Witam ,pilnie potrzebuję pomocy.
Grałem w rivalo od dłuższczego czasu ,na koncie uzbierało się około 42 tys zł. Grałem normalne mecze piłki nożnej na ogół zakłady specjalne.Zweryfikowałem konto wysyłając wszystkie potrzebne dokumenty.
Dziś próbuje się zalogować niestety konto nieaktywne ,piszę na chacie i taką dostaje wiadomość:
Ja: Witam ,dlaczego moje konto jest nieaktywne ?
Lena Lewandowska: Witam
Poprosze o nazwe uytkownika
Ja: xxxxx
grałem długi okres czas ,niedawno przeszedłem weryfikacje wysyłać zdjęcia wszystkich dokumentów ,dzisiaj próbuje się zalogować by pograć mecze ligi mistrzów i wyskakju komunikat konto nieaktywne
Lena Lewandowska: Informujemy, że nasz dział Bezpieczeństwa skontrolował konto Rivalo i mamy wystarczające dowody, że przynależy ono do zorganizowanej grupy użytkowników, stawiających zakłady. Narusza to Zasady i Warunki Rivalo.
Ja: co takiego ?
?
Lena Lewandowska: W przypadku gdy zorganizowana grupa stawia zakłady, Rivalo ma prawo do zatrzymania salda konta. Konto pozostanie zamknięte a środki skonfiskowane, w związku z tym wykroczeniem.
Ja: nie popuszczę ,miałem na koncie ponad 40 tys zł !
czy to jest oficjalne stanowisko firmy ? jeśli tak będe musiał opisać sprawę na wszystkich forach polskojęzycznych oraz zagranicznych
nie uczestniczyłem w żadnej zorganizowanej grupie ,miałem konto na siebie sam szukałem zakłady i obstawiałem
Lena Lewandowska: To ostateczna decyzja, podjęta przez Zespół Rivalo.
Nie należe do żadnej zorganizowanej grupy użytkowników ,konto jest na mnie i ja grałem wszystkie zakłady. Ktoś od nich zorientował się po weryfikacji że duża kwota pieniędze i zamknął konto. Konto miała również moja żona która też bawi się w obstawianie ale tam od dłuższego czasu nie grała. Regulamin tego nie zabrania.
Czy ktoś wie co mam z tym zrobić ? Konto należy do mnie i tylko ja na nim obstawiałem !!!