>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
zfnp 15

zfnp

Użytkownik
Widzisz pawelb tak to jest. Poświęciłem czas i zrobiłem obrazowo wygląd pierwszej trójki konkursu. A kolega andawe wyskakuje na mnie czemu to robię i ma pretensje jak bym co najmniej jego miłość mu odbił ???? Nie wiem o co mu chodzi ale się domyślam. Kolega był w Top 2 w dniach 1-25 a teraz po jego nie trafnych typach spadł na odległe miejsce z wynikiem 600 pkt ???? Nie no, na czymś się trzeba wyżyć ????
Myślę pawelb że tobie to coś pomogło, i będzie można dzięki temu małemu podliczeniu taktycznie ( a co za tym idzie ) ciekawiej rozstrzygnąć konkurs. Życzę powodzenia tobie jak i soren&#39;owi ????
Jeszcze raz to napiszę ( 1 - 30.10 )
Ja - 1430.
soren - 1425/1295 - Lile dziś wygrywa/Lile nie wygrywa.
pawelb - 1412.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Podałem szczegółową datę postu wystarczyło wykazać przysłowiowe minimum dobrej woli żeby to zrobić. To że nie podałem linku wynikało z zapomnienia a raczej z pośpiechu. Nie stało nic na przeszkodzie żeby to zrobić. Ja jako moderator bym to zrobił, zwłaszcza że czasu było od groma cały dzień i pół następnego no ale lepiej jechać po każdym i się czepiać cały czas śmiesznych kruczków w regulaminie na forum i dawać -100 ponieważ daje do większą satysfakcję. Pozdrawiam i bez komentarza.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
wystarczyło wykazać przysłowiowe minimum dobrej woli żeby to zrobić
Wystaarczyło wykazać przysłowiowe minimum dobrej woli podac link - teraz byś nie miał problemu. Wymagasz od modów tego minimum? Zacznij wymagać od siebie. Nic nie stało na przeszkodzie żebyś to zrobił.
a jako moderator bym to zrobił, zwłaszcza że czasu było od groma cały dzień i pół następnego
Modzi nie mają tylko obowiązków związanych z konkursami. Po to dla ułatwienia im pracy wymyślono aby podawać link.
Albo stosujesz się do zasad określonych w regulaminie albo nie. Nie stosujesz się do tych zasad = nie miej pretensji. PROSTE!

Otrzymane punkty reputacji: +1
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
kompetencja moderatorów mnie powala pod koniec miesiąca
Swego czasu jak tabela aktualizowana była 20x w miesiącu to przysłowiowe &quot;ani cześć ani pocałuj mnie w dupe&quot; wiem , że ja się porwałem na tabelę i do mnie należy ten obowiązek , ale miałem zapchany tydzień ? Nie mogę mieć ? Nie jestem zobowiązany przesiadywać non stop przy kompie.
Jak masz jakieś inne skargi pisz do ...
Marcina
Vadera
Lucasa
K@mila
Do reszty. Tabela zapewne będzie ogarnięta dziś. Sory za zwłokę ale publicznie się tłumaczyć nie muszę.

Otrzymane punkty reputacji: +3
strzala 377

strzala

Użytkownik
Witam. Wczoraj wyczytałem że Tipsa gra z Mayerem o 11:00 dziś, ale niestety przełożyli mecz na jutro, a ja wczoraj wieczorem podałem w typach dnia zakład na jednego z zawodników. Mogę prosić o anulowanie tego zakładu ? Nie chcę zaczynać zabawy od -100 pkt
Z góry dzięki !
będzie zwrot/ Konrad

B 8

brelo

Użytkownik
Mam takie oto pytanie, bo nie mogłem doczytać. Dałem w typach dnia typ po kursie 2,00, a kurs w ciągu np. 10h wzrósł do np 2,70. Czy mogę się ubiegać o zmianę kursu, czy ten po którym postawiłem jest ostateczny?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mam takie oto pytanie, bo nie mogłem doczytać. Dałem w typach dnia typ po kursie 2,00, a kurs w ciągu np. 10h wzrósł do np 2,70. Czy mogę się ubiegać o zmianę kursu, czy ten po którym postawiłem jest ostateczny?
Liczy się kurs w momencie pisania posta.

Do reszty bawiących się w Październiku. Tabela gotowa itp. Posprawdzać czy wszystko gra i w razie problemów walić na PW.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom