>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania

Status
Zamknięty.
K 1,2K

kukla

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-2-grupa-3-a-41603.html

Grupa 3:
2 kolejka:
Siedmiu w jednym mantlu - Fajna drużyna
1.Ice Hockey - Men - Matches, 17.02, 21:00: Czechy - Słowacja @1,65
2.17.02 - 19:15 Biegi narciarskie - sprint (k)
Justyna Kowalczyk - Hanna Falk - 1 - 1,58

3.17.02 - 19:40 Biegi narciarskie - sprint (m)
Nikolay Chebotko - Torin Koos - 1 - 1,55

4.17.02 - 21:00 Hokej na lodzie (m)
Finlandia - Białoruś - Białoruś under 1,5 - 1,80

5.4. 16.02 16:00 Łyżwiarstwo szybkie - 1000 metrów mężczyzn
Jeremy Wotherspoon in top 3 YES 2.25

ako: 16,36
buk: Tobet

Dlaczego typ Czechy - Słowacja jest zaliczony, jak nie podanego typu?

Masz rację. Mój błąd. Tak to jest jak się w środku nocy podlicza typy na szybko. Chciałem jeszcze sprawdzić wszystko rano ale musiałem wyjść na uczelnię...

Przepraszam wszystkich;)

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
3 kolejka: Włatcy Móch - PILCHOWO
#1 Lindsey Vonn- WINNER- YES- 2,75
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Alpine Skiing - Women - Super Combined - 19.30 - 18.02
#2 Rosja - Wielka Brytania - 1 - 1.6
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Curling - Kobiety - Mecze - 23.00 - 18.02.2010
#3 Björn Ferry - Christoph Sumann - 1 - 1.95
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Biathlon - Men - 20 km Individual - 22.20 - 18.02.2010
#4 Magdalena Neuner - Andrea Henkel - 1 - 1.7
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Biathlon - Women - 15 km Individual - 19.20 - 18.02.2010
#5 Beixing Wang - Sayuri Yoshii - 1 - 1.85
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Speed Skating - Women - 1000 Meter - 22.00 - 18.02 2010
AKO=26,98
BUK=TOBET
Niech organizatorzy zadecydują czy to specjalna próba oszustwa czy jednak pomyłka w co osobiście nie chce mi się wierzyć.
Chodzi o pierwszy typ:
#1 Lindsey Vonn- WINNER- YES- 2,75
Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Alpine Skiing - Women - Super Combined - 19.30 - 18.02
Zakłady były przyjmowane do 18:30, tu kolega podał o 18:48 i jeszcze napisał godzinę 19:30, myślałem że może we wszystkich swoich typach dał godzinę później ale jednak tylko dziwnym trafem ten typ jest z nie odpowiednią godziną.
Zastanawia też fakt że wcześniej robson United xD podał również tym na zjazd napisał prawidłową datę, być może kolega mikorbi6 to czytał.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
fakt mój błąd wadziłem ze na tobecie jest 18:30 ale myślałem ze to ich błąd który z czasami według kalendarza nie rzadko im się zdarza, a oszustwo spóźniłem się 12 min posta wpisuje się najszybciej 5 min, VONN Lindsey jechała później wiec jakie oszustwo nie muszę oszukiwać żeby cie pokonać

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
spóźniłem się 18 min, ale dlaczego miał bym oszukiwać jeszcze nie przegrałem , w tym turnieju a ty zatrważające ako nie trafiasz wiec kogo lub czego miałem się bać

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dobra spokojnie, ale nie zmienia to faktu że podałeś 18 minut po czasie i nie ważne że Vonn startowała później, zakłady były przyjmowane do 18:30, typ powinien być niezaliczony

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
ja nie mowie ze nie błąd jest błędem nawet nie umyślnym ale nie mów ze próbowałem kogoś oszukać na pewno ten typ będzie rozliczony jako przegrany i nie mam do nikogo pretensji oprócz siebie

vde 119

vde

Użytkownik
Dzisiaj jest mniej niż 5 dyscyplin różnych do typowania... Dałem dwa razy curling, lecz jeden kobiet , drugi mężczyzn można tak ?

