nic nie napisalem o porazce Djokovica, tylko to ze ten mecz moze byc wyrownany. A to zasadnicza roznicaPrzed meczem z Hanescu też wypowiadaliście się, że Djoko musi w końcu przegrać. W ogóle te wypowiedzi traktuje jak spam, przed każdym meczem Djokovica mnóstwo osób pisze, że Novak musi w końcu przegrać. I po co? Sami siebie oszukujecie, jak Djokovic nie przegrał w żadnym z mniejszym turniejów w tym sezonie, to myślicie że na RG ktoś go zatrzyma?? Del Potro nie ma najmniejszych szans, to będzie taki mecz jak z Hanescu. Gdzie walka zacięta będzie tylko w 1 secie. Później Novak go rozniesie....
I jeszcze raz się zapytam, po co przed każdym meczem Djokovica piszecie tu o jego porażce?? Żeby nabijać sobie tylko posty? Ludzie opamiętajcie się.
Ja też postawiłem na Tsongę. Ale jeżeli ktoś nie wygrywa 3:0(w takiej sytuacji jakiej był Tsonga) to przegrywa 2:3Na tą chwile to Tsonga jest bliski przegrania meczu z 2-0 ,jego nie udolne akcje i granie pod publiczkę przyprawia mnie o mdłości .Szwajcar nic nie gra ciekawego czeka na błędy Jo które popełnia on nagminnie od 3 seta.
Na mnie nie licz :] Postawiłem z nudów 15 euro na zwycięstwo Djokovicia i z tego co widzę nie wydaję mi się, aby to przegrał. Aczkolwiek jakby Ci to weszło to szacun dla Ciebie ???? Del Potro dużo niewymuszonych błędów robi.Kto nie ryzykuje ten nie ma, postawilem przed chwila 860zl, ktore wygralem wczoraj na zwyciestwo del Potro po kursie 13.00 na bet365 live, zyczcie mi powodzenia..
A mnie natchnęło że Fognini wygra I seta a Tsonga mecz. ???? Teraz liczę na Novaka w 3 setach... I wygląda na w worku. Pięknie Panowie biegająA mnie w ostatnim momencie natchnęło, że może lepiej postawić na zwycięstwo Tsong'a w 1 secie ????
Ja stawiam. Falla jest co prawda na fali bo wyeliminował Mayera, ale Łukasz też gra bardzo pewnie. Dodatkowo ma bardzo dobrą drabinkę i jeśli chce coś osiągnąć w jakimś wielkim turnieju to właśnie jest ten moment ???? Zwłaszcza, ze obecny rywal jest jak najbardziej do ogrania.panowie stawiacie na kubota?