W regulaminie Rivalo nic nie ma o jednym koncie z jednego IP. Nie wiem skąd Wasyl bierzesz te rewelacje? To po pierwsze. Po drugie nawet jeśli mieliby taki nonsensowny zapis, serio niektórzy uważają, że w związku z tym mają prawo, ot tak, zajumać 42 tys. zł? Czy jeśli mieliby w regulaminie, że zakazują logowania się we wtorki o 9:45, a ktoś by się zalogował o tej porze, i na tej podstawie zarąbaliby mu kasę, to Ty Marcin-Odra byś ich bronił, bo taki mają regulamin??? Po trzecie wreszcie, jeśli Maciek1985 i żona nie wzięli 2 razy bonusu, to Rivalo nie ma absolutnie żadnego argumentu na obronę swojego zachowania. Powoływanie się na zorganizowaną grupę jest przekomiczne, szczególnie że Maciek1985 z tego co pisał nie grał żadnych niszowych zakładów.
Jeżeli nawet w tak klarownej sytuacji znajdują się osoby broniące buka... to brak mi słów. Może po prostu przyjmiemy zasadę "bukmacher ma zawsze rację" i będziemy nią ucinać wszelkie kłopoty z wypłatami? O Rivalo od dawna krążą po internecie bardzo nieprzychylne informacje, zresztą ranking D- nie jest przypadkowy. Jeżeli jacyś polscy gracze nadal mają tam konto, to myślę że jest idealna okazja, by - powołując się na ten temat - wypłacić wszystkie środki, a konto zamknąć.