Źle podliczone są moje punkty w tym miesiącu.I wziąłem pod uwagę że tabela była zrobiona wcześniej.Na koniec miesiąca proszę o dokladniejsze podliczanie punktacji.A innym radzę pilnować swoich punktów...
Stary, to ja ci radzę "pilnować swoich punktów", bo widać masz z tym problem.
W tabeli się wszystko zgadza, specjalnie sprawdziłem 2 razy. Ale prześledźmy jeszcze raz twoje typy w tym miesiącu, bo Excel nie kłamie:
2 marca
51
3 marca
100
4 marca
100
5 marca
100
6 marca
205
8 marca
40
9 marca
100
10 marca
50
11 marca
100
13 marca
100
14 marca
100 (powtórzony typ)
15 marca
240
16 marca
74
17 marca
100
18 marca
41
20 marca
63
W sumie wychodzi
36 i tyle też masz w tabeli.
Przypuszczam, że niezgodność wynika z "powtórzonego typu". Dałeś typ "Wisła bez remisu", Wisła wygrała z Termaliką, tylko że przed tobą już ktoś podał typ na "czysty" win Wisły, co czyni twój typ powtórzonym (za co z automatu jest
100 bez sprawdzania wyniku). I cała tajemnica. Ale po co sprawdzać, lepiej od razu rzucić bezpodstawnym oskarżeniem.
Dodam tylko, że jest lekko dziwne, że user który w poprzednim miesiącu wygrał nagrodę w
Typach Dnia, teraz oskarża mnie że coś się nie zgadza w jego wyniku. Wtedy też coś było źle podliczone?
Radzę dobrze policzyć swoje punkty, sprawdzić rozliczenia poszczególnych typów, zapoznać się z Regulaminem i dopiero wtedy wysuwać oskarżenia, bo może się okazać, że po prostu nie masz racji. Tylko tyle i aż tyle.
PS zajebiste dzięki za stracenie pół godziny na jałowe wyjaśnianie że nie jestem wielbłądem, podczas gdy wystarczyło żebyś sprawdził swoje typy.