>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania

Status
Zamknięty.
horus 129

horus

Użytkownik
Sorry za double post, ale tak w ogóle to...
16. Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
- informacja o kolejce (czyli która kolejka),
- z kim rywalizujemy,
- data, godzina rozpoczęcia spotkania/zdarzenia (każdego),
- dyscyplina,
- dokładny typ i kurs,
- AKO naszego kuponu,
- nazwa bukmachera, od którego bierzemy typy - Ladbrokes.
A więc wszystko uwzględniłem mimo, że nie podałem nazwy zdarzenia. Zresztą samo group A game 1 oznacza, że jest to mecz USA - Szwajcaria (według terminarza, który został podany wyżej w temacie), więc myślę, że ten typ powinien byc normalnie uznany.

@gesio
nie denerwuj się - relax ;p

vde 119

vde

Użytkownik
Chciałbyś się dowiedzieć co mam zrobić jak nie ma żadnych konkurencji z narciarstwa !?

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Mam nadzieję że uwzględnione to będzie to co pisze w regulaminie:
W każdym dniu rozgrywek drużyna podaje jeden kupon, na który składa się pięć typów, przynajmniej jeden musi dotyczyć narciarstwa jako koronnej dyscypliny zimowej. Na narciarstwo składają się: narciarstwo dowolne, narciarstwo alpejskie, biegi narciarskie, kombinacja norweska, skoki narciarskie i snowboard.
Dziś jest tylko snowboard i zjazd był ( zjazd odwołany jak ktoś go podał to pewnie będzie miał zaliczone według regulaminu bo nie wiedział że go odwołają) ale jeżeli ktoś podawał kupon i w nim nie podał zjazdu oraz również typu ze snowboardu to jak się domyślam automatycznie jego kupon jest nie uznawany i ako = 0.0
Mój rywal tak zrobił i choć jest moderatorem to regulamin każdego obowiązuje, z resztą popatrzyłem to nie tylko on a jeszcze kilka osób by się znalazło.
Pozdrawiam

// kukla
Zgadza się - każdego obowiązuje ????

vde 119

vde

Użytkownik
Fakt, alpejskie odwołane, ale Snowboard również liczymy do narciarstwa. Regulamin się kłania.
Tobie się oferta TOBET kłania... brak snowboardu i o to chodzi, snowboard też możliwe że odwałają bo kwalifikacje już przesunęli

ted 12,8K

ted

Forum VIP
w ladbrokes jest snowboard, przez co stracilem kilkanascie minut bo juz miałem 4 typy z tobetu i musialem od nowa ;) ale reg to reg.

vde 119

vde

Użytkownik
w ladbrokes jest snowboard, przez co stracilem kilkanascie minut bo juz miałem 4 typy z tobetu i musialem od nowa ;) ale reg to reg.
Dokładnie tak samo miałem. ;) Ale mój przeciwnik podał snowboard chociaż nie ma go w Tobet nie wiem jak on to zrobił ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tobie się oferta TOBET kłania... brak snowboardu i o to chodzi, snowboard też możliwe że odwałają bo kwalifikacje już przesunęli
Wyobraź sobie, że nie siedzę cały czas i nie przeglądam oferty tobetu, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Poza tym główny sponsor konkursu czyli Ladbrokes ma w ofercie dzisiejszy snowboard.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
co za burdel, tobet ma snowbord, brak slow, wejdzcie sobie na tobet a pozniepiszcie te glupoty , zal
A Tobie się kłania kalendarz IO, halfpipe jest jutro.

Wgl to od teraz żaden moderator nie będzie tu odpowiadał na pytania, na które odpowiedź można znaleźć w regulaminie. Może to zmusi co niektórych do odrobiny samodzielności i wysilenia szarych komórek.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1 kolejka podliczona (oczywiście na tyle, na ile to było możliwe w tej chwili)!
W razie problemów/niejasności/błędów prosiłbym o kontakt przez PW, bo szczerze mówiąc kolejne wiadomości tutaj czytam bardzo niechętnie.

12 zespołów (grubo ponad 30%) zostało ukaranych za złamanie 12 punktu regulaminu.
Kupony nie są brane pod uwagę a AKO za to kolejkę dla całej dwunastki to 0,00
Regulamin może się podobać lub nie jednak wszyscy na niego przystaliście przed konkursem więc proszę się powstrzymać od komentarzy &quot;ale żal&quot; czy innych &quot;zaraz poskarżę mamie&quot;

Pozdrawiam i mam nadzieję, że to już ostatni przypadek gdy jesteśmy zmuszeni kogoś ukarać.

kukla

Edit:
P.S. Od komentarzy &quot;dobrze zrobiliście&quot; czy &quot;brawo za decyzję&quot; też proszę się powstrzymać ;)

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
kolego w regulaminie jest napisane co zaliczamy do narciarstwa klasycznego a biathlonu niema tam ujętego wiec o co Kaman ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom