Czyli dalej zamierzacie oszukiwać i okradać klientów - super. Przypomnij szefostwu jak skończył zarząd Pointbeta niegdyś jednej z potęg na rynku.Witam,
Otrzymałem potwierdzenie, że konto gracz powiązany jest z zorganizowaną grupą.
Konkretnych informacji oraz danych na forum publicznym nie mogę udostępniać.
Firma Rivalo nie nadszarpywała sobie reputacji dla kwoty 42.000zł. Gracze z polski (i nie tylko) wygrywali i wygrywają duże większe sumy i nie ma żadnych problemów z ich wypłaceniem.
Z weryfikacją konta nie ma absolutnie żadnych problemów, jeśli gracz stosuje się do naszych zasad. Główną kością niezgody jest wymógł zdjęcia cyfrowego. Każdy gracz, który wyśle nam odpowiednie zdjęcie jest weryfikowany w ekspresowym czasie.
Oczywiście , że maja duzo wspolnego z tipico to jest clone tipico dla graczy z Turcji aby Tipico miało szanse na otrzymanie licencji w niemczech ????Maciek tipico już od dawna zbanowało Polaków . Druga sprawa . Oni nic nie mają wspólnego z tipico . kiedyś pytałem się ich supportu taką dostałem odpowiedz. To tylko podobieństwo strony i nic więcej.
Swoją droga kiczny ma rację . Tyle jest buków do wyboru naprawdę uczciwych jak chociażby Hill czy betway . Tam by ci wypłacili i 100 tys euro wygranej a ty się uczepiłeś tych dziadów , którzy i tak mają opinię nędzną . Przytoczyłeś zresztą przykład Bułgara. Trzymaj się kolego i walcz.
Dziwnym trafem ponad połowa osób, która ma jakieś problemy miesza w całą sprawę swoje żony. Przypadek?Moje uczestnictwo w zorgazniowanej grupie obstawiającej zaklady - to pewnie chodzi im o konto mojej żony. Oczywiście w tym samym czasie nie graliśmy zadnych zakladow. Ja otworzylem tam konto na siebie choc moglem poprosić zeby mi poobstawiala na swoim ,choc byloby to niezgodne z ich regulaminem. W jej przypadku nie wiem czy nawet coś tam wygrala ,choc mowi ze wyplate od nich zlecała. Komputery mozliwe ze kilka razy bylo logowanie z tego samego ip i ewentualnie korzystanie z tego samego komputera.
sugerujesz że żona to samo zło ? ????Dziwnym trafem ponad połowa osób, która ma jakieś problemy miesza w całą sprawę swoje żony. Przypadek?
Bo to zła kobieta była... ????sugerujesz że żona to samo zło ? ????
Niech będzie ban, ale kradzież pieniedzy ze ktoś inny z tego samego kompa grał?? Człowieku lecz sie na głowę, tobie bank powinien tez jak masz jakas kase zablokować , w przypadku gdyby ktos sie logował na twoim kompie , albo ty na innym?Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .
Co to ma za znaczenie że żona ma konto?Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .
Właśnie żadne, ale ten idiota tego nie rozumie że żaden buk nie zabrania dwóch kont z jednego IP, jeśli już to 1 konto może korzystać z promocji itd, można mieć sobie i 100 kont z jednego IP jeśli grasz za swoją kase każdy buk wypłaci.Co to ma za znaczenie że żona ma konto?
Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.Właśnie żadne, ale ten idiota tego nie rozumie że żaden buk nie zabrania dwóch kont z jednego IP, jeśli już to 1 konto może korzystać z promocji itd, można mieć sobie i 100 kont z jednego IP jeśli grasz za swoją kase każdy buk wypłaci.
Marcin - wstyd , żeby moderator nie umiał czytać po polsku ze zrozumieniem????. W tym paragrafie, który przytoczyłeś sprawa dotyczy tego, ze jedna osoba nie moze miec dwóch kont ,a nie, ze z jednego IP czy adresu nie moga byc rejestrowane nowe konta! Przeczytaj dokładnie to co wkleiłeś :Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.
Są bukmacherzy, którzy stosują zasadę 1 konto - 1 adres zamieszkania, adres IP.
4.9. Sportingbet pozwala na rejestrację tylko jednego konta na osobę. Dane te są przechowywane i sprawdzane codziennie w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie rejestracje są monitorowane w celu unkinięcia rejestrowania podwójnych kont.