziś według mnie David wygra ten mecz bez żadnego problemu.
Kurs na Tsonge mnie bardzo zaskoczył, bo wynosi 1,45 ... Tsonga jest według mnie bardzo dobrym i solidnym tenisistą. 1,45 na Tsonge w Paryżu przeciwko Gulbisowi ? Według mnie to jest promocja. Oczywiście Gulbis zagrał świetny mecz przeciwko J.Sousa i wygrał 3:0, ale Tsonga to nie Sousa. Jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, że Tsonga odpada w 3 rundzie RG. Gulbis ma talent, ale ogromne problemy z koncentracją oraz psychiką. Potrafi się bardzo podpalić, psuć banalne piłki. Według mnie Tsonga jest znacznie lepszym tenisistą od Gulbisa i wygra dziś ten mecz

Otrzymane punkty reputacji: +5
galica13 522

galica13

Użytkownik
@Nole
Zobacz sobie ostatni mecz Tsongi gdzie przegrywał 0-2 z Bagietą. I zobacz ostatnie dwa mecze na RG Gulbisa gdzie wygrał po 3:0 bez tie-breaków z dwoma naprawdę dobrymi tenisistami bo Seppi i Sousa to jednak TOP 50. Zobacz sobie statystyki z ostatniego meczu. Gulbis 16 asów w trzech niezbyt długich setach. Oddał przy swoim serwisie pojedyncze punkty. Tsonga jak wygra to na pewno nie pewnie i nie 3:0, bo sam jest w średniej formie.
edit: aha i zwróć uwagę na taką statystykę: Gulbis w meczu z Sousą 60 uderzeń kończących przy 25 niewymuszonych błędów! No przecież to wygląda obłędnie w porównaniu z np Tsongą z meczu z cypryjczykiem 43 winnersy i 52 UE.
Nie warto grać na żadnego z nich, bo wiele może się wydarzyć. Albo handicapy na Gulbisa albo overy gemowe/setowe.

M 272

mientosek

Użytkownik
Stan Wawrinka wygra 3 ćwiartkę @1.61 Bet365✅✅✅
To Jest dla mnie tzw. lokata. Zostały Stanowi dwa mecze, żeby to osiągnąć. W 4 rundzie z Troickim i w QF z kimś z pary Raonic - Ramos-Vinolas. Troicki mimo zaskakująco dobrej formy to wciąż tylko Troicki i Stan powinien go zmasakrować, szczególnie że ostatnio gra świetny tenis. W QF paradoksalnie moim zdaniem trudniejszym przeciwnikiem byłby Hiszpan, który potrafi grać z najlepszymi i robi tutaj niezły wynik. Raonic niby coś tam gra, ale bez serwisu to nie wiele z niego zostaje. Wczoraj Martin złamał go chyba 3 czy 4 razy. Ewentualna powtórka z QF z AO tym razem będzie dla Stana. Wydaję mi się, że to bardzo pewny typ, polecam !
Zastanawiałem się jeszcze nad typem, że Thiem wygra 2 ćwiartkę, ale kurs to marne @2.50 a jest tam jeszcze Goffin, Tsonga czy Almagro więc nie ruszam, chociaż teoretycznie Dominic powinien ich ograć.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
@Nole
Zobacz sobie ostatni mecz Tsongi gdzie przegrywał 0-2 z Bagietą. I zobacz ostatnie dwa mecze na RG Gulbisa gdzie wygrał po 3:0 bez tie-breaków z dwoma naprawdę dobrymi tenisistami bo Seppi i Sousa to jednak TOP 50. Zobacz sobie statystyki z ostatniego meczu. Gulbis 16 asów w trzech niezbyt długich setach. Oddał przy swoim serwisie pojedyncze punkty. Tsonga jak wygra to na pewno nie pewnie i nie 3:0, bo sam jest w średniej formie.
edit: aha i zwróć uwagę na taką statystykę: Gulbis w meczu z Sousą 60 uderzeń kończących przy 25 niewymuszonych błędów! No przecież to wygląda obłędnie w porównaniu z np Tsongą z meczu z cypryjczykiem 43 winnersy i 52 UE.
Nie warto grać na żadnego z nich, bo wiele może się wydarzyć. Albo handicapy na Gulbisa albo overy gemowe/setowe.
Zgadzam się z Tobą co do formy Gulbisa. Gra na tym turnieju wyjątkowo dobrze jak na niego. Jednak w tenisie nigdy nie mów na pewno nie wygra 3:0. W tenisie może zdarzyć się absolutnie wszystko ! To chyba najbardziej nieprzewidywalny sport do typowania.
Czy Tsonga jest w takiej kiepskiej formie jak piszesz ? Przegrał w tym roku 2 mecze na cegle...z genialnym wprost w Monte Carlo Monfilsem oraz bardzo solidnym Raonicem w Madrycie.
Reszta to wygrane. Według mnie Francuz ten mecz wygra. W zeszłym roku odpadł z Wawrinką, który wygral turniej. Dwa lata temu odpadł z Novakiem. 3 lata temu odpadł z Davidem F. Odpadał z bardzo dobrymi tenisistami.To za solidny grajek, aby odpadł z jakimś Gulbisem.
Celowo piszę jakimś, bo według mnie dwa dobre mecze Gulbisa nie wystarczą na ogrania Tsongi.
Dodatkowo...nie przypadkiem Gulbis jest na 80 miejscu ATP...

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Jakimś Gulbisem?! A półfinał RG 2014? Sam powołujesz się na zeszłe sezony, to na to też powinieneś zwrócić uwagę. Jak Ernestsowi się chce, to potrafi powalczyć z każdym.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Przegrał w tym roku 2 mecze na cegle...z genialnym wprost w Monte Carlo Monfilsem oraz bardzo solidnym Raonicem w Madrycie.
Reszta to wygrane.
Czyżby tylko 2 mecze? W Rio 1R z Monteiro oraz Buenos z Almagro

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Trzeci mecz Djoko i znowu idę w jego stronę z typem. W pierwszym meczu z Lu stawiałem, że wygra i w meczu padnie under 24,5 gema - co do ostatniej piłki nie było wiadomo, ale finalnie typ na plus, w drugim meczu z Darcia stawiałem także wygraną Djoko i under 25,5 gema w meczu - niestety, Steve postawił trudne warunki i Novakowi nie było zbyt łatwo w tym pojedynku. Dzisiaj przed Serbem kolejny pojedynek, a po drugiej stronie siatki stanie Aljaz Bedene, który na clayu radzi sobie dość dobrze. Słoweński tenisista jak do tej pory pokonał w 1R Melzera 3:1, a w 2R Carreno-Buste 3:2 - a więc nieźle w moich oczach. Myślę, że do Novaka wiele mu brakuje, ale parę gemów wg mnie powinien urwać pierwszej rakiecie ATP. I dlatego stawiam w tym meczu, że wygra Djoko i padnie więcej niż 26,5 gema. Skoro Lu potrafił urwać już w 1. secie 4 gemy Novakowi, później Steve wywalczył 5 gemów, to dlaczego Aljaz ma nie urwać w całym spotkaniu tych 9 gemów? A może nawet seta? Kto wie! Sam pojedynek powinien wygrać Djoko, nie przewiduje tutaj niespodzianki, ale jak widać Novak lubi tracić gemy przeciwko słabszym zawodnikom na clayu, a skoro przeciwko nim traci na French Open 6, a później 12, to myślę, że Aljaz jest po prostu w stanie wywalczyć te 9 gemów, co da pokrycie typu. Wynik typu 6:3 6:3 6:3 jest na pewno w jego zasięgu, chociaż liczę na to, że nie będzie to wszystko na styk, tylko Bedene postraszy dzisiaj Djoko.

Djokovic + powyżej 26,5 gema w meczu @1,81 Fortuna ⛔
6:2 ; 6:3 ; 6:3
zabrakło jednego gema..

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dokładając się do dyskusji, zwracam uwagę że niektórzy zapomnieli że Gulbis w formie to absolutne top 20 ATP. Tyle, że w tej formie rzadko jest. Na mączce w dobrej dyspozycji był w stanie jako jeden z nielicznych rywalizować nawet z Rafą w jego prime. Półfinał dwa lata temu po ograniu Berdycha i Federera to też nie przypadek. Łotysz znów osiągnął wielką formę i tutaj imponuje zarówno wynikami, jak i stylem gry. Nie zapominajmy, że jak ma dobry dzień nawet na tej nawierzchni jest w stanie wygrywać swoje gemy, nie trafiając w ogóle pierwszym serwisem i kończąc wszystkie akcje po wygrywającym lub dającym mu przewagę sytuacyjną drugim. Tsonga w Paryżu czuje się zawsze świetnie i bardzo trudno przychodzi mi szczególnie tutaj stawianie przeciw niemu. W drugiej rundzie po ciężkim boju heroicznie ograł Baghdatisa. Gulbis w świetnej formie może jednak wszystko, teoretycznie jak trafi ten szczególny dzień w którym wszystko mu będzie wychodziło, dla mnie może pokonać nawet Nole. Myślę, że za mniejszą stawkę można dać mu szansę.
Gulbis @ 2,79 ZWROT

&lt;&lt; Ahh temat ATP, chciałem napisać przede wszystkim o Gulbisie ze względu na toczącą się dyskusję, ale się rozpędziłem, mam nadzieję że wybaczycie 2 damskie typy.

Nie wybaczymy ???? Proszę dwa typy z WTA dodać w odpowiednim temacie, a tutaj zostawić tylko analizę do typu na Gulbisa./Macko18

Już po wszystkim, dopiero zobaczyłem odpowiedź. Nie ma sensu wrzucać tam typów po zakończeniu meczu, więc by być fair tylko rozliczę to tutaj.
Kasatkina @ 2,53 Pinnacle ⛔
Puig @ 3,23 Pinnacle ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +10
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Goffin-Gulbis 1 @1.52 exp
Mecz w poniedzialek, ale cos mi sie wydaje ze kursy poleca. Goffin dzis wspanialy mecz z Almagro. Gulbis troche lepiej, ale to nie jest ta forma co kiedys i sporo juz ugral Łotysz. Ja tu widze wygrana Goffina po dzisiejszym meczu. Pozniej cos postaram sie dopisac po finale LM.

Otrzymane punkty reputacji: +45
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Isner - Murray

Tak jak zapowiadalem, przy odrobinie szczescia Murray znalazl sie w kolejnej rundzie, tak jak mowilem leci w niej z Isnerem. Panicz zagral przecietny mecz z dokorem. Doktor za to slabiutko na serwisie, stad dosc latwa wygrana panicza. John troche pomeczyl z Gaba ale wymeczyl i jest, moze osiagnac wielki sukces w RG i sadze ze ma na to papiery. John to nie tylko serwis jak doktor. Panicz jak juz pisalem niezachwyca na RG, mimo ze przed spisywal sie niezle. Rzekomo ma jakies bule kostki, czyzby kolejny faworyt out ? Licze na dobry mecz i mysle ze panicz ma szanse znalesc sie w autobusie pod kanalem do Brytanii

Isner 8.0 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
friendly 421

friendly

Użytkownik
Isner - Murray

Tak jak zapowiadalem, przy odrobinie szczescia Murray znalazl sie w kolejnej rundzie, tak jak mowilem leci w niej z Isnerem. Panicz zagral przecietny mecz z dokorem. Doktor za to slabiutko na serwisie, stad dosc latwa wygrana panicza. John troche pomeczyl z Gaba ale wymeczyl i jest, moze osiagnac wielki sukces w RG i sadze ze ma na to papiery. John to nie tylko serwis jak doktor. Panicz jak juz pisalem niezachwyca na RG, mimo ze przed spisywal sie niezle. Rzekomo ma jakies bule kostki, czyzby kolejny faworyt out ? Licze na dobry mecz i mysle ze panicz ma szanse znalesc sie w autobusie pod kanalem do Brytanii

Isner 8.0 bet365
Żeby nie było agresywnie, lekko przedstawię swoją opinie ???? Murray faktycznie na RG prezentuje jak na siebie przeciętną formę, nie wiem z czego to wynika, aczkolwiek faktem jest ze do tej rundy dotarł. Nawet przy obecnej lekko gorszej dyspozycji nadal jest w topie najlepiej returnujacych graczy świata i uwielbia on grać przeciwko serwismanom. Isner to zawodnik, który jeżeli ma coś zdziałać to na szybkim hardzie, a nie tutaj na Rolandzie. Już w meczu z Millmanem mógł polecieć, zabrakło jednak szczęścia w drugim secie, a gdyby nie przerwa w meczu nie wiadomo jakby to się potoczyło, ponieważ wtedy nie był to najlepszy dzień Isnera w mojej opinii. Do czego dążę, nie nakłaniam grania w stronę Murraya bo kursy są na tyle niskie, że wiadomo nie warto się w to bawić, ale przestrzegam ludzi z graniem na Isnera, poważnie..H2H wskazuje na to na co wskazuje, do tego za każdym razem pojedynki były na hardzie, clay zawsze będzie wolniejszy. Dla mnie to Murray w 50% swojej optymalnej formy bierze ten mecz, możliwe, że będziemy świadkami jakiegoś tie-breaka, może pojawi się nawet urwany set, ale Murray w swoim stylu i tak i tak wyciągnie te mecze. Serwis vs jeden z lepszych returnów świata, sposób jest, wynik będzie na korzyść Brytyjczyka. Wiadomo, Wawo masz swoje argumenty i to szanuję, ja tam jednak chłopakom, którzy czytają ten dział odradzałbym tego typu, może juz coś bardziej w stronę tiebreak w meczu lub +2,5 Isner - to już tak MAKS. Tyle ode mnie i mam nadzieję, że powstrzymasz się zanim zagrasz ten typ, chyba że robisz to typowo for fun za grosze.

