Zawsze staram się pomagać moich użytkowników jeśli mogę i o to zostanę poproszony. W tym tygodniu pomogłem m.in znanemu userowi Obserwator (M) i jego sprawa została rozstrzygnięta na jego korzyść po mojej interwencji (może to on potwierdzić).
Owszem, za co raz jeszcze dziękuję w imieniu swoim i innych uczciwych graczy ????
A teraz będziemy mieli okazję do przetestowania Rivalo, bo właśnie też spotkał mnie zaszczyt rozmowy telefonicznej z Pewną Miłą Panią, która rozdziewiczyła mnie w tej kwestii
a stało się to po fakcie dokończenia weryfikacji, bo dziś sobie wszedłem w ten temat i zobaczyłem, że można 100zł dostać, następnie na rivalo, więc chciałem wypłacić co moje...
Pytania takie jak powyżej, tj.kiedy rejestracja, depozyty, zakłady i byłoby pewnie ok, gdybym korzystał z jednego czy dwóch bukmacherów i grał tam regularnie. W każdym bądź razie poza szczegółami tj.kiedy i co grałem itd, bo za takie uważam te fakty biorąc pod uwagę zagranie jednego kuponu na limicie w ciągu ostatnich przeszło dwóch miesięcy wszystko poszło chyba ok (o tym zostanę poinformowany mailowo).
Reasumując,
od początku granie z limitami ! (no ale lepiej upchnąć i tu coś niż gdzie indziej po niższym kursie) które dla niezbyt rekreacyjnych graczy są stanowczo za niskie,
następnie prośba o zdjęcie dowodu przy twarzy, który również dziś wysłałem przy okazji innej podobnej prośby od konkurencji (co za chore praktyki ????),
telefoniczna weryfikacja o szczegóły sprzed kilku miesięcy, a tak to same pozytywy ????????