>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rivalo

W 0

wasyl388

Użytkownik
Wierzę Rivalo . Żadna firma nie rujnowała sobie reputacji na polskim rynku za głupie 10 tys USD. Musieliby być idiotami . Zresztą co to dla takiej firmy 10 tys zielonych , czapka drobnych . Dziękujemy za wyjaśnienia .

M 256

maciek1985

Użytkownik
Witam,
Otrzymałem potwierdzenie, że konto gracz powiązany jest z zorganizowaną grupą.
Konkretnych informacji oraz danych na forum publicznym nie mogę udostępniać.
Firma Rivalo nie nadszarpywała sobie reputacji dla kwoty 42.000zł. Gracze z polski (i nie tylko) wygrywali i wygrywają duże większe sumy i nie ma żadnych problemów z ich wypłaceniem.
Z weryfikacją konta nie ma absolutnie żadnych problemów, jeśli gracz stosuje się do naszych zasad. Główną kością niezgody jest wymógł zdjęcia cyfrowego. Każdy gracz, który wyśle nam odpowiednie zdjęcie jest weryfikowany w ekspresowym czasie.
Czyli dalej zamierzacie oszukiwać i okradać klientów - super. Przypomnij szefostwu jak skończył zarząd Pointbeta niegdyś jednej z potęg na rynku.
Moje uczestnictwo w zorgazniowanej grupie obstawiającej zaklady - to pewnie chodzi im o konto mojej żony. Oczywiście w tym samym czasie nie graliśmy zadnych zakladow. Ja otworzylem tam konto na siebie choc moglem poprosić zeby mi poobstawiala na swoim ,choc byloby to niezgodne z ich regulaminem. W jej przypadku nie wiem czy nawet coś tam wygrala ,choc mowi ze wyplate od nich zlecała. Komputery mozliwe ze kilka razy bylo logowanie z tego samego ip i ewentualnie korzystanie z tego samego komputera.
Jeszcze raz powtarzam . Moje konto do nikogo nie wspołnależy !!! Konto było rejestrowane przeze mnie na moje wszystkie prawdziwe dane.
Ukradli ponad 42000 zł.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 86

typoman_

Użytkownik
Maciek tipico już od dawna zbanowało Polaków . Druga sprawa . Oni nic nie mają wspólnego z tipico . kiedyś pytałem się ich supportu taką dostałem odpowiedz. To tylko podobieństwo strony i nic więcej.
Swoją droga kiczny ma rację . Tyle jest buków do wyboru naprawdę uczciwych jak chociażby Hill czy betway . Tam by ci wypłacili i 100 tys euro wygranej a ty się uczepiłeś tych dziadów , którzy i tak mają opinię nędzną . Przytoczyłeś zresztą przykład Bułgara. Trzymaj się kolego i walcz.
Oczywiście , że maja duzo wspolnego z tipico to jest clone tipico dla graczy z Turcji aby Tipico miało szanse na otrzymanie licencji w niemczech ????

W 0

wasyl388

Użytkownik
Maciek sam sobie odpowiedzialeś :
Komputery mozliwe ze kilka razy bylo logowanie z tego samego ip i ewentualnie korzystanie z tego samego komputera.
Podciągneli to pod jakąś blizej niezidentyfikowaną grupę i raczej pieniędzy juz niet .
Gdyby nie ten mały błąd pewnie pieniązki mialbyś juz w rękach , a tak skucha . Szkoda bo straciłeś mnóstwo siana .

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Moje uczestnictwo w zorgazniowanej grupie obstawiającej zaklady - to pewnie chodzi im o konto mojej żony. Oczywiście w tym samym czasie nie graliśmy zadnych zakladow. Ja otworzylem tam konto na siebie choc moglem poprosić zeby mi poobstawiala na swoim ,choc byloby to niezgodne z ich regulaminem. W jej przypadku nie wiem czy nawet coś tam wygrala ,choc mowi ze wyplate od nich zlecała. Komputery mozliwe ze kilka razy bylo logowanie z tego samego ip i ewentualnie korzystanie z tego samego komputera.
Dziwnym trafem ponad połowa osób, która ma jakieś problemy miesza w całą sprawę swoje żony. Przypadek?

A 205

amindada

Użytkownik
Nie wiem jak można bronić Rivalo w takiej sytuacji, co z tego , ze jego zona ma konto i gra, wplaca czy wyplaca?? Porąbało was do konca , jak gosc na swoim koncie ma 42 tys wygrane na zakladach to jakim prawem ma ich nie zobaczyc?? Bo z jego komputera , czy IP graja inne osoby ??

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Ręce opadają co ten niedorozwój ich przedstawiciel tu pieprzy za głupoty, co to jest za pisanie że gracze wygrywają dużo większe sumy itd, tyle że jakiś % tych osób jest perfidnie okradanych jak w tym przypadku, niezły sposób na biznes, nie wierzę że ten bukmacher ma dużą grupę graczy, to jest niemożliwe, młody, mało znany, z nic nie wartą licencją, bez rankingu SBR,limity, i na dodatek z jakimś komicznym sposobem weryfikacji, taki mały buk który w każdej chwili może zniknąć.

Jedyny plus to kursy na piłkę nożną ale co z tego skoro ogarnięty gracz dostanie limity, a nawet jeśli ktoś wygra to spora szansa że kasy nie zobaczy, bez podania przyczyny tak jak w tym przypadku, bo takie wyjaśnienia jak złożył ich przedstawiciel to jest jakaś kpina, gdyby to był jeden przypadek ale takich sytuacji w tym buku jest całkiem sporo, sporo skarg można znaleść na necie, niewspółmiernie dużo w porówaniu do innych buków, więc chyba sytuacja jest prosta... nie trzeba mieć IQ większe niż 50 żeby dojść do wniosku że firma Rivalo ostro wali w huja( delikatnie mówiąc)
I niestety ale w przypadku licencji w Curacao nie można się do nikogo zwrócić, bo taka licencja jest mniej warta niż papier na którym została napisana, ich( firm zarejestrowanych w Curacao) tak naprawdę nikt nie kontroluje, a Licencja Curacao jest najtańsza ze wszystkich możliwych, wystarczy zapłacić pare $ i jest licencja, gdyby to był np: Giblartar taki wały by na 100% nie przeszły, a tutaj mogą robić co chcą bo nikt i tak się za to nie weźmie.
http://forum.bukmacherskie.com/members/rivalo-u114060.html

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ja nie rozumiem po co @Maciek1985 tam grał... Jeśli gra za większe pieniądze to nie wiem jak można grać w jakimś Rivalo, dla mnie nie pojęte. Są przecież bukmacherzy jak WilliamHill czy Pinnacle gdzie wiadomo że to są profesjonalne firmy, od dawna na rynku więc z jakiego powodu tam grałeś?

Otrzymane punkty reputacji: +9
W 0

wasyl388

Użytkownik
Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .

A 205

amindada

Użytkownik
Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .
Niech będzie ban, ale kradzież pieniedzy ze ktoś inny z tego samego kompa grał?? Człowieku lecz sie na głowę, tobie bank powinien tez jak masz jakas kase zablokować , w przypadku gdyby ktos sie logował na twoim kompie , albo ty na innym?

D 56

daymon23996

Użytkownik
no jak na moje to ogromna przestroga by nie mieć nic wspólnego z Rivalo, oczywiście zaraz się znajdą eksperci, którzy z góry zakładają, że gracz musi być winien, a firmy bukmacherskie to za każdym razem są niewinne, okej rozumiem Rivalo ma wa prawo do odebrania np bonusu, ale konfiskata środków no mi się to po prostu w głowie nie mieści

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Sprawa prosta :
Co to ma za znaczenie że żona ma konto?

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Co to ma za znaczenie że żona ma konto?
Właśnie żadne, ale ten idiota tego nie rozumie że żaden buk nie zabrania dwóch kont z jednego IP, jeśli już to 1 konto może korzystać z promocji itd, można mieć sobie i 100 kont z jednego IP jeśli grasz za swoją kase każdy buk wypłaci.

T 140

tajski26

Użytkownik
Po co wdajecie się w dyskusję z tym debilem - pomiotkiem Kapicy - Wasyl338 - kazdy jego post nakłania do gry u legalnego buka - troll jakich wiele.
A odnośnie rankingu SBR to Rivalo ma już ocenę i jest to D-.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Właśnie żadne, ale ten idiota tego nie rozumie że żaden buk nie zabrania dwóch kont z jednego IP, jeśli już to 1 konto może korzystać z promocji itd, można mieć sobie i 100 kont z jednego IP jeśli grasz za swoją kase każdy buk wypłaci.
Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.
Są bukmacherzy, którzy stosują zasadę 1 konto - 1 adres zamieszkania, adres IP.
4.9. Sportingbet pozwala na rejestrację tylko jednego konta na osobę. Dane te są przechowywane i sprawdzane codziennie w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie rejestracje są monitorowane w celu unkinięcia rejestrowania podwójnych kont.

W 0

wasyl388

Użytkownik
Świetny post panie Marcinie i w Rivalo tak jest i dlatego zgodnie z regulaminem pewnie konto mu zamknęli . Niestety chamstwo , agresja nawet nie pozwala tym dziwakom zaznajomić się z regulaminem , a potem tylko wyzwiska od tych pełnych agresji ludzi .
Wypłacałem z rivalo tez sporo . Gram tam od początku jak powstali . Czemu nigdy problemów nie miałem a tez sie sporo wyplacało .
czytac regulaminy dzieciaki , nie kombinować to będą pieniązki . Polecam skecz pewnego kabaretu na temat agresji . To się was dotyczy.

A 205

amindada

Użytkownik
Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.
Są bukmacherzy, którzy stosują zasadę 1 konto - 1 adres zamieszkania, adres IP.
4.9. Sportingbet pozwala na rejestrację tylko jednego konta na osobę. Dane te są przechowywane i sprawdzane codziennie w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie rejestracje są monitorowane w celu unkinięcia rejestrowania podwójnych kont.
Marcin - wstyd , żeby moderator nie umiał czytać po polsku ze zrozumieniem????. W tym paragrafie, który przytoczyłeś sprawa dotyczy tego, ze jedna osoba nie moze miec dwóch kont ,a nie, ze z jednego IP czy adresu nie moga byc rejestrowane nowe konta! Przeczytaj dokładnie to co wkleiłeś :
Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast

To oznacza, ze np. Jan Kowalski , po zmianie adresu zameldowania bądź IP nie moze zalozyc drugiego/trzeciego konta bo jak to wykryją to zamkną i skonfiskują. Adres IP moze byc współdzielony, zmienny i wtedy buki miałyby pole do popisu i kazdemu konfiskowały by środki, w tym punkcie zreszta jest tez mowa o kodzie pocztowym, który identyczny mają setki ludzi.

Do góry Bottom