Jedno jest jednak pewne, w następnej rundzie Gasquet/Japoniec, a tutaj już Murray przy tym co prezentuje może mieć problemy, czyżby kolejna 5-setówka?

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Andy Murray -5.5 gema ✅✅✅

@1.512 Pinnacle

Murray niezbyt dobrze wszedł w turniej, męczył okropnie pierwsze dwa mecze natomiast w trzecim juz było lepiej chociaz to raczej Karlovic zagrał przede wszystkim słabo , Isner natomiast gra nadspodziewanie dobrze jak na jego umiejętności gry na clayu , już w meczu z Gaba powinien odpaść ale jeszcze sie uratował. Co ciekawe stracił w nim 2 sety do 2 i 4 i tutaj własnie upatruje szanse na ten typ. Każdy wie jaką bronia Murraya jest return, jeżeli tylko serwis Amerykanina za szwankuje a Andy wykorzysta to w którymś z setów to sprawa tego typu może byc załatwiona po 1-2 setach. Bo nie widzę tutaj najmniejszych szans dla Isnera to nie jego bajka, osiąga bardzo średnie wyniki na cegle w sezonie a Murray bedzie jego pierwszym przeciwnikiem z TOP 10 z którym zagra na tej nawierzchni i to będzie dla niego test który niestety obleje.

Dorzucam bez analizy :

Tutaj dziś nie będzie niespodzianki

Murray @ 1.08 ✅
Wawrinka @ 1.123 ✅
Raonic @ 1.206 ⛔

AKO @ 1.462 ⛔ Pinnacle

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Ramos +2.5s @1.59 Unibet✅✅takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem, ale nadzwyczajnie latwo weszlo ;)
zamiast grac na win Rao po kursie 1.20 wydaje mi się dużo lepsza opcja set dla Ramosa, nie jest jakims mega koksem, ale set z Rao jest jak najbardziej w zasiegu, zwłaszcza, ze Kanadyjczyk nie serwuje w tym turnieju wyjątkowo dobrze, już pare razy został złamany i to nie przez tuzy tenisowe, we wcześniejszych turniejach lamali go tylko najlepsi, a tutaj tak nie jest, mimo, ze maczka wolna nadal sieje postrach serwisem, ale wystarczy jedno przełamanie i set ugrany przez Hiszpana, który ogral niby niespodziewanie Socka w poprzedniej rundzie po długiej batalii, może i zmeczony jest bardziej, ale czas na odpoczynek był, a w takich rundach takiego turnieju na pewno nie odpuści, a powalczyć może, jak dla mnie dużo pewniejszy typ jak win dla Rao, bo nie wierze, ze machnie to 3:0 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +18
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Na dziś:

Nishikori-Gasquet
Nishikori 1.40 Bet365

Zadziwiające H2H, najpierw 7 zwycięstw Francuza i przegrany tylko 1 set przez niego. A następnie 2 kolejne zwycięstwa Japończyka i to po 2:0, bez straty seta, które odniósł w tym miesiący i to właśnie na Clayu, odpowiednio 2 tygodnie temu w Rzymie i 3 tygodnie temu w Madrycie, kursy ciągle lecą ale jakby mogło być inaczej skoro wtedy wygrywał bardzo pewnie i przekonująco, jest po prostu lepszym tenisistą i raczej nie ma aż takiej rozbierzności skoro na przestrzeni 3 tygodni pokonywał go dwa razy bardzo pewnie po 2:0, nagle miały przegrać, brać!

Isner-Murray
over 33.5 gema 2.0 Bet365
Isner +2.5 seta 2.20 Bet365

ostatnio 3 z 4 starć, Murray przegrywał z Isnerem seta, a w tym jednym co nie przegrał były dwa tie-breaki również, prawie za każdym razem by to weszło, Murray z Karloviciem miał 30gemów, ale mysle ze łamanie Isnera nie przyjdzie mu tak łatwo, zresztą tam był dziwny mecz, w 1 secie złamał go dwa razy, w drugim raz, a w trzecim już nie zdołał, coś wolno w mecz wchodził Karlović ze swoim serwisem, Isner jest lepszym tenisistą i raczej takich problemów mieć nie będzie, może spokojnie ugrać seta bo jak zwykle pewnie będą z dwa taje i w nich spokojnie Isner może wyjść zwycięsko choć w jednym, a wtedy tym bardziej przekroczy linie gemową

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Troicki wygra seta 1.9 ✅✅ lub Troicki+7.5 gema 1.7 25-18 ✅✅
Jak dla mnie Stasiu gra naprawde niezle, jednakze z drugiej strony serb tez solidnie przechodzi kolejne rundy.. Troicki kumpel Nole, na pewno bedzie chcial pomeczyc jego rywala w walce o Frencha, dlatego ide w strone serba.. Troicki dobrze na serwisie, rzadko przelamywany, rozni sie od Chardego tym, ze ma troszke oleju w glowie i poprzebijac potrafi, przyspieszac i skracac wymiany.. To bedzie zaciety mecz i jak Stas ma wygrywac to maks po jednym przelamaniu w secie, lecz licze na wygranie seta przez Troickiego..

Co do panicza.. Murray przejdzie dalej i nie zdziwie sie jak w koncu beda szybkie 3 sety.. w koncu Murray musi skonczyc z ta zabawa w piec setow.. Isner 2 ciezkie mecze, sily juz nie te.. 3:0 lub 3:1 Murray..
Murray win 3:0 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
K.Nishikori vs R.Gasquet. Total Sets: Over 3.5 Price: 1.50 marathonbet ✅
K.Nishikori vs R.Gasquet. Total Games: Over 37.5 Price: 1.86 marathonbet ⛔

Dla mnie Kei jest faworytem to jest fakt, ale czy takim 100% juz bym nie powiedzial, widze w tym meczu sporo walki i bardzo mocna determinacje Ryska, po wycofaniu sie Tsongi jest on zdecydowanie najmocniejszym francuskim ogniwem. 4 sety to absolutnie minimum w tym meczu, 5 juz mniej prawdopodobne. Bardzo wazny bedzie pierwszy set, jak Rychu od razu zaskoczy moze byc bardzo ciekawie.

Over 3,5seta raczej spokojnie, over bardziej ryzykowany, ale tez bardzo prawdopodobny.

Otrzymane punkty reputacji: +2
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Troicki vs Staszek
Stasiu 3:0 |1,91| Unibet

Krótko bo dla mnie to jest najprostsza sprawa dotycząca dzisiejszych spotkań. Przegrał bym duże pieniądze, jeśli poszedł bym w zakład, że przebijak Troicki będzie w czwartej rundzie Szlema, ale jak widać tak się stało lecz przeciwnicy mu w tym sporo pomagali. Z Dimitrovem przegrywał 2:1 i porażenie mózgowe Bułgara i wyszedł na 3:2. Z Lajovicem wiadomo, krecz. Wygrana z Simonem 3:0. gdzie Francuz był po ciężkim 5 setowym spotkaniu z Pellą a w dodatku popełniał makabryczne błędy. Staszek miał problemy z Rosolem, ale następnie już poszło gładko, 3:0 z Danielem i Chardym. Sam Wawrinka powiedział, że z meczu na mecz gra coraz lepiej a dziś będzie miał świetną okazję aby to udowodnić bo na przeciwko niego staje gorszy zawodnik od Chardego, zdecydowanie. Oczywiście to moje zdanie. Stasiu w wymianach pozamiata kort Serbem, który dziś nie będzie miał nic do powiedzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +4
galica13 522

galica13

Użytkownik
No lepiej kupić sobie pierożki niż grosza dać na obstawianie. Takie 1.20 na Raonica z Ramosem Vinolasem toć to dobry kurs! Ramos najdalej w karierze był w drugiej rundzie wielkiego szlema, żadnego turnieju ATP nie wygrał. Raonic mega sezon, nawet na ziemi fajnie pogrywa. A tu nagle przychodzi mecz i Ramos go miażdży. Mimo, że nie ma niesamowitego serwisu, żadnych asów, zabijających serwisów itd to jest nie do ruszenia przy swoim serwisie i łamie Raonica kiedy chce. Przebijaniem. Tak zrobił dwa sety, a trzeciego nie zrobi, bo trzeciego Raonic mu po prostu odda, bo nie bedzie mu sie chcialo odrabiać tyle setów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom