Na jutro:
Cuevas 2,37 Bet365
Berdych zagrał bardzo słabo z takim amatorem na ceglanych kortach jakim jest Jaziri, serwis praktycznie nie funkcjonował, rowerek w Rzymie z Goffinem wiele mi mówi, Czech jest raczej bez formy, Cuevas to specjalista od ceglanych kortów w tym sezonie i trzyma poziom gry na tej nawierzchni jeśli przegrywa to są to nieznaczne porażki jak z Raonicem w Monte Carlo czy porażka z zawodnikami będącymi na fali w tym sezonie czyli Kyrgiosem Madryt, Berdych z tego co pamiętam przegrał w tym sezonie na cegle nawet z Dzumhurem, doi tego wygrana Urusa na hardzie z Berdychem w poprzednim sezonie więc śmiem twierdzić że ma na niego patent, myślę że to nie będzie spacerek dla Urugwajczyka i będzie to zacięte spotkanie ale wyjdzie z niego zwycięsko
Almagro 2,75 Bet365
Filigranowego Belga oglądałem w meczu z Berlocqiem i nie zagrał jakoś super, dużo błędów bardzo niepewne swoje podania, drugi serwis praktycznie nie istnieje, w tym sezonie na cegle sporo wpadek, cudem wygrany mecz z Leo Mayerem, porażka z Granollersem porażka z Pouille, Almagro w tym sezonie odbudowuje swój ranking finał w Buenos Aires i porażka z będącym na fali Thiemem, wygrana w turnieju w Portugalii, miał też wpadki jak ta z Gabashvilim czy pukającym do bram
Atp Thiago Monteiro, jednak w tym turnieju widziałem go w meczu z Veselym i naprawde wyglądał solidnie, przede wszystkim bardzo dobrze serwował i zabijał swoim Fh, minusy tego typu to gorąca głowa Hiszpana ale h2h wskazuje na to że ma patent na Belga wygrał z nim trzykrotnie, po tym co widziałem w meczu Davida z Argentyńczykiem jestem zmuszony postawić na Nicolasa i myślę że może być to zacięty mecz jednak z dużym wskazaniem na Almagro, kurs zacny warto skorzystać
Bautista Agut 1,40 Bet365
Po tym co widziałem w meczu Hiszpana z Mathieu nie mam najmniejszych wątpliwości że jutro wyjdzie zwycięsko z potyczki z Coricem który bardzo szczęśliwie wygrał z Tomicem który na cegle jest zerowy, Bautista praktycznie nie popełnia błędów dużo uderzeń kończących, może drugi serwis trochę słaby jednak myślę że to nie będzie grało jakiejś znaczącej roli w tym meczu, h2h na jego korzyść i myślę że jutro to bezproblemowo wygra
Nestor/Qureshi 1,44 Bah
Tutaj para bardziej doświadczona bardziej utytułowana,starzy wyjadacze powinni wyjść zwycięsko z tej potyczki bo są po prostu lepsi,Elrich i Fleming mieli sporo wpadek w tym sezonie z dużo gorszymi parami niz Para Nestor i Qureshi i nie sądzę aby jutro wygrali, poza tym myślę że czują się lepiej na szybszych nawierzchniach niż cegła, kurs mi odpowiada więc trzeba to zagrać.