Nie wolno, tylko zdjęcie cyfrowe.nie możesz zrobić screena?
Najlepiej wydrukować rachunek, zrobić jego zdjęcie i wysłać do Rivalo. Na 100% on zostanie zatwierdzony.Czy weryfikując się muszę zrobić zdjęcia monitora?
Powinieneś mieć możliwość dostępu w swoim banku do otrzymania drogą elektroniczną, a na pewno pocztową wyciągu z konta. To wystarczy.Witam.
Mam problem z weryfikacją konta. Mieszkam razem z ojcem w domu jednorodzinnym, dom jest moją własnością ale na dane ojca przychodzą wszystkie rachunki za media. W takiej sytuacji nie mogę wysłać rachunku na moje imię ponieważ takiego nie posiadam, opłacam wszystkie rachunki tyle że nie są wystawione na moje dane tylko na dane ojca. Co mam zrobić w tej sytuacji?
Napisałem maila ale niestety odpowiedzi nie uzyskałem.
tak na pewno z Waszymi limitami mógł tyle pograćW tym tygodniu nasz gracz trafił oto taki kuponik ????
Łączna wygrana ponad 20.000 euro. Robi wrażenie
Najlepiej wprost napisać o tym w mailu. Dodatkowym dokumentem może być wyciąg z konta bankowego z widocznymi danymi, oczywiście w formie cyfrowej.Mam pytanie, w celu uwierzytelnienia konta na Rivalo musze wysłać kilka dokumentów. Jeden z nich to rachunek za media dot. mojego miejsca zamieszkana, co jeśli wszystkie rachunki są wystawiane na mojego ojca z którym mieszkam?
Rzeczywiście buk całkiem fajny, kursy okej, kupony rozliczane są praktycznie natychmiastowo po zakończeniu ostatniego meczu. Zakłady na żywo jednak na minus, troche ich mało.Zgadzam się z opiniami, że głównym tego bukmachera jest weryfikacja konta. Do łatwych i przyjemnych na pewno nie należy.
Ale poza tym bukmacher ma szeroką ofertę i ogólnie sprawia niezłe wrażenie.