>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Jak w Typach Dnia rozstrzygane są azjany? Na przykład handicap -1,25? Jeśli drużyna wygra różnicą jednego gola, odejmujecie tylko pół stawki?
rozliczamy to tak jak robi to bukmacher.
Grasz te -1.25, wygrywają 1:0 i tracisz 50j.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Dałem typ w typach dnia że Mayer wygra z Tipsarevicem, wygrywał zdecydowanie Mayer w 1 secie 5-1 lecz rywal skreczował, w takim razie niestety ale będzie zwrot :/ ?
Kanonier0392 / tak, będzie zwrot.

legrand 82

legrand

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-11-2011-czwartek-66745.html#post2501099
mozna dopisać info z oficjalnej strony Slovanu. Do absencji dochodzi jeszcze kapitan zespołu-Jan Lipiansky(14m 2+6)
V kabíne belasých stále šarapatí maródka, trénerom stále nie sú k dispozícii zranení hráči Andrej Kudrna (zlomená ruka), Martin Sloboda (koleno), Martin Štajnoch (zlomený prst), Michal Hudec (noha) a Ján Lipiansky (medzirebrové svalstvo). Potešiteľnou správou však je, že vo Zvolene by už mal nastúpiť útočník Libor Hudáček, ktorý pre otras mozgu nedohral stretnutie s MHC Mountfield a nútene pauzoval od 23. októbra.
Kanonier0392 / ok.

henek9 933

henek9

Użytkownik
Moj typ na srode 02.11.2011 otrzymal - 100 pkt za rzekome powtorzenie typu,nie zauwazylem aby ktos w typach dnia na srode mial rowniez identyczny typ jak moj?
Byl co prawda typ kogos innego City powyzej 1 gola w meczu,ale ja mialem City powyzej 2 goli w meczu czy to jest powtorzenie typu?
tak , jest to powtórzony typ / Konrad

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Czlowiek pisze tresciwa analize ale konkretna i dodana jest do kiepskich haha ? Troche glupota ale czego sie spodziewac co po niektorych. Na przyszlosc, ja nie leje wody o niczym jak wiekszosc w tych analizach tylko konkrety. Pisze je dla kogos zeby pomoc a nie dla siebie bo dla siebie gram sobie. Ostatnia moja analiza w takim razie jak tak traktuje sie kogos kto chce pomoc

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
raczy mi ktos odpisac ? w szczegolnosci prosilbym o odp osobe ktora dala moja analize do kiepskich i uzasadnienie tego bo tak bez odp i tu i w prywatnych to niehonorowo troche...

raindropz 30

raindropz

Użytkownik
Móglbym prosić o wklejenie analizy na jutro bo od teraz do jutra do 12 nie zdazylbym:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - La Liga
Data: 06.11.2011
Spotkanie: Real Madryt - Osasuna
Typ: Real -3.5
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Godzina Rozoczęcia: 12:00
Analiza:

11 kolejka Hiszpańskiej Ekstraklasy pomiędzy liderem z Madrytu a zespołem z 8 miejsca Osasuną.Daje taki wysoki handicup ponieważ Real jest w dobrej wysokiej formie, nie traci już tak dużo goli jak w poprzednim sezonie zaledwie 6 straconych goli co prawda 5 z tego stracili u siebie, ale w 4 meczach strzelili 17, teraz od meczu z Betisem u siebie 4:1 nie stracili gola, a grali przecież z Espanyolem 4:0, Malagą 4:0, Villarreal 3:0, Sociedad 1:0 i Lyon 2:0 i 4:0.Osasuna na wyjazdach straciła w 5 meczach aż 14 goli najwięcej w całej lidze.Do tego goście dziś są bardzo osłabieni bo az 9 zawodników z różnych powodów dziś nie może grać:
Obrońca Sergio 6/0
Obrońca Bertran 10/0
Obrońca Echaide 0/0
Obrońća Roversio 5/0
Napastnik Lamah 7/0
Pomocnik Cejudo 10/2
Pomocnik Punal 10/0
Obrońca Raitala 8/0
Pomocnik Masoud 0/0
W Realu niepewni są tylko Kaka, Marcelo i Carvarlho(ale już od dłuższego czasu)
Biorąc pod uwagę te osłabienia, bardzodobrą formę strzelecką Realu, także świetnie grająca ostatnio obronę Osasuna może dziś znów stracić sporo goli jak w meczu z Barceloną 0:8.

22november 0

22november

Użytkownik
Mój tekst wkleiłem z notatnika (pisałem wcześniej) i po zaakceptowaniu nie sprawdziłem i wyszło trochę niesymetrycznie. Jeżeli będzie to problem to będę wdzięczny za &quot;sklejenie&quot; akapitów
Temat to typy dnia - niedziela 6 listopada - linku nie wkleję bo nie ma wymaganych 10 postów

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
raczy mi ktos odpisac ? w szczegolnosci prosilbym o odp osobe ktora dala moja analize do kiepskich i uzasadnienie tego bo tak bez odp i tu i w prywatnych to niehonorowo troche...
Typy Dnia to konkurs. Wypadałoby więc naprawdę się postarać i sprawić, aby analiza miała jakąś wartość. Co za tym idzie - chociaż kilka argumentów. Dwa, trzy zdania można napisać w swoim temacie z typami, tak na szybko. Od analiz konkursowych trzeba wymagać po prostu więcej. Nie odpisałem wcześniej, bo po prostu nie miałem na to czasu, nie rozumiem pretensji.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
argumenty podalem wystarczajace i odpowiednie. jak tak traktujesz mnie to i ja ciebie. przykre ze ktos taki jest moderatorem na niby ceniacym sie forum. typ wszedl wiec jak to ma byc konkurs to domagam sie rozliczenia go jako wygrany

Otrzymane punkty reputacji: +3
nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, czemu moja analiza (link: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-05-11-2011-sobota-66832-5.html#post2506352) została oznaczona jako &quot;kiepska analiza&quot;? Podałem 4 konkretne i mocne argumenty, w prosty i przestępny sposób. Wszystko krótko i na temat, same konkrety i zero lania wody, jak to jest w przypadku większości analiz. 4 bite argumenty i analiza nazwana kiepską. Moderator trochę się ośmiesza takimi decyzjami, nigdzie nie ma mowy o limicie wyrazów, każdy przedstawia argumenty w swój sposób - ja podałem ich aż 4, a to one są przecież najważniejsze w tej zabawie. Co z tego, że napiszę ładny tekst w stylu: &quot;Dzisiejszego pięknego wieczoru czeka nas emocjonujące spotkanie&quot; itp.? Po co to wszystko? Moderator chyba nie do końca rozumie sens analizy. Tu chodzi o odpowiednie argumentowanie swoich typów, a mój typ został nimi poparty. Czekam na odpowiedź.
Kanonier0392 / Patrz - post wyżej. W tym wypadku nic innego nie napiszę.

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
dlaczego jak napisałem nawet dwukrotnie jakies 10min przed 12 analize Real M-Osasuna na Osasuna strzeli gola i wysłałem i dwukrotnie wyskoczyło &#39;&#39;Podany Temat nie istnieje, prawdodopodobnie został on usunięty.
Zapraszamy na strone główną:forum bukmacherskie&quot;
i po odświerzeniu strony rzeczywiście nie było tego tematu na dziś tj. 6.11. a teraz znów jest i nie ma tam mojej analizy a byłaby trafiona na kursie 2,40 ???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom