>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2013 (26.05-08.06.2013)

oeb 257

oeb

Użytkownik
Beck Annika vs Azarenka Victoria
Typ: 1 +8.5 G @1.72 [Bet365]
Kosmiczny handicap na Niemkę po przyzwoitym kursie. Nie czarujmy się, Vika ogoli tutaj młodą i prawdopodobnie żeby to uczynić nie będzie się musiała nawet podkręcać. Ale Beck umiejętności na pewno ma na tyle, żeby Mistrzyni AO urwać te cztery gemy. Zresztą po przyjeździe do Paryża na pewno rzuciła okiem raz czy dwa na drabinkę turniejową i chyba zorientowała się, że w turnieju to ona sobie za dużo nie pogra. Na kortach Rolanda Garrosa przerwała swoją czarną serię porażek w pierwszych rundach utrzymującą się od Katowic, teraz nie ma już nic do stracenia, a jedynie może spróbować powalczyć i pokazać się z dobrej strony szerszej publiczności. W kontekście starcia z Azarenką cztery gemy to dużo, a jednocześnie jest to w jej zasięgu. Próbujemy.
✅ 4/6 3/6

Jankovic Jelena vs Muguruza Blanco Garbine
Typ: 2 +5.5G @1.72 [Bet365]
Dobrym pomysłem na ten mecz są wszelkiego rodzaju handicapy w stronę Hiszpanki. Czy to setowy, jak proponuje Majestro, czy gemowy. Garbine jest w miarę ogarnięta jeśli chodzi o grę w tenisa, a zestawiając to z Jeleną która nigdy nie wiadomo kiedy i na jak długo zaliczy przestój, to można się o ryzyko pokusić. Serbka naprawdę w tym roku prezentuje się lepiej niż w poprzednich dwóch latach, ale to przebłyski, których w kontekście sezonu nie było znów tak wiele. Wygrać może i to wygra, ale jesli tak, to nie zdemoluje Muguruzy
⛔ 6/3 6/0

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Eugenie Bouchard – Maria Sharapova
Suma Gemów
Typ: Powyżej 16 @ 1.671 pinnacle ✅ 2-6 4-6
Liczba Minut
Typ: Over 67.5 @ 1.87 unibet ✅ 90
How many games will Eugenie Bouchard win in the first set?
Typ: Więcej niż 2,5 @ 1.88 bwin ⛔

Bardzo atrakcyjny mecz do oglądania, nie tylko ze względu na piękno samej gry, ale też inne walory poznawcze. Obie zawodniczki grają w bardzo podobnym stylu, zdecydowanie przedkładające ofensywę nad defensywę. Oczywiście Bouchard to jeszcze nie ten poziom, ale już posiada w swoim arsenale nieprzeciętne atuty. Przede wszystkim bardzo pewny serwis, którym potrafi sobie bardzo skutecznie ustawić grę w swoich gemach (w 1 rundzie 74% punktów po pierwszym jak i drugim serwisie). Zarówno pierwszy potrafi ukłuć, ale też drugi jest solidną bronią, bity głęboko, co uniemożliwia rywalkom łatwy return. Ale największym atutem Kanadyjki jest niebywała smykałka do kończących uderzeń z obu skrzydeł. Rzadko schodzi poniżej 20 winnerów w meczu, a w meczu z Pironkovą miała ich aż 37. Oczywiście przy takim nastawieniu pojawiają się też niewymuszone błędy, ale ostatnio jest to relacja zdecydowanie na korzyść winnerów (37-21 w 1 rundzie). Szarapowa nie jest ostatnio demonem regularności, a właściwie jest niebywale regularna w popełnianiu niewymuszonych błędów. Nawet w tak krótkim meczu jak z Hsieh w 1 rundzie (6-2 6-1) miała ich 19, przy 25 winnerach i oczywiście tradycyjnie oddała jedno swoje podanie. Zmierzam do tego, że taka ilość kończących uderzeń Kanadyjki w połączeniu z niewymuszonymi błędami Rosjanki łatwo powinna się złożyć na te co najmniej 4-5 gemów pięknej Gieni. Nie wydaje mi się, żebyśmy mieli powtórkę z marcowego spotkania w Miami, gdzie Szarapowa dominowała od początku do końca (6-2 6-0). Dzisiaj takiego pogromu nie będzie, Szarapowa na mączce tak nie dominuje, a co ważniejsze po drugiej stronie siatki będzie miała już inną Bouchard, mającą w zanadrzu kilka cennych zwycięstw na mączce. Dodatkowo postanowiłem zagrać over minutowy w tym meczu, bo linia wydaje się trochę zaniżona. Wczoraj Serena ograła Garcię w 62 minuty (6-1 6-2) i był to raczej mecz bez historii. Dzisiaj między Kanadyjką, a Rosjanką trochę walki powinno być, bo Bouchard te 4-5 gemów powinna spokojnie ugrać. Znając Maszę też parę swoich gemów serwisowych wymęczy na przewagi, a jeśli Gienia będzie mieć swój dzień, to całkiem możliwe, że jeden set się przedłuży, a w takim układzie przekroczenie linii niemal pewne. Moim zdaniem typ wart uwagi.

jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Anna Karolina Schmiedlova v Jamie Hampton 5:7, 2:6 ✅
Typ: 2
Kurs: 1.76
Buk: betfair

Młodziutka Schmiedlova to pewnego rodzaju odkrycie tego roku. Słowaczka pokazała się na turnieju w Katowicach i już w pierwszej rundzie pokonała gładko Alize Cornet. Tutaj w pierwszej rundzie po trzech setach wygrała z Yaniną Wickmayer. Uważam jednak, że to za mało na Amerykankę. Hampton grała dobrze niedawno w Brukseli gdzie doszła do półfinału. Myślę, że druga runda dla Schmiedlovej to i tak na razie duże osiągnięcie a w meczu górą będzie doświadczenie Hampton.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Typ: Bartoli vs Duque Marino✅
Buk: Pinnacle ✅✅✅7:6,7:5, ale znów była emocjonalna huśtawka:p
Kurs: 1,79
Stawka: 10/10 (stawka maxymalna a nie all in)

Analiza:
Kurs świetny i gram pomimo chimerycznej formy i dziwnego meczu Bartoli w 1. rundzie. Rywalka egzotyczna, podobno specjalizująca się w grze na ziemi, ale nie oszukujmy się, że z wysokiej półki. Łatwiejszych przeciwniczek zbyt wielu na tym etapie nie będzie. Widać, że Bartoli nakręca się grając przed własną publiką i w meczu z Govortsovą mimo wszystko miała dobre momenty + wytrzymała psychicznie (broniła meczbole). Kolumbijka przedzierała się przez kwalifikacje i będzie to dla niej 5 mecz w Paryżu, więc swoje już w kościach czuje. Mimo całej otoczki związanej z Bartoli, dla mnie typ dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +7
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Francesca Schiavone – Kirsten Flipkens
Typ: Schiavone ✅ 2-1
Kurs: 1,88 Pinnacle

Pojedynek dwóch bardzo niskich tenisistek. Schiavone to oczywiście była triumfatorka i finalistka Roland Garros. Chyba nawet najwięksi optymiści nie wierzą, aby babcia “Frania” byłą w stanie w obecnej chwili nawiązać do swoich najlepszych wyników. Nie zmienia to faktu, że Włoszka będzie robiła wszystko, aby zajść jak najdalej w swoim ulubionym turnieju. Schiavone w ostatnim czasie zaliczyła kilka porażek, jednak warto przypomnieć, że wygrała w tym sezonie mały turniej na kortach ziemnych w Marrakech.
Flipkens w tym sezonie także zalicza przeciętne wyniki. Co prawda ograła Pennette w 1 rundzie, ale Flavia jest daleka od swojej optymalnej dyspozycji. Schiavone i Flipkens grały już w tym roku przeciw sobie. Miało to miejsce w Hobart na nawierzchni twardej, po bardzo zaciętym spotkaniu wygrała Belgijka. Dziś też możemy być świadkami wyrównanego meczu, ale uważam, że w swoich królestwie lepsza będzie Włoszka.

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Polecam wszystkim przyjrzeć sie bliżej młodej zawodniczce z USA Stephens. Młoda gra naprawde bardzo fajny efektowny , mily dla oka tenis. Kursy na nią sa wysokie jak dziś np 1.40 a mecze bez żadnych nerwów wygrywane spokojnie. Warto pograć na tą zawodniczke nawet jak nie będzie faworytką. Myśle że za pare lat może ona być następczynią Sereny Williams.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Amerykankę zapewne jeszcze trochę pooglądamy w tym turnieju, bo nie ma opcji, aby nie przeszła kolejnej rundy, bo gra z Erakovic, która dziś pokonała bezmózgą Cibulkovą. Kto oglądał, ten wie o czym mówię. Ja tu widzę łatwe zwycięstwo Stephens i jeśli kursy będą w miarę przyzwoite, to trzeba to od razu łapać.

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Polecam wszystkim przyjrzeć sie bliżej młodej zawodniczce z USA Stephens. Młoda gra naprawde bardzo fajny efektowny , mily dla oka tenis. Kursy na nią sa wysokie jak dziś np 1.40 a mecze bez żadnych nerwów wygrywane spokojnie. Warto pograć na tą zawodniczke nawet jak nie będzie faworytką. Myśle że za pare lat może ona być następczynią Sereny Williams.
Rzeczywiście już dawno tak mówili że to będzie duży talent bo Stephens od wczoraj nie gra ale to można włożyć między bajki bo Amerykanka gra bardzo nie równo i ma problemy z głową o czym sama mówi. Nie jest ciepliwą osobą co nie raz było widać na korcie i dlatego nigdy nie będzie tak grać jak Serena.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Amerykankę zapewne jeszcze trochę pooglądamy w tym turnieju, bo nie ma opcji, aby nie przeszła kolejnej rundy, bo gra z Erakovic, która dziś pokonała bezmózgą Cibulkovą. Kto oglądał, ten wie o czym mówię. Ja tu widzę łatwe zwycięstwo Stephens i jeśli kursy będą w miarę przyzwoite, to trzeba to od razu łapać.
może nie zgadzam się z określeniem &quot;bezmózgą Cibulkovą&quot;, ale 2:0 dla Stephens powinno być łatwym i przyjemnym betem. Według mnie zawodniczka z USA lepsza w każdym elemencie, szczególnie w serwisie.

Otrzymane punkty reputacji: +17
jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Ashleigh Barty v Maria Kirilenko 3:6, 1:6 ✅
Zakład na sety
Typ: 0:2
Kurs: 1.37
Buk: betfair

Jak dla mnie to dobra inwestycja. Moim zdaniem Rosjanka jest dwie klasy lepsza od młodziutkiej Australijki. Barty dopiero poznaje świat WTA, na pewno jeszcze nie raz o niej usłyszymy ale nie będzie to po tym meczu. W pierwszej rundzie odprawiła wprawdzie po trzysetówce Lucie Hradecką aczkolwiek nie traktowałbym tego jako sensacji biorąc pod uwagę formę Czeszki. Maria natomiast gra dobrze i równo, rzadko sprawia niemiłe niespodzianki. Wysokie miejsce w rankingu nie jest przypadkiem. Doświadczenie na pewno jej pomoże. Nie widzę innego rozwiązania jak szybkie 2:0 dla Rosjanki.

dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Mattek-Ormaechea 1 @1.5
Trzeba pobierac i to od razu, bo chyba dlugo taki kurs sie nie utrzyma. Mecz przewidziany dopiero na 1 czerwca, ale cos mi sie wydaje, ze za chwile ten kurs bedzie spadac gwaltownie, wiec Dzien Dziecka trzeba zrobic w tempie natychmiastowym i to juz dzis.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Roberta Vinci - Petra Cetkovska - 1 (1,48)✅
Pinnacle Sports

Jutro nic specjalnego nie widzę. Wszystko się może zdarzyć w jutrzejszych parach poza wyjątkami Williams i Azarenka. Nawet wygrana Bojany Jovanovsky mnie specjalnie nie zdziwi nad Kuznestova. Dlaczego więc podaje typ? A no właśnie bo kurs na Włoszkę jest według mnie za wysoki. Oczywiście do gry jest bardzo niski. Jednak uważam że bukmacherzy przesadzili lekko. Roberta pograła sobie na trzy sety z księżniczką Galiną ale prawda jest taka że Kazaszka o dziwo zagrała na bardzo wysokim poziomie jak na nią mecz trzysetowy. Galina przegrała w obu setach w kluczowych momentach. Nie wytrzymywała psychicznie. Roberta Vinci to killer. Jest doświadczona i jest w dobrej formie. Cetkovka potrafi namieszać, jest groźna ale obecnie mnie nie przekonuje. Ograła Pavlyuchenkova po 3 setach a raczej Rosjanka sama siebie ograła błedami.. Kto liczył ile błędów popełniła Rosjanka to pewnie się zastanawiał jak w ogóle przegrała w 3 setach a nie w dwóch. Cetkovka poza paroma asami nic wielkiego nie zaprezentowała. Rosjanka wytukła się własnymi bombami. Vinci to już nie siła a technika. Taktyka i technika Włoszki przyprawiona niezłą dyspozycją powinna wziąć górę.

Otrzymane punkty reputacji: +6
oeb 257

oeb

Użytkownik
Lepchenko Varvara vs Kerber Angelique
Typ: 2 @1.50 [Bet365]

Tutaj czarnym scenariuszem będzie, jeśli Jankeska uzbeckiego pochodzenia będzie trafiać w kort z FH, a Niemka polskiego pochodzenia trafiać z FH nie będzie. Bo też taką opcję należy pod uwagę brać. Co jednak skłania mnie do zaryzykowania na Kerber? Najpierw suche statystyki: Lepchenko w meczu z Lucic stosunek winnerów do UE miała 12/15, a z Ukrainką Svitoliną 32/31. Dodam jeszcze, że Lucic w tej statystyce była na -32 (!), a Elina Svitolina -12. Dla porównania w meczach Kerber: +2 Barthel przy +5 Kerber, -15 Cepelovej przy -5 Kerber. To będzie mecz na wymianę ciosów. Myślę, że wcześniej wystrzela się Lepchenko, a to dlatego że będzie ryzykować szybciej niż Angelique, która umie powymieniać kilka piłek, zanim przyłoży. Kerber pierwszy sprawdzian miała w I rundzie z Moną Barthel. Mona gra podobnie do Varvary, więc Angie pokazała już w tym turnieju że niestraszne jej przeciwniczki preferujące ofensywny styl gry. Jeśli chodzi o H2H to miażdżącą przewagę ma Lepchenko, bo wygrała wszystkie cztery mecze. Jednak ostatni raz obie grały w Rzymie w roku 2011, a wtedy jeszcze Kerber nie była tą Kerber, którą znamy dzisiaj. Dopiero na US Open 2011 miał miejsce bodziec, który pchnął ją na wyższy level. Tak więc myślę, że Angelique Kerber jutro podbuduje niekorzystną statystykę bezpośrednich spotkań z Lepchenko.

✅ 4/6 7/6 (3) 4/6

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Vinci 1.35✅

Roberta:
- Włoszka to moja ulubiona zawodniczka w turze: kazdy element tenisowego abecadła na piątke, siła mentalna ogromna, cechy wolicjonalne na najwyższym poziomie, czego bym się nie tknął to same superlatywy...oczywiście wszystko trzeba mierzyć w odpowiednich proporcjach...
- po wygranym turnieju w Katowicach lekko straciła koncepcje oraz rytm na korcie, czasami wybiera złe rozwiązania...
- aktualnie jest w rytmie meczowym, wygląda na zdrową i wypoczętą,
- fajnie wygląda współpraca z jej trenerem jak sama podkreśla facet wniósł wiele dobrego do jej tenisa,
- czeszka jak pamiętam nie gra jakiegoś wyrafinowanego tenisa, gra mocno i płasko jednak nie jest drewnem, czeska szkoła tenisa wypuściła dobry produkt...ostatnio po Petrze słuch zanikł(kontuzja)...

Cetkovska:
- solidna czeska szkoła tenisa, serwis oraz gra z głębi dobra, technicznie także nienaganna,
- wygrana z Anastazją nie robi na mnie wrażenia, rosjanka nigdy mnie nie przekonywałą a raczej irytowała...
- aktualnie za wysokie progi...na Vinci za słaba, włoszka ją zajedzie cierpliwości i slajsem...tak myslę,

---

Otrzymane punkty reputacji: +10
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Radwanska Agnieszka - Pfizenmaier Dinah @ 7.20 ⛔
Radwanska Agnieszka - Pfizenmaier Dinah +6,5 gema @ 1.88 ✅
Tak jak zapowiadałem, kolejny raz gram na Pfizenmaier. Świetna zawodnicza z potencjałem w ofensywie, dużą regularnością gry, bardzo dobrym serwisem, pisałem już o niej przy poprzednich jej dwóch meczach, więc nie ma sensu się powtarzać. Dobra forma w tym sezonie, w Paryżu gra świetnie, pewnie wygrywa swoje spotkania. Clay to nawierzchnia na której czuje się najlepiej. Radwańska wielka gwiazda, 4 rakieta świata, finalista Wimbledonu, zawodnicza o świetnej technice hahaha no dobra skończmy te żarty, tak poważnie mówiąc to jest tragiczna. Zawodniczka nie potrafiąca serwować, nie mająca siły uderzyć w piłkę, często uderzając w przekomicznych pozach. Nie dość, że jest słaba, to w dodatku jej tenisa nie da się oglądać. Zarobiła dużo kasy, jest zadowolona z tego co ma i nie zamierza niczego zmieniać. Żadnych zmian w sposobie gry, żadnych zmian w sztabie trenerskim, trzyma sobie pieska Wiktorowskiego, któremu mówi co ma robić a on jak potulny baranek się słucha. Zawodniczka bez żadnych ambicji. Ostatnio słabe wynik i od razu pojawia się temat, że boli bark, że coś nie tak, że bla bla wymówka wymyślona od razu. W tym jest mistrzynią. Wszyscy inni winni tylko nie ja. Na clayu Radwańska grać nie potrafi, w RG najdalej była w 4 rundzie. Ostatnie wyniki tragiczne. Kompromitująca porażka z Halep, łomot od Robson, męczarnie z Pironkova. Pfizenmaier nie jest gorsza od tych zawodniczek, a pod względem regularności nawet je przewyższa. Dotychczasowe rywalki Radwańskiej w Paryżu to słaby żart. Jedna z najgorszych tenisistek w całym turnieju Peer i beznadziejny mecz w wykonaniu Burdette. Teraz trafia na zawodniczkę potrafiącą zrobić dużo na korcie i zaczną się problemy. Pewnie szybko pojawi się foch i szanse na zwycięstwo Niemki zaczną rosnąć, a hindi powinno wejść jak w masło. Jesli chcemy zobaczyć sukces Polaków na RG to musimy liczyć na panów. Fajnie jakby Przysiężny powalczył z Gasquetem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Typ z gemami można jeszcze przeboleć ale to co tu piszesz to masakra , brak jakiejkolwiek merytoryki, żenada !!!
Majestro przyzwyczaił już całą ludzkość do swojej nienawiści w stronę Radwańskiej także każdy jego typ dotyczący Polki należy czytać z przymrużeniem oka albo wcale. Zapewne nawet jakby Radwańska grała z Domachowską, Majestro doszukiwałby się porażki Agnieszki.

Wracając do meczu Agnieszki to polka powinna odprawić Niemkę która mimo wszytko rzeczywiście łatwą płotką nie będzie. Niemka dobrze poczyna sobie na mączce ale brak jej doświadczenia w tego typu imprezach. Handicap zaproponowany w stronę Niemki chyba jest najbardziej opłacalnym rozwiązaniem chociaż wcale się nie zdziwię jak Polka ogra szybko Niemkę. Pomimo słabych rywalek gra Agnieszki wygląda lepiej niż w Madrycie gdzie sprawiała wrażenie jakby nie posiadała pomysłu na grę. Tutaj to wygląda zupełnie inaczej. Proponuje poczekać na live i wtedy coś kombinować.

jrb 21

jrb

Użytkownik
Bartoli- Duque Marino
Typ: Duque Marino win 2-0 kurs 3.30⛔

Witam!! Postanowiłem dziś skupić się na kobiecym tenisie i doszukać się łatwego zwycięstwa przebojowej kolumbijki która w moim odczuciu znajduje się w leprzej formie niż Bartoli .Bartoli miała dobre okresy w swej karierze teraz jest 2013 r ta przeprawa powinna dobiec końca -już w pierwszej rundzie męczyła sie z Govortsovą i nie powinno już jej tu być .Jej gra wogóle nie przekonuje mnóstwo błędów wiele przełamań wiele nerwowości te oburęczne forehand i backhand poprostu jej nie wychądzą !!więc jak tu jej zaufać i powierzyć swoją kase!! chyba że coś jej strzeli do głowy i dzieki swoim biegom w miesjcu zacznie grać .O ile dobrze pamiętam w roku 2011 miała super forme i zaszła daleko w RG . to było kiedyś ???? W moim odczuci nie znajdzie recepty na dobrze prezentującą sie Duque pochodzącą z Bogoty zawodniczką która w ostatnich 28 meczach wygrała 22 co więcej w 18 2-0 nie były to jakieś super rywalki ale fakt sie liczy że trzyma dobry poziom i jest głodna sukcesu i wierze w jej zwyciąstwo po naprawde dobrym kursie . Powodzenia!!
Bartoli win 7-6 7-5 a mogły być zpełnie w 2 strone

Otrzymane punkty reputacji: +2
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Majestro przyzwyczaił już całą ludzkość do swojej nienawiści w stronę Radwańskiej także każdy jego typ dotyczący Polki należy czytać z przymrużeniem oka albo wcale. Zapewne nawet jakby Radwańska grała z Domachowską, Majestro doszukiwałby się porażki Agnieszki.
Nie mi to oceniać, który użytkownik kogo lubi a kogo nie bo krótko tu jestem, ale w tym co napisał @Majestro jest trochę prawdy. Trzeba sobie szczerze powiedzieć, Aga nie jest zawodniczką z samego światowego topu. Akurat ja osobiście lubię ją oglądać, bo taki powinien być kobiecy tenis, a nie łupanie na siłę gdzie popadnie, a może się uda. Ale wygląda jak wygląda i Aga ewidentnie w tym gronie trochę nie pasuje. Taki czas w czołówce a 2 serwisu jak nie było tak nie ma. Na jej szczęście jest jedną z niewielu myślących na korcie tenisistek i nadrabia zaległości siłowe głową. Mimo wszystko to jest WTA, nie takie zawodniczki jak Aga i nie z takimi zawodniczkami jak Pfizenmaier traciły seta więc skłaniałbym się ku zagraniu tego handicapu gemowego, a sam dokładam over 2.5 seta po 3.50 w Bet365.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Kvitova 1.35 bet-at-home
Nie lubię Czeszki, ale broni tu półfinału i jest zawodniczką lepszą. Hampton wygrała to co miała wygrać i uważam że jej przygoda jutro się skończy. Petra to jednak ścisła czołówka tenisa kobiecego. Hampton dobrze radzi sobie na clayu ostatnio ale mimo wszystko Czeszka jest lepszą zawodniczką, potrafi dobrze zreturnować i zaserwować. Mecz z Peng całkowicie pod jej kontrolą, gorzej wyglądała w meczu z Rezai, ale Czeszka dla mnie to lepsza zawodniczka i powinna poradzić sobie z Amerykanką, dla której 3-cia Runda to bardzo duże osiągnięcie.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
????Williams vs Cirstea-Poniżej 16,5 kurs:1,70✅

Ja ze swojej strony proponuje under gemowy w meczu Sereny.Jej dzisiejszą przeciwniczką będzie Rumunka,Sorana Cirstea.Obecnie Cirstea plasuje się pierwszej trzydziestce rankingu WTA,nie ma swojej ulubionej nawierzchni,bo na każdej czuje się dobrze,ma niezły forehand.Jej bilans na mączce to 5-5,nie pokonała nikogo szczególnego jednak potrafiła urwać seta Errani.Williams w tym roku wygrała wszystko to co miała do wygrania.We wcześniejszych rundach Amerykanka oddała Tatishvili jednego gema,a następnie trzy gemy Garcii.Do tej pory Serena raz grała z Cirsteą.Miało to miejsce na kortach twardych w Stanford,gdzie pewnie pokonała Rumunkę 6-1 6-2.Myślę,że cztery gemy to jest max co Sorana może dziś ugrać w pojedynku z rakietą nr.1 na świecie.

????Lisicki vs Errani |2| kurs:1,40✅

Tutaj myślę,że zwycięstwo Errani jest dobrą opcją.Włoszkę widziałem zarówno w pojedynkach z Rus jak i Putintsevą i w obu potyczkach zrobiła miazgę z rywalek.Swoją zabójczą regularnością zmuszała do niewymuszonych błędów zarówno Holenderkę jak i reprezentantkę Kazachstanu.Dziś myślę będzie podobnie z Niemką.Lisicka bije mocno,trafi raz czy drugi ale w między czasie kilka razy też nie trafi.Myślę,że regularność Włoszki weźmie górę i dziś poprowadzi ją do awansu do kolejnej rundy.Errani w końcu broni tu wielu punktów.

W dodatku również polecam ????Vinci kurs:1,37✅.Poprzednicy już napisali praktycznie wszystko,więc nie ma co dodawać.Powodzenia;):spokodfhgfh:

Bukmacher:STS

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom