>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
wkradł się błąd źle został rozliczony pojedynek ustyugov peiffer jestem w grupie trzeciej nazwa zespołu silna wola edka pindola

stawiamy jeden typ z jednej dyscypliny resztę rozliczamy na minus jest oki

olo 2,4K

olo

Użytkownik
wkradł się błąd źle został rozliczony pojedynek ustyugov peiffer jestem w grupie trzeciej nazwa zespołu silna wola edka pindola
Kolega wyżej dobrze pisze

Dale Begg - Smith - Guilbaut Colas mam 1 a zostalo rozliczone na minus a australijczyk był 2 a francuz 6. I wkradły się małe nieścisłości. Pytałem się czy musi 5 typów. Naszym głównym typem z łyżwiarstwa było Ireen Wüst - Daniela Anschütz-Thoms i zostało rozliczone na minus a naszym drugim typem był Kristina Groves - Stephanie Beckert i ten został rozliczony na plus. Prosze o poprawienie. Link do posta:
http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-1-grupa-6-a-41455.html#post1460881

o 22:30 były kwalifikacje, a w nich Colas był 1, finały zaczęły sie dopiero następnego dnia, więc typ i tak by był nierozliczony, gdyż był na 15 a nie 14.

A jak masz 2 typy z danej dyscypliny, to ja nie wiem który jest główny, rozliczam pierwszy, a każdy następny na minus.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Dale Begg - Smith - Guilbaut Colas mam 1 a zostalo rozliczone na minus a australijczyk był 2 a francuz 6. I wkradły się małe nieścisłości. Pytałem się czy musi 5 typów. Naszym głównym typem z łyżwiarstwa było Ireen Wüst - Daniela Anschütz-Thoms i zostało rozliczone na minus a naszym drugim typem był Kristina Groves - Stephanie Beckert i ten został rozliczony na plus. Prosze o poprawienie. Link do posta:
http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-1-grupa-6-a-41455.html#post1460881
zawsze pierwszy typ z posta się liczy drugi automatycznie na minus było juz wałkowane

olo 2,4K

olo

Użytkownik
mają na 22:30 podane, czyli na kwalifikacje, a w kwalifikacjach Reiherd był przed Spettem

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No to 23:30 w każdym razie o tej godzinie były kwale, finał dopiero o 2:30, a w kwalach było tak jak oni typowali

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
No to chyba trzeba określic czy sie typuje kwale czy turniej główny. Bo to są kpiny. Typ nasz wszedł a Wy go na minus rozliczacie, innym też i na plus.

G 46

gosiam

Użytkownik
Nie ma co, narobiliście problemów tym, że spotkanie musi skończyć się w dniu, w którym jest dana kolejka... i tak typy podliczacie późno więc nie wiem co to za problem, że spotkanie skończy się o 2 czy 3 dnia następnego.

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
A co do czego i tak kwalifikacje się nie skończyły o godz 24 tylko po... Więc jak ma się skończyc w dniu który typujemy to i tak powinni miec minus bo skończyły sie kwale 15 lutego...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nie ma co, narobiliście problemów tym, że spotkanie musi skończyć się w dniu, w którym jest dana kolejka... i tak typy podliczacie późno więc nie wiem co to za problem, że spotkanie skończy się o 2 czy 3 dnia następnego.
no dobra ale napewno nie dajemy typów na zdarzenia które są następnego dnia, więc liczyłem kwale.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Od następnej fazy będziemy podawać typy z czasu kanadyjskiego, więc teraz się przemęczcie, a nie narzekacie. Konkurs jest dla Was, a non stop coś nie pasuje. Następnym razem zastanów się przed zapisami czy chcesz wziąć udział...
E: 2 kolejka grup 14-19 podliczoan. W razie błędów pisać na PW

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Konkurs powinien byc dla Nas... Ale niektórym modom się miesza w głowach, że oni są najważniejsi. I regulamin też powinien byc sprecyzowany w sposob odpowiedni a nie, że wygrywamy kolejke wyższym AKO a zostaje nam policzone niższe bo są DUŻE nieścisłości w regulaminie. A zapisałem się bo myślałem, że będzie fajna zabawa a nie cały czas problemy stwarzane przez moderatora Olo i jego niesprawiedliwe podliczanie. Tyle w temacie. Nie mówie o reszcie moderatorów, czyli o Benku i o Kukli.

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
na prawie 150 użytkowników biorących udział, zauważyłem że znalazło się kilku dla których czytanie ze zrozumieniem i akceptacja tego co się przeczytało stanowi wielki problem ????
nikt Wam na siłę nie kazał brać udziału w konkursie !!!
przeczytałeś rega zaakceptowałeś to go stosuj !!!
a nie marudzisz i psujesz innym zabawę !!!
sorki za offtopic ???? ale takie zachowanie jest denerwujące ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom