Mi sie wydaje że własnie systemem pucharowym było by szybciej, 16 drużyn czyli 8 par, dalej 1 albo 2 kolejki i awans ten z lepszym ako, po 1 lub 2 dniach mam 8 drużyn. Systemem 4 grupy po 4 drużyny mamy 3 kolejki i po nich mamy dalej 8 drużyn ale jeden dzień dlużej ????Będzie dla 16 drużyn faza grupowa, 4 grupy po 4 osoby, na system pucharowy mamy za mało dni do dyspozycji.
No właśnie przydało by sie dopisać ile przejdzie dalej bo nie wiadomo czy 2,4 czy może 8A kto powiedział, że dalej przejdzie 8 drużyn??
Pucharowy jakby runda trwała 1 dzień to zaraz by były wrzaski, że to przypadek itp. 2 dni też nie pasuje, musiałaby trwać 3, do 2 wygranych.
Ni z gruchy, ni z pietruchy, gdy rozgrywa się mecz decydujący o awansie, drużynie przeciwnej inny admin zalicza typy z dnia poprzedniego, choć przy pierwszym podliczaniu typy nie zostały zaliczone, z racji źle wypełnionego kuponu. Co to jest? PZPN? naginamy przepisy dla dobra "rywalizacji"? i ile jest tych instancji odwoławczych? Olo_13 nie zalicza po czym Benek_19 jednak zalicza... :spokodfhgfh: Jeśli to jest tylko numer kolejki, to czemu jak ktoś AKO nie zapisze to też ma mieć nie zaliczone, przecież brakło tylko kilku cyferek a i tak admini sami muszą sobie policzyć. Na dodatek zaliczenie poprzedniego kuponu, odbyło się wtedy kiedy podczas spotkania z nami rywale mieli stosunek typow wygranych do przegranych 0:3. Buziaczki :*Ponieważ chodziło jedynie o numer kolejki.Witam. W związku z tym chciałem zapytać czym się kierowałeś poprawiając posty tych dwóch drużyn(miało to obowiązywać tylko w 1 kolejce)? Czemu zmieniłeś decyzję Olo_13 i to już gdy trwała 5.kolejka? Ja całą taktykę tej kolejki dobrałem pod sytuację, którą zastałem. Ty nagle budzisz się późnym wieczorem i wszystko wywracasz do góry nogami. Przecież, gdyby od razu mieli te kupony nas plus ja zagrałbym inny kupon, bo wiedziałbym, że muszę wypracować większe AKO, a nie tylko wygrać bezpośredni pojedynek w ostatniej kolejce. To nie jest fair. Prosiłbym o odpowiedź, czemu zmieniłeś decyzję Olo_13 skoro była zgodna z Regulaminem. Pozdrawiam.To pytaj Benka on jest tak samo decyzyjny jak ja.Witam. Wczoraj rano rozliczyłeś kupony z 4. kolejki drużyn "siedmiu w jednym mantlu" i "strażnicy cnoty" jako przegrane, bo podali złą kolejkę przy kuponie. Dzisiaj patrzę i widzę, że Benek_19 anulował Twoją decyzję,edytował im kupony i zaliczył im AKO. Przecież kupony miały być edytowane tylko w pierwszej kolejce. O co chodzi w tym wszystkim? Prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam.
Link do tematu: http://forum.bukmacherskie.com/f259/faza-2-grupa-3-a-41603.html
Pozdrawiam.
5 kolejka:
Rock - Rozvadownia Team 17,42 - 5,91
Cwajka Betting - Napinacze neostrady 4,30-9,00
Przechodzą dalej:
Rock
Napinacze
Tylko, że kurs 9,00 ustrzeliliśmy my (Cwajka Betting) i to my powinniśmy wygrać ten pojedynek i wydaje mi się, że także awansować. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie odwołania ????
pozdrawiam
Tak oczywiścieskoro dalej przechodzi 6 osob (4x 1 miejsce i 2x 2 miejsce) to rozumiem ze miejsca 7-8 zajmują dwa pozostale 2 miejsca... ???