>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
seelowe 43

seelowe

Użytkownik
Coś mi dziś net szwankuje więc proszę o wyrozumiałość.
Dyscyplina to oczywiście Koszykówka, NBA
godzina 1;35 .
z góry dziękuje i przepraszam
Nie mogę dodać linka bo nie mam20 postów więc proszę o zajrzenie w typach dnia na 03.03.16 .
ted//poprawione

koniqq 102

koniqq

Użytkownik
proszę dodać do mojego typu w dniu 3.01.2016 bukmachera : bet365, dziękuje ????
Poprawione//psotnick

mzuza 93

mzuza

Użytkownik
proszę o usunięcie jednego posta:
.../f43/typy-dnia-4-03-2016-piatek-post5951895
nie mogę wkleić całego linku - za mało napisanych postów.
dodało się podwójnie post pod postem. Dzięki
OK

S 10

sultan92

Użytkownik
w typach dnia n piątek 4 marca post nr 8 napisałem że bilans gospodarzy na własnym boisku wynosi na 9 spotkań 1-1-4 a oczywiście powinno być 1-1-7
nie moge dodac linku mam za mało postów
Poprawione//psotnick

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Prosiłbym o zmianę ostatnich linijek bo trochę chaotycznie to napisałem ????
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-4-03-2016-piatek-130253-3.html#post5952122

Idę w mój typ, ponieważ obydwa zespoły sporo strzelają w drugich połowach i są dwiema bardzo overowymi drużynami w tym sezonie, 62 bramki Forest, 66 Grimsby. Forest na własnym stadionie średnio strzela 2 bramki na mecz, a dzisiejsi goście na wyjazdach mają średnią 1.7 gola i ta statystyka również skłania mnie do mojego typu.
Poprawione//psotnick

nesh 107

nesh

Użytkownik
Mam pytanie gdy kurs wzrosl przed rozpoczeciem wydarzenia to mozna go zwiekszyc?
Aktualnie jest 4.0 http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-4-03-2016-piatek-130253-4.html#post5952337
Jesli tak prosze o poprawe.
Nie przesadzajmy, to są normalne ruchy kursów wynikające z postawionych typów ludzi. Podajesz typ z takim kursem jaki był w momencie podawania i tego się trzymajmy. Jak za chwile spadnie do 3.5 to też będziemy poprawiać?//psotnick

typereks 866

typereks

Użytkownik
Drodzy moderatorzy, którzy prowadzą typ dnia mam jedną, lecz mam nadzieję dobrą sugestię albo nawet i dwa.
1) By w typie podawać link do flashscore meczu - ułatwi to Wam pracę i przede wszystkim nie będziecie musieli przełączać po różnych dyscyplinach sportowych.
2) Proponuje, że jeśli ktoś w ciągu danego miesiąca, np. marca nie poda minimum 10 typów, jest zawieszony w braniu udziału w konkursach przez okres XX miesięcy.
Ad1. Na razie dajemy radę, więc nie ma takiej potrzeby, ale dzięki za troskę.
Ad2. Konkurs jest dobrowolny, wystarczającą konsekwencją jest, że typerzy bez 10 typów po prostu nie są klasyfikowani w tabeli końcowej//psotnick

S 10

sultan92

Użytkownik
w typach dnia na sobote 5 marca post nr 4 moderator zwrócil mi uwage na brak godziny faktycznie apomniałem o tym jesli jest moliwość prosze o dodanie ze mecz zaczyna się 16:00

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
w typach dnia na sobote 5 marca post nr 4 moderator zwrócil mi uwage na brak godziny faktycznie apomniałem o tym jesli jest moliwość prosze o dodanie ze mecz zaczyna się 16:00
Ten moderator, również zwrócił Ci uwagę na brak zachowania zasad poprawnej pisowni (brak znaków interpunkcyjnych i zdania rozpoczynane z małej litery).
Kolejne tego typu niechlujne analizy, będą odrzucane i traktowane jako nietrafiony typ ⛔100.
P.S. Godzina poprawiona.
Życzę miłego wieczoru.
K@mil

yuri 18

yuri

Użytkownik
Witam. w &#39;Typach dnia&#39; pojawił się taki typ:

