>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Proszę o usunięcie posta użytkownika Albanczyk1988 oraz moze jakies ostrzezenie ? Powód ? Plagiat analizy ze strony efortuna.pl
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Europejska, 1/8 finału
Godzina: 19:00
Spotkanie: Dortmund-Tottenham
Typ: Handicap Dortmund -1 bramka
Kurs: 2.20
Bukmacher:
Analiza:
HIT NA MIARĘ CHAMPIONS LEAGUE. Borussia Dortmund kontra Tottenham – taki mecz byłby wydarzeniem na tym etapie rozgrywek także w Lidze Mistrzów, zresztą z dużą dozą prawdopodobieństwa możemy założyć, że oba kluby w przyszłym sezonie zagrają właśnie w tych najbardziej elitarnych rozgrywkach piłkarskich. Zarówno Tottenham jak i Borussia Dortmund są wiceliderami w ligach krajowych i powinny sobie zagwarantować udział w Champions League. Borussia Dortmund nie przegrała jeszcze żadnego meczu w roku 2016 wygrywając aż 9 z jedenastu meczów. Czy obronią miano niepokonanych goszcząc Tottenham na BVB Stadion w Dortmundzie? Myślę że tak ponieważ Borussia u siebie jest nie bezpieczna i pokazuje ładny futbol a remis po dobrym meczu z gigantem Bayernem Monachium uskrzydlił ich w jakimś stopniu a goście z Londynu no cóż przegrali z West Ham derby, drugie z Arsenalem zremisowali a więc tendencja spadkowa formy i morale lekko słabe. Handi jak dla mnie do wzięcia ! Gospodarze muszą tu dać z siebie max. możliwości ponieważ w Londynie nie będzie łatwo
Powodzenia !
Dziękuję za zgłoszenie. Zostały już podjęte odpowiednie działania w tej sprawie.
▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +35
drughi 430

drughi

Użytkownik
proszę o zmianę bukmachera,typ z BAH a nie Expekta w tym wypadku,mam ustawiony szablon z którego piszę analizy i przeoczyłem że nie zmieniłem.Sory za pomyłkę i poproszę o poprawę.
Niestety nie mogę podlinkować(za mało postów na forum) dlatego jest to post #33 Typy Dnia 11.03.2016
Poprawione//psotnick

vazer17 5

vazer17

Użytkownik
nie zamieściłem bukmachera w mojej ostatniej analizie niestety nie moge podac linku ze wzgledu na mała ilość postów

bukmacher to bet365
kurde i znowu cos nie tak bukmacher to b e t 3 6 5
Zamieściłeś bukmachera, jest widoczny jak należy. Wyłącz Adblocka albo dodaj Forum do wyjątków, bo pewnie to on ci blokuje nazwy buków//psotnick

mizej92 12

mizej92

Użytkownik
Witam, proszę o zmianę godziny mojego typu. Omyłkowo wpisałem 22 zamiast oczywiście 15.30.
Post zamieszczony jest na drugiej stronie typów dnia z 13.03 jako 22.
Z góry dziękuję.
Poprawione //K@mil

M 0

malysc

Użytkownik
Przepraszam za zaśmiecenie mój błąd.
Wracam do tematu Burza91 plagiat z ligi typerów
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 15.00
Spotkanie: Udinese - AS Roma
Typ: AS Roma
Kurs: 1.91
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Na niedzielę pod lupę biorę włoską Serie A i mecz Udinese - AS Roma. Szczerze dziwi mnie tak wysoki kurs na gości. Co prawda odpadli oni z LM ale styl jaki zaprezentowali w dwumeczu z Realem musi budzić szacunek. Nie widać większych absencji u Rzymian, choć na lekkie urazy narzekają Nianngolan i Pjanic i ich występ stoi pod znakiem zapytania. I to w sumie koniec jeśli chodzi o zagrożenia w formie Romy, bo przy szerokiej ławce rezerwowych ciężko mówić o zmęczeniu. Udine od dłuższego czasu spada w dół tabeli i nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić. Nowy stadion także im nie służy bo odnieśli na nim tylko 1 zwycięstwo. Myślę, że w starciu z rozpędzoną Romą, która ostatnio zachwyca formą i stylem (choćby wspomnieć 4:1 z Fiorentiną) drużyna Udine będzie bez większych szans.

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Przepraszam za zaśmiecenie mój błąd.
Wracam do tematu Burza91 plagiat z ligi typerów
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 15.00
Spotkanie: Udinese - AS Roma
Typ: AS Roma
Kurs: 1.91
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Na niedzielę pod lupę biorę włoską Serie A i mecz Udinese - AS Roma. Szczerze dziwi mnie tak wysoki kurs na gości. Co prawda odpadli oni z LM ale styl jaki zaprezentowali w dwumeczu z Realem musi budzić szacunek. Nie widać większych absencji u Rzymian, choć na lekkie urazy narzekają Nianngolan i Pjanic i ich występ stoi pod znakiem zapytania. I to w sumie koniec jeśli chodzi o zagrożenia w formie Romy, bo przy szerokiej ławce rezerwowych ciężko mówić o zmęczeniu. Udine od dłuższego czasu spada w dół tabeli i nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić. Nowy stadion także im nie służy bo odnieśli na nim tylko 1 zwycięstwo. Myślę, że w starciu z rozpędzoną Romą, która ostatnio zachwyca formą i stylem (choćby wspomnieć 4:1 z Fiorentiną) drużyna Udine będzie bez większych szans.
Czy mógłbym prosić o link do źródła z analizą?

halomilo 60

halomilo

Użytkownik
Podałem typ w typach dnia 12.03 który był niezgodny z regulaminem, ponieważ ktoś mnie ubiegł na wcześniejszych stronach. Nie zauważyłem. Mój typ str 4, typ typer który mnie wyprzedził str 1 .

fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Proszę o poprawienie mojego posta z dzisiaj w wątku Typy Dnia. Post nr #18 z godziny 8;34. Zapisało mi cały tekst jako pogrubiony. Proszę o poprawę.
Poprawione//psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom