z racji iż jest to dział ""Pytania, Propozycje, niezgodności" mam dla Was propozycje i myślę że dla wielu z Was się on spodoba. Nie podoba mi się to, że gdy ktoś postawi w meczu "
Polska -
Niemcy" over 6.5 bramki po kursie 9.50 to ja nie mogę postawić wtedy over 2.5 po kursie 2. over 6.5 jest w tym wypadku wielce nieprawdopodobny, lecz tym samym zamyka drogę bardziej rozsądnym typerom którzy postawili by zakład na over 2,5.
mam więc taką propozycję:
jeżeli ktoś postawi over 3,5 bądź over 4,5 bądź over 5,5 i wyżej to inny użytkownik wciąż może postawić over 2,5 z tą tylko różnicą że gdy dla tego z góry zakład wejdzie, wtedy nasz zakład jest anulowany, tzn nie dostajemy ani punktów dodatnich ni ujemnych.
Przykład:
- gracz A postawił zakład
Arsenal (-1) - Chelsea po kursie 3.50
- gracz B postawił zakład
Arsenal - Chelsea po kursie 2.0 (bez hendicapu)
i teraz w momencie gdy:
-Arsenal wygrywa 2-0 (bądź ogólnie dwoma lub więcej golami) wtedy gracz A dostaje 250 pkt, natomiast gracz B 0 pkt (ani ujemnie ani dodatnie)
-Arsenal wygrywa 1-0 (bądź ogólnie jedną bramką) wtedy gracz A dostaje -100 pkt, natomiast gracz B za poprawny typ dostaje 100 pkt
myślę że moja propozycja jest interesująca i proszę innych o wypowiedzenie się oraz adminów aby przystali na moją propozycję ????
generalnie moja propozycja dotyczy zakładów overowych/underowych oraz zakładów hendi
Wszystko pięknie, ciekawa propozycja, ale tak szczerze.. to ile razy się zdarzyła taka sytuacja, żeby ktoś dał Over 6.5? Raz, może dwa..? Po co tak komplikować życie userom (a zwłaszcza podliczającym) dla tak jednostkowych przypadków? Kiedy po prostu wystarczy samemu podać swój typ odpowiednio wcześnie i nie martwić się o posty innych userów.
Po za tym.. w ofercie każdego buka jest tak szeroka oferta, że można znaleźć dziesiątki podobnych typów: obie strzelą, gole w obu połowach, over goli w jednej połowie, w drugiej, over jednej drużyny, drugiej itp. To samo się tyczy co do handi - też można spokojnie znaleźć zamienniki dla wielu typów: wygra w co najmniej jednej połowie, wygra obie itd. Na razie nie ma powodów do zmian Regulaminu, ale dzięki za propozycję, została odnotowana.
//psotnick