Ode mnie parę typów na dziś:
Djoković - Bautista-Agut
Bautista-Agut +9.5 gemów 1.84
Unibet
4 runda, Djoković wiadomo, nie trzeba tłumaczyć, czemu powygrywał po 3:0 i wcale nie musi być w jakiejś mega formie, ale co do Bautisty? Wszystkie mecze po 3:0, naprawdę fajna gra, i z głębi kortu i przy siatce czasem, dobry serwis, no, no, no. Pisaliście o urwaniu przez niego seta, może tak być jednak ja idę w nieco pewniejszą stronę, taka linia daję mi nawet przegrania przez niego seta każdego do 3. Myślę, że tu może być spokojnie jeden taj, a wtedy mogłby przegrać nawet 6:2, 6:2, bo Djoković tak naprawdę tylko w 1 rundzie miał pogrom, wygrał 12 gemami, a potem z Darcisem 7-ioma, i w ostatniej z Bedene 10-cioma. No ale gdzie jest Bedene, Darcis w rankinku a gdzie Bautista, nie wierze, żeby tu był jakiś pogrom skoro tamci mogli to czemu on by miał przegrać jakoś wyraźniej skoro spisuję się tak dobrze? Warte pogrania.
Granollers-Pujol - Thiem
Granollers-Pujol +2.5 seta 2.02
Unibet
Zacznę od tego, że zastanawiam się jak można wystawić takie kursy, ok Thiem gra super, ma mega forhend, jest 15 rakietą świata, no ale do cholery Granollers to nie jest ogórek, a tu Dają na Thiema nawet nie 1.10... Że Thiem wygra 3:0 kurs ok. 1.6-1.7? Porażka, to nie jest jeszcze taki zawodnik, z taką głową, że wchodzi w każdym secie trzyma koncentrację i wygrywa pewnie bez przeszkód 3:0. Warto tylko wspomnieć, że w dotychczasowych 3 meczach, w dwóch seta tracił. Granollers tak na prawdę tylko w 1 meczu mógł się pokazać, wygrał tam zadziwiająco łatwo z Foginnim, potem prowadził 2:0 z Mahutem i ten skreczował, a następna runda to oddany mecz przez Nadala, Thiem jest mega graczem ale jednak wciąż to dzieciak, dawać na mączce z Granollersem, że przegra choć seta za 2.02 to mega mega promocja, nie rozumiem tych kursów, to najfajniejsza oferta dla mnie na dziś.
Ferrer - Berdych
over 3.5 seta 1.46
Unibet
Znają się jak łyse konie, raz wygrywa ten, raz ten. Ostatni mecz wygrał Berdych 2:0, wcześniej 2:0 Ferrer, wcześniej znowu Berdych 2:1. Tu jest szlem więc się gra do 3 setów, faworyta nie potrafię wskazać, ale wiem, że będzie to mega wyrównany pojedynek i raczej nikt nie zdominuje go tak aby wygrać 3:0..
Goffin - Gulbis
over 3.5 seta 1.57
Unibet
Najciekawsze zdarzenie do wyboru, myślałem nad zwycięstwem Belga ale do końca nie jestem przekonany, fajnie tu gra na RG, ale jednak przed tym sezonem na mączce mówiło się, że jest to chyba jego najgorsza nawierzchnia, dlatego wciąż do jego meczów na niej podchodzę z rezerwą, a Gulbis przypomina sobie najlepsze lata chyba i powoli pnie się w górę rankingu. Gulbis wypoczęty, w 3 rundzie nie został rozegrany nawet 1 set bo Tsonga wcześniej niestety skreczował, Goffin po pięciosetówce z Almagro, trochę podmęczony, tu również nikt nie wygra 3:0, over 3.5 setów po naprawdę fajnym kursie znów siądzie jak w masło.