unicaja 24,8K

unicaja

Użytkownik
Czy można dzisiaj typować skoki skoro konkurs odbędzie się dopiero jutro? Niby odpowiedź nasuwa się sama, jednak wielu użytkowników podaje typy na te zawody dlatego pytam...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czy można dzisiaj typować skoki skoro konkurs odbędzie się dopiero jutro? Niby odpowiedź nasuwa się sama, jednak wielu użytkowników podaje typy na te zawody dlatego pytam...
Jeśli są to typy na same kwalifikacje to tak...
Jeśli na konkurs to... też tak ale rozliczone zostaną jako przegrane

mikrobi6 &amp; coolmen7 - jak chcecie podyskutować to przez PW.
To nei jest czat :|
mikrobi6 - ostatnie ostrzeżenie...następnym razem będzie groźniej ????
nie ważne kiedy jedzie Twój zawodnik, ważne do kiedy przyjmowane są zakłady.

unicaja 24,8K

unicaja

Użytkownik
Jeśli są to typy na same kwalifikacje to tak...
Jeśli na konkurs to... też tak ale rozliczone zostaną jako przegrane
Jak dla mnie typy są na jutrzejszy konkurs, skoro można postawic przykładowo że Ammann wygra. Przecież w kwalach skoki czołowej &quot;10&quot; nie są nawet oceniane przez jury. Dzięki za upewnienie :razz:

G 35

gesio

Użytkownik
możecie wnieść poprawke w grupie 6 ?
AKO trafione: 2,36
Ostatnio edytowane przez kukla ; Dzisiaj o 18:38
Samo zŁo - Plejsony 1.57:0
zamiast 1.57 powinno byc 2.36

//kukla - done
Tak to jest jak 2 osoby na raz edytują jednego posta ;)

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
Co do grupy 6 to się wkurzyłem , dlaczego policzyliście mi ako 0 ?? było dopisane 7 min później ako i buk tylko że ktoś to dziś skasował . Gdzie w regulaminie jest punkt który mówi że nie można dopisać . Typy nie były zmieniane . Powinniśmy wygrać ,bo trafiliśmy typy o większym ako a pewnie odpadniemy bo nie uznajecie postu poniżej w którym uzupełniliśmy dane .
Po drugie jaki buk ??? bwin , bah ? Sami kazaliście podawać tylko z Tobetu ,a ako i tak się zmienia bo nie wszystkie typy wchodzą .

Co w tym konkursie decyduje o wygranej 5 punktów z typami , czy 2 nieznaczące zapiski
Nazwa buka który i tak nie jest sponsorem nagród i ako które się zmienia ?

//kukla
a) spamujesz
b)

9. Po konsultacji na priv każda drużyna umieszcza typy na forum w odpowiednim temacie. Na każdą kolejkę będzie osobny temat. Typy drużyny umieszczamy w jednym poście! Typy mogą pochodzić tylko z oferty firmy Ladbrokes.

16.
Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
- informacja o kolejce (czyli która kolejka),
- z kim rywalizujemy,
- data, godzina rozpoczęcia spotkania/zdarzenia (każdego),
- dyscyplina,
- dokładny typ i kurs,
- AKO naszego kuponu,
- nazwa bukmachera, od którego bierzemy typy - Ladbrokes.
Jeżeli przy typie nie ma kursu, informacji jaka to dyscyplina, bądź dokładnej daty typ jest rozliczny jako przegrany. Jeżeli brakuje nazwy bukmachera, informacji z kim rywalizujemy albo AKO to cały kupon jest rozliczany jako przegrany.

Czasem poziom użytkowników mnie załamuje.
Czytać nie potrafisz, myśleć nie potrafisz... a i przegranej nie potrafisz zaakceptować.
Czemu tylko mały procent ludzi się oburza a reszta rozumie, że popełniła błąd?

I nie odpowiadaj bo skończy się kartką.
Dość mam tłumaczenia ludziom co znaczą poszczególny punkty regulaminu...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ja od siebie z takim małym Apelem do niektórych,pomimo że obiecałem sobie nie zabierać głosu podczas tego konkursu,bo nie lubię truć głowy i tracić niepotrzebnie czasu na błachostki,Panowie!....Ja rozumiem,że wielu bardzo zależy na zwycięstwie w tym konkursie i niektórzy są bardzo ambitni oraz zmotywowani,ale nie róbcie z siebie umysłowych impotentów i nie kompromitujcie się za wszelką cenę,aby tylko wygrać daną kolejkę,Moderator też człowiek i może sie pomylić,ale ściemnianie mu i wykorzystywanie tego,że ma dużo na głowie,aby tylko przechylić szalę na swoją stronę,to lekka przesada;)Ja nie będe mówił o jaką sprawę dokladnie chodzi(nie pierwszy raz się z taką spotkałem w tym konkursie),bo nie zdradza się rozmów prywatnych i tu nie chodzi o to,żeby zrobić z kogoś kozła ofiarnego i pokazać,że nie umie walczyć Fair,ale o to że to tylko zabawa i tak powinniśmy traktować ten konkurs,konkurować w duchu sportowej walki z chęcią sprawdzenia się na tle innych.Kieruję to do wszystkich,którzy mają skłonność do przyprawiania &quot;Rogów&quot; innym;)Więcej zabawy,mniej chamskiej i nieuczciwej rywalizacji:-|Pzdr????

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
Ten konkurs to jedna wielka farsa, a regulamin to już śmiech na sali. Rozumiem, że nie można zmieniac typów. Ale co innego zmieniac typy w nowym poście, a co innego dopisac zaraz AKO, kiedy się o tym zapomniało. Jaki wpływ ma podanie AKO w nowym poście na trafienie czy nietrafienie typów. Pierwszy raz spotykam się z tak bezsensownymi regułami. Ktoś chyba je wymyślił, aby miec mniej roboty. Zresztą, jeśli chodzi o podliczanie wyników to moderatorzy w tym konkursie wyjątkowo się ociągają.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ten konkurs to jedna wielka farsa, a regulamin to już śmiech na sali. Rozumiem, że nie można zmieniac typów. Ale co innego zmieniac typy w nowym poście, a co innego dopisac zaraz AKO, kiedy się o tym zapomniało. Jaki wpływ ma podanie AKO w nowym poście na trafienie czy nietrafienie typów. Pierwszy raz spotykam się z tak bezsensownymi regułami. Ktoś chyba je wymyślił, aby miec mniej roboty. Zresztą, jeśli chodzi o podliczanie wyników to moderatorzy w tym konkursie wyjątkowo się ociągają.
To tu masz 3 konkursy:
Hockey Cup
Masters Tennis
Uczta piłkarska
w których było tak samo jeżeli chodzi o podawanie AKO, więc niestety nie byłem pierwszy. Jak za wolno podliczamy to podlicz wszystko sam i wyślij któremuś z modów na PW. Wyobraź sobie, że ludzie mają poza forum też życie i nie muszą o 6 rano wszystkiego podliczać.

A jak Ci regulamin nie pasuje to trzeba było nie brać udziału, ale widzę, że Twoje wyjątkowe ograniczenie umysłowe spowodowało, że dopiero teraz do Ciebie dotarło to co przeczytałeś przed rozpoczęciem konkursu. Jeżeli w ogóle wpadłeś na to, żeby regulamin przeczytać.

Od teraz każdy nie związany z podawaniem typów post w tym temacie będzie odpowiednio nagradzany, możecie sobie na wzajem podziękować, bo zachowanie niektórych osób przekracza już wszelkie normy.

Koniec tematu.

G 277

geryx

Użytkownik
chciałbym zapytac, jak bedzie wygladała dalsza część konkursu- jakie zasady doboru w kolejnej rundzie ( bo to że syst. pucharowym to jasne)- losowanie, rozstawienie top 1 druzyn, czy może zwycięzcy 1 grupy ze zwycięzcami drugiej itd...., do ilu wygranych pojedynki, no i którego dnia sie rozpoczną ćwierćfinały?

vde 119

vde

Użytkownik
Prawdopodobnie 16 druzyn (dwie pierwsze z każdej grupy) zostaną rozlosowane no i zwycięzcy wejdą do ćwierćfinałów. Sądząc że już mało dni zostało do końca Igrzysk to myślę że 1/8 finału odbędzie się 21 II 2010 czasu Vancouver, a Ćwierćfinały już 22 II 2010. Wątpie że drużyny będą rozstawiane bo poprostu nie ma o tym nigdzie mowy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Będzie dla 16 drużyn faza grupowa, 4 grupy po 4 osoby, na system pucharowy mamy za mało dni do dyspozycji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom