>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
F 0

fearevil

Użytkownik
W sumie za wiele to nie da, bo i tak nie trafilem, ale przynajmniej bezie ladnie wygladalo;)
Prosze o zmiane w poscie nr. 22- typy dnia- 11.11.11r. (piątek)
Buk: bwin
kurs: 3.25
Pozdrawiam!

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 3liga kuj-pom-wielk
Spotkanie - Wda Swiecie-Lubuszanin Trzcianka
Typ -under 2,5 gola
Kurs - 2,05
Buk - Tobet
Analiza:

Do Swiecia (10miejsce w tabeli) przyjezdza Lubuszanin ktory obecniie zajmuje bardzo dobre 4miejsce w lidze.Zauwazylem w trakcie tego sezonu ze Lubuszanin kiedy przyjezdza na boiko rywala z woj kuj-pom radzi sobie jako tako czyli remiuje te mecze tak bylo m.in. ze Spartą Brodnica(0-0) czy tez Unią Janikowo(1-1) ,ale tez na wlasnym obiekcie nie mogli sobie poradzic ze słabą ekipą z Victoriii Koronowo 1-1 .Mecz ten jest awansem z rundy następnej gdziie Lubuszaniin ograł Wde 1-0 po bramce strzelonej w 90miin.Dzis Wda moze byc osłabiona brakiiem kilku ważnych zawodników niie wiadomo czy zagraja:Adrian Talaśka, Arkadiusz Piskorski i Bartosz Czerwiński a na dodatek w ostatniim meczu kontuzjii doznał obrońca Wroblewski.W druzynie z Trzciiankii raczej niie ma zadnych ubytków ta druzyna ma kilku doswiadczonych piłkarzy m.in Simson(kiedys Oliimpiia Grudziądz ograny na drugoliigowych boiskach czy Paweł Nawrocki .Uwazam ze dziiesiiejsze spotkaniie bedzie oscylowalo w graniicach remisu i bedziie duzo walki w srodku pola a na dodatek aura juz nas nie rospiieszcza

Prosze o przeniesienie tego meczu na jutro bo jednak jutro graja
dzieki z gory

V 23

vegeta20

Użytkownik
Przepraszam bardzo ale we niedzielnych podsumowaniach jest błąd
w spotkaniu: Spotkanie Reggina - Nocerina (0:1) typowanym przez figo17
wynik spotkania to 2:1 a wiec...

steve 55

steve

Użytkownik
Przyznaję się, że nie powinienem dostać w piątek 90 pkt. za mecz Polska-Czechy bo zagrałem, że będzie over 185,5 a było 3:0 (25:21, 26:24, 27:25).Możliwe, że podliczający typy spojrzał na nasz sobotni mecz z Czechami gdzie był tie-break więc siłą rzeczy musiał być pokryty over ale w piątkowym spotkaniu nie został pokryty.Tak więc powinienem mieć w tabeli -100.
dzięki ;) / Konrad

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Przepraszam napisałem typ na 19 .10 .2011 i umiesciłem go w dniu 18.10.2011 ale po chwili wkleiłem go tam gdzie jego miejce czyli na dzień 19.10.2011 .

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
blad w moim typie na 20.11.2011. chciałem dać nie na handi nashville tylko na remis co pokazuje kurs, prosze o poprawę!!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Zaraz zaraz. przeciez napisałem post korygujący przed rozpoczęciem spotkania. pozatym kurs wyraźnie pokazuje co miałem na myśli ponieważ na handicap byl kurs okolo 2.50. więc w czym problem??

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Kanonier0392 niie robmy jaj nie wiidzialem ze kolega dodal juz 2min przed to ja tez analize robilem a poprawiilem to na handii -proste
Kanonier0392 / Błędy należy zgłaszać w tym temacie, a nie w konkursowym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom