>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
G 46

gosiam

Użytkownik
Pewnie o mnie ;)

Mi nie chodziło o to, abyście mieli nieuznany kupon, ale jeśli bylo coś ustalone, że od drugiej kolejki nie ma zmian to nie ma. W/g mnie Wasz błąd był większy od np. podkreślenia dwóch drużyn zamiast tej w ktorej gramy. Ale jeśli Wy mielibyście mieć kupon uznany to wypadałoby pozmieniać każdemu kto o to prosił, więc sadze ze to za duzo roboty i wolicie nie grać dalej :p

P 0

peliszko

Użytkownik
Olo_13 jedno pytanko mam takie

w regulaminie nie ma o tym mowy, jak bedzie wyglądala następna runda w konkursie?? to będą pary czy jak ?? i dalsze rundy?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Olo_13 jedno pytanko mam takie

w regulaminie nie ma o tym mowy, jak bedzie wyglądala następna runda w konkursie?? to będą pary czy jak ?? i dalsze rundy?
4 dni, 8 grup po 5 osób następna runda.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
gosiam - wydaje mi się, że jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od jutra...
w końcu są nowe zasady podawania typów ????

Grupy 7-13 podliczone w 99%
Jakby były błędy to piszcie rano lub jeszcze teraz do Olo

Pozdro ????

P 0

peliszko

Użytkownik
Ile drużyn z ośmiu grup pięciodrużynowych przechodzi do trzeciej rundy?

zapewne po 2 , i zostanie 16 druzyn

i po 1/16 zostanie 8 zepsołów
po cwiercfinale 4 zespoly
po polfinale 2 zespoly
i final

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
chciał bym się dowiedziec dlaczego mamy zle rozliczone dwa pojedynki jak były prawidłowe grupa 3

Cross Country -Women -10 km Kalla-Typ: TOP 3 tak kurs:1,45
Cross Country - Men - 15 km Bauer -typ: Top 3 tak kurs:1,85

Bo może być na kuponie 1 typ z danej dyscypliny/konkurencji, no ile można to pisać, ludzie poważni bądźcie

W 38

wojtek_odra

Użytkownik
To cytat z regulaminu:
&quot;Z uwagi na mnogość zdarzeń na IO, na danym kuponie może być tylko jeden typ z danej dyscypliny/konkurencji (czasem są 2 konkurencje z danej dyscypliny jednego dnia, wtedy jest ok).&quot;
Typy kolegi wyżej są przecież typami z dwóch różnych konkurencji, chyba że panie i panowie to to samo.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To cytat z regulaminu:
&quot;Z uwagi na mnogość zdarzeń na IO, na danym kuponie może być tylko jeden typ z danej dyscypliny/konkurencji (czasem są 2 konkurencje z danej dyscypliny jednego dnia, wtedy jest ok).&quot;

Typy kolegi wyżej są przecież typami z dwóch różnych konkurencji, chyba że panie i panowie to to samo.
Tak, ale kolega miał w sumie 4 typy z biegów, 2 z pań i 2 z panów, był podliczony pierwszy z jednego i drugiego.

Koniec tematu, czytać się nauczcie.

crowned 10

crowned

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć kto jest najlepszą drużyną z 3 miejsca która awansuje ???? kiedy można liczyć na taką wiadomość:&gt;

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Witam, chciałbym się dowiedzieć kto jest najlepszą drużyną z 3 miejsca która awansuje ???? kiedy można liczyć na taką wiadomość:&gt;
Za 15-20 minut już powinno być rozpisane wszystko na następną fazę, no może chwilę dłużej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom