>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
To był moj pierwszy Post w Typie Dnia i niestety przypadkowo wkleił sie 2x ;/ i wpisalem nie regulaminowego Bukmachera . Sorry nastepnym razem postaram sie uniknąc tak banalnych pomyłek

kris11 3

kris11

Użytkownik
Proszę o zmiane typu w meczu OM-Arsenal na 2/2 o kursie 5,70 . Nie świadomie powieliłem typ który został napisany w czasie gdy pisałem analize.

P 1

p0g0dynk4

Użytkownik
Ja nie rozumiem jednego .. MÓJ TYP Z 21 PAŹDZIERNIKA ZOSTAŁ UZNANY JAKO TYP POWTÓRZONY. TYM CZASEM TO TYP PODOBNY LECZ CAŁKIEM INNY . Kolega który napisał posta wyżej. obstawiał ze w meczu padnie minimum 5 bramek . Natomiast mój polegał na overze 3,5 , wiec dlaczego został uznany jako minus? . Jest chyba różnica między overem 3,5 a 4.5? . Kursy z resztą też są inne. Wiem , że człowiek to tylko człowiek . Popełnia błędy ale proszę zwracać uwagę na takie rzeczy..
Pozdrawiam

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja nie rozumiem jednego .. MÓJ TYP Z 21 PAŹDZIERNIKA ZOSTAŁ UZNANY JAKO TYP POWTÓRZONY. TYM CZASEM TO TYP PODOBNY LECZ CAŁKIEM INNY . Kolega który napisał posta wyżej. obstawiał ze w meczu padnie minimum 5 bramek . Natomiast mój polegał na overze 3,5 , wiec dlaczego został uznany jako minus? . Jest chyba różnica między overem 3,5 a 4.5? . Kursy z resztą też są inne. Wiem , że człowiek to tylko człowiek . Popełnia błędy ale proszę zwracać uwagę na takie rzeczy..

Pozdrawiam
siema. wszystko zostało podliczone zgodnie z regulaminem. poczytaj regulamin

http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post2256503

było wałkowane setki razy , jak chcesz rzeczowych argumentów cofnij się ze 2 -3 strony wstecz. pozdro

P 1

p0g0dynk4

Użytkownik
ale czemu tak jest nie rozumiem przecież to 2 inne typy ludzie.. Czyli jak ja obstawie over 1,5 a ktos over 10,5 to jest ten sam typ powtórzony tak ?
Jeżeli tak to nie skomentuje tego

devin69 43

devin69

Użytkownik
Piłka nożna, Hiszpania Primera Division
23-10-11 12:00
Betis Sevilla - Rayo Vallecano
Typ: Real Betis wygra oraz Poniżej 2.5 bramki
Kurs: 3.75
Buk: WilliamHill

Bardzo proszę o zmianę typu: Real Betis wygra oraz Poniżej 2.5 bramki na Real Betis wygra oraz Powyżej 2.5 bramki i kurs 2.6 bo opacznie źle spojrzałem na kursy a w zamyśle mialem typ z powyżej 2.5 :-/

modrzas92 2

modrzas92

Użytkownik
jeśli mecz został przełożony na jutro z powodu obfitych opadów deszczu? to muszę zmienić na inne spotkanie czy mój typ będzie normalnie rozliczony ?

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Witam,

bukmacher popełnił wczoraj błąd i podał że spotkanie V. Azarenka - Na Li obydwa się dzisiaj 26.10.2011. Rzeczywiście spotkanie odbywa się 27.10.2011. Błąd został naprawiony po fakcie jak umieściłem ten typ na 26.10.2011. (dzisiaj). Prosiłbym o przesunięcie typu na jutro. (27.10.2011)

Pozdrawiam i przepraszam za kłopot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom