olo może mała zmiana zasad żeby nikt nie pauzował, porostu drużyna która pauzuje stawia mecze ale nie dostaje dużych punktów tylko ako.
dlaczego: a to dlatego ze przy tak z organizowanej 2 fazie często o awans z 2 miejsca będzie decydowało ako, bo będzie równa ilość punktów i jedna z drużyn będzie pokrzywdzona bo nie co dzień są takie same dyscypliny jednego dnia są łatwiejsze do typowania drugiego dnia trudniejsze
ale regulamin sie akceptowało ten co był na początku a nie późniejszy.na prawie 150 użytkowników biorących udział, zauważyłem że znalazło się kilku dla których czytanie ze zrozumieniem i akceptacja tego co się przeczytało stanowi wielki problem ????
nikt Wam na siłę nie kazał brać udziału w konkursie !!!
przeczytałeś rega zaakceptowałeś to go stosuj !!!
a nie marudzisz i psujesz innym zabawę !!!
sorki za offtopic ???? ale takie zachowanie jest denerwujące ????
Olo, mam pytanie dotyczącej drużyny z 3-go miejsca.
Hockey Kids! czyli moja drużyna zdobyła 6pkt przy AKO 10.46. http://www.jeziorak-ilawa.pl która awansowała zdobyła ako 18,68 ale tylko 3 pkt. Czyli co było brane pod uwagę?
Nie obrażę się ani o ten ani o ten czas, ważne, żeby się pokrywało z kalendarzem.w 2 fazie przy typach piszemy oczywscie o ktorej dana konkurencja odbywa sie czasu polskiego?
Albo tobet albo Ladbrokes.rozumiem ze typy dalej z tobeta??
pewnie bedzie tak jak we wczesniejszych rundach czyli zwrot..Jesli superkombinacja zostala przelozona mozna podac zastepczy typ czy sie wtopilo? ????
Aff... zapomniałem podac, chodziło o spotkanie USA - Szwajcaria. No nic, mój błąd.Olo_13 , powiedz mi co to ma byc? ... -
grupa 6...
1. Ice Hockey - Men's Preliminary Round - Group A Game 1
16.02 12:00
Poniżej/powyżej: 5.5 Typ: over - @1.60
a mecz itp to nie łaska już podać ?
Tak jak kolega wyżej powiedział zwrot.Jesli superkombinacja zostala przelozona mozna podac zastepczy typ czy sie wtopilo? ????