a nie przepraszam, zwracam honor, po prostu moderator pomylił się i chodziło mu o 22, wszystko gra w takim razie.Uwaga :!: w tabeli pominięta jest sobota z 21. Jutro uzupełnię.
pomyłka z dzisiaj czyli z 29.10Proszę o zamianę handicapu na (-5) i kurs 7,50 bet365 w typie na 28.10, pisząc analizę kolega mnie ubiegł:;/:
Zajrzyj do regulaminu, tam jest wyraźnie napisane, żeby podawać link do posta, który chcecie poprawić, itp. Ty tego nie zrobiłeś, więc nie wymagaj od nas żebyśmy na własną rękę szukali, bo to nie należy do naszych obowiązków.kompetencja moderatorów mnie powala pod koniec miesiąca
Wystaarczyło wykazać przysłowiowe minimum dobrej woli podac link - teraz byś nie miał problemu. Wymagasz od modów tego minimum? Zacznij wymagać od siebie. Nic nie stało na przeszkodzie żebyś to zrobił.wystarczyło wykazać przysłowiowe minimum dobrej woli żeby to zrobić
Modzi nie mają tylko obowiązków związanych z konkursami. Po to dla ułatwienia im pracy wymyślono aby podawać link.a jako moderator bym to zrobił, zwłaszcza że czasu było od groma cały dzień i pół następnego
Swego czasu jak tabela aktualizowana była 20x w miesiącu to przysłowiowe "ani cześć ani pocałuj mnie w dupe" wiem , że ja się porwałem na tabelę i do mnie należy ten obowiązek , ale miałem zapchany tydzień ? Nie mogę mieć ? Nie jestem zobowiązany przesiadywać non stop przy kompie.kompetencja moderatorów mnie powala pod koniec miesiąca
Liczy się kurs w momencie pisania posta.Mam takie oto pytanie, bo nie mogłem doczytać. Dałem w typach dnia typ po kursie 2,00, a kurs w ciągu np. 10h wzrósł do np 2,70. Czy mogę się ubiegać o zmianę kursu, czy ten po którym postawiłem jest ostateczny?