na + jest rozliczany ten co był podany jako pierwszy w przypadku 2 typow z tej samej konkurencjito jak jest z tym dublowaniem dyscyplin bo chyba nie uzyskałem odpowiedzi jak jeden typ trafie a drugi nie to ten trafjony jest rozliczany na + a jak trafie dwa to ten z wyrzszym ako jest rozliczany na +
Jeżeli masz na kuponie 2 typy ze skoków przykładowo to rozliczamy pierwszy. A drugi automatycznie na minus.to jak jest z tym dublowaniem dyscyplin bo chyba nie uzyskałem odpowiedzi jak jeden typ trafie a drugi nie to ten trafjony jest rozliczany na + a jak trafie dwa to ten z wyrzszym ako jest rozliczany na +
Zgadzam się w 100 %.
Jeżeli jeden mecz to kobiety, a 2 mężczyźni to tak.jeszcze jedno czy można jednego dnia stawiać 2 hokeje inne mecze ?
Ma być 5 na kuponie, podaj nawet jakieś inne powtórzone. Chodzi o to, żeby nie było potem żadnego zastanawiania się przy podliczaniuJeśli nie można podac 5 typów z powodu braku dyscyplin na dzień dzisiejszy to jak sie poda 4 to nie robi różnicy ??
pewnie dlatego ze Ahonen wygrał jak myslisz?Skoki narciarskie, Skocznia normalna HS106, Kwalifikacje 12.02, 18:00 - Thomas Morgenstern - Janne Ahonen - 1.50
grupa 19
czemu typ jest na minus ?
i tu sie mylisz, morgerstern byl lepszy, czytaj uwaznie..pewnie dlatego ze Ahonen wygrał jak myslisz?
Ja sie równiez zgadzam z ta wypowiedzia. Ale skoro organizatorzy postanowili inaczej to coz, trzeba walczyc dalej i tyle ????Ja w sprawie "Freestyle Skiing - Men - Moguls"... Wg mnie te zawody zaczynają się dzisiaj o 23:30 - tak jak jest podane w Tobet, a nie jak ktoś napisał w nocy o 2.30. O 2.30 są co prawda finały, ale w Tobet typ wg mnie obejmuje również kwalifikacje, które są właśnie o 23:30. Oczywiście wynikiem takiego zakładu będzie wynik rundy finałowej, ale gdy jeden z zawodników się do niej nie zakwalifikuje to automatyczne zakład będzie wygrany/przegrany w zależności czy grało się na czy przeciwko takiemu zawodnikowi. To stała strategia buków w konkurencjach gdzie są kwalifikacje - podobnie jest podczas skoków. Nie widzę, więc powodu, żeby "Freestyle Skiing - Men - Moguls" traktować jako zawodu zaczynające się jutro, a nie dzisiaj.