Ja zbieram loginy i jeszcze nie wysłałem ich, gdyż czekam na 10 zgłoszeń.
----
Niektórych to chyba emocje poniosły. Dawid, wdech, wydech i patrzymy trzeźwo na pewne rzeczy.
Nie bądźmy naiwni sadzać, że żona ma taki sam styl grania jak mąż i nie grają w tym samym czasie, tylko zakładają konto po zlimitowaniu jednego z nich...
Za dużo w mojej karierze historii przerabiałem, by wierzyć w takie brednie.
Kiedyś do mnie podbił na PW "zaufany" użytkownik, który poprosił mnie o pomoc w odblokowaniu konta + odzyskanie kasy z konta z pewnego bukmachera. Podobnie się zachował jak firma Rivalo, zabierając całą wygraną z konta. Postanowiłem powalczyć o niego, ale szybko dostałem informacje, że konto należy do 83 letniej kobiety... Oczywiście dawid mi napiszesz, że przecież ta kobieta mogła znać się na sporcie, obsługiwać komputer, dokonywać przelewów ze
skrill, a to że miała głos 18-stki - no cóż, dba o struny głosowe... Nie pamiętała kilku faktów przy weryfikacji telefonicznej - no cóż, w tym wieku można mieć sklerozę...
Takich i innych przypadków było na forum było dużo więcej, nie wspomnę o podrabianiach dowodów osobistych w paincie, ale próbie zmanipulowania paszportów...
Zawsze staram się pomagać moich użytkowników jeśli mogę i o to zostanę poproszony. W tym tygodniu pomogłem m.in znanemu userowi Obserwator (M) i jego sprawa została rozstrzygnięta na jego korzyść po mojej interwencji (może to on potwierdzić). Tutaj widać gołym okiem, że gracz miał złe intencje i złamał regulamin bukmachera.
Cwaniactwo polskich graczy jest na ogromną skalę i skutki mogą być bardzo złe dla rynku polskiego...
Z regulaminu Rivalo:
- Otwierając konto klient oświadcza, że:
a) osiągnął wiek 18 lat;
b) nie ma ograniczeń w odniesieniu do działalności gospodarczej jest;
c) nie wpłaci pieniędzy pochodzących z działalności przestępczej;
d) otwiera konto do użytku osobistego, a nie komercyjnego;
e) jest rzeczywistym posiadaczem konta i nie działa w imieniu innej osoby lub dla czyjejś korzyści;
f) został poinformowany o obecnych warunkach ogólnych Rivalo i akceptuje je.
- Po rejestracji, klient zobowiązany jest do zapewnienia prawidłowych informacji, w tym adresu zamieszkania oraz adresu email.Klient potwierdza, że jest gotowy do aktualizacji tych informacji w odpowiednim czasie, jeżeli zmiany są konieczne.
- W przypadku gdy konto jest otwarte i zarządzane z naruszeniem przepisów określonych w punkcie IV.1, wtedy Rivalo ma prawo do konfiskaty środków ze wspomnianego konta.