Dyscyplina: Piłka nożna - bundesliga, DE
Data: 5.03/18:30
Spotkanie: Borussia-Bayern
Typ: Rzuty rożne, kto pierwszy 7? Bayern
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Czy jest możliwość podania jeszcze w typach dnia overu cornerów w tym meczu?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Otrzymane punkty reputacji: +4
drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Boston Celtics - Cleveland Cavaliers
Typ: 2 Handicap 0-1,5
Kurs: 3.35
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dziś na noc biorę pod lupę mecz NBA.Na koszykówce się nie znam ale jak dla mnie kurs zawyżony bo patrząc na wyniki mecz powinien być wyrównany.Drużyna gospodarzy zajmuje 3 miejsce a goście obecnie są 8.Ostatni mecz między nimi na korzyść drużyny z Bostonu w którym wygrali jednym koszem 103:104.Dlatego ide w małego Handicapa na gości w razie małej przegranej.Drużyna gości ostatnio wogóle nie przegrywa czego nie można powiedzieć o dzisiejszych gospodarzach ale goście tą serie mają na swoim boisku.Grają dziś 1 mecz wyjazdowy od dłuższego czasu i ciekawe jak się spiszą.Ogólnie drużyna z Bostonu słabo spisuje się na wyjazdach.Jak dla mnie szanse wynoszą 50/50.Kurs godny zagrania.Powodzenia!!!
Typy Dnia z 06.03.2016.Gospodarzem byli Cleveland Cavaliers a nie Celtics,Cavs są pierwsza drużyną wschodu,Celtics-na trzecim miejscu,dużo pomyłek i mylących info w tym poście.

g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
w moim typie dnia analiza miała wyglądać tak, coś mi się wysłała za szybko, a chyba nie można edytowac
Sądzę że mainz po zwycięstwie z bayernem złapie lekką zadyszkie i dziś przegrają. mainz w tym roku jeszcze nie przegrało na swoim stadionie i jak wiadomo każda seria kiedyś się kończy. Darmstadt powinien być zmotywowany aby coś tu ugrać bo znajduje się tuż nad strefą spadkową. Myśle że powinni tu conajmniej zremisować i to typ dla mniej odważnych za 2,04 w unibecie. i co ważne darmstadt jest drużyną która grabbardzo dobrze na wyjazdach jak na miejsce zajmowane w tabeli. to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość ;)
Poprawiłem zgodnie z prośbą...
Ale miałbym prośbę, żeby poprawnie używać języka polskiego (błędy ortograficzne, nieznane słowa, pisanie nazw własnych małą literą itp). Teraz tylko ostrzeżenie, ale następnym razem takie posty będą rozliczane z automatu na minus, bez sprawdzania wyniku. Język polski jest wystarczająco piękny, żeby go nie kaleczyć. Nie przesadzajmy, to są normalne ruchy kursów wynikające z postawionych typów ludzi. Dla mnie to po prostu brak szacunku dla innych userów
//psotnick

Otrzymane punkty reputacji: +4
mat77 158

mat77

Użytkownik
Chciałbym aby ten post:
Real-Roma 1/btts tak @2.5 , over 3,5 gola @2.05
Moim zdaniem będzie to mecz w którym spokojnie zobaczymy kilka goli.Obie drużyny ostatnio w swoich rozgrywkach ligowych postrzelały.Real u siebie w LM na co najmniej dwa/trzy gole stać, piłkarze &#39;&#39;Zizou&#39;&#39; potrzebowali takiego meczu jak z Celtą (7:1) by chociaż trochę podnieść mocno nadszarpnięte morale zespołu.Tutaj mają już duży komfort i awans na wyciągnięcie ręki, jednak Real u siebie w Lidze Mistrzów musi zawsze grać na maxa i po każdym strzelonym golu szukać następnego.&#39;&#39;Królewscy&#39;&#39; muszą jednak też pamiętać o niedalekiej historii kiedy to po pierwszym meczu i zaliczce z Schalke byli blisko odpadnięcia w rewanżu.Roma natomiast po zmianie &#39;&#39;miotły&#39;&#39; radzi sobie coraz lepiej.W znakomitej formie jest duet El-Sharaawy i Mohammed Salah, druga linia też potrafi swoje z przodu zrobić.Goście muszą zaryzykować i z czasem na pewno to zrobią i będą musieli się odkryć, co daje dużą szanse na bramki z kontr gospodarzy.
był wklejony tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f44/1-8-finalu-ligi-mistrzow-8-9-marca-2016-rewanze-130121.html
i jednocześnie usunięty z tego: http://forum.bukmacherskie.com/f44/1-8-finalu-ligi-mistrzow-rewanze-15-16-marca-2016-a-129901.html

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom