>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
sorek21 42

sorek21

Użytkownik
jak mój dzisiejszy typ przełożony to mogę napisać nowy ?
Kanonier0392 / jeśli tak, to musisz najpierw poprosić o usunięcie tego typu.

savi 52

savi

Użytkownik
I proszę o dopisanie na górze dyscypliny (Dyscyplina: Piłka Nożna, Primera Division). Dawno dodawałem swoją propozycję do Typów Dnia i stąd ten błąd (wcześniej z tego co pamiętam, nie trzeba było tego pisać). Pozdrawiam i sorry za dwa posty pod rząd (nie mogę już poprzedniego edytować).
Kanonier0392 / ok.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Proszę o poprawę postu: Piłka nożna Francja 2 liga Lens-Sedan typ: 2 Kurs: 3,25 Buk- tobet Spotkają się po jednej stronie goście, faworyzowani przez bukmacher, nie wiem nawet z jakiego powodu. Nie grają najlepiej, zgromadzili jedynie do tej pory zaledwie 13pkt tracąc przy typ aż 18 goli. NIe można tego powiedzieć o drużynie goście- 4 miejsce w tabeli- 22 pkt i 21 strzelonych goli. Goście są w formie- 3 spotkania wygrane na ost. 5 meczów o tym świadczy. Myślę, ze nie może tutaj być innego wyniku a kurs jak marzenie

devin69 43

devin69

Użytkownik
Piłka nożna, Belgia Pro League
06-11-11 20:30
Standard Liege - Club Brugge
Typ: Handicup azjatycki (-1) - Standard Liege
Kurs: 3
Buk: Bet365

Mam źle rozliczony typ, powinien być zwrot a jest ⛔ 100, więc prosze o koretkę !!!

raindropz 30

raindropz

Użytkownik
Odnośnie podliczania typów za 06.11.11.Około 20.00 w sobote nie było jeszcze tematu na niedziele tak więc wrzuciłem to tu:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/pytania-propozycje-niezgodnosci-52585-61.html#post2506313 z prośba o wpisanie, po za tym troche nad tym posiedziałem szukając w internecie na stronach klubów.
Druga sprawa to analiza Aka Shakala to jakaś porażka, zero konkretów na temat składów bo z samej statystyki Realu u siebie takiego typu jak mój czy jego (czyli nawet na wynik np 5:0 bo w moim typie troche mniej myslałem bo 4:0) nie było by.
Proszę o odpisanie na mój wywód
Z resztą można porównać czyja analiza jest lepsza i za która by ludzie poszli:
Aka shakal:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-06-11-2011-niedziela-66900.html#post2507134
Mój:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-06-11-2011-niedziela-66900-2.html#post2507243

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Piłka nożna, Belgia Pro League
06-11-11 20:30
Standard Liege - Club Brugge
Typ: Handicup azjatycki (-1) - Standard Liege
Kurs: 3
Buk: Bet365

Mam źle rozliczony typ, powinien być zwrot a jest ⛔ 100, więc prosze o koretkę !!!
Zgadza się, sorki.

On podał typ jako pierwszy, analiza nie została uznana za kiepską, więc Twój typ jest nieregulaminowy. A to za czym by poszli ludzie jest w tym wypadku mało istotne.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Czemu typ jest rozliczony na ⛔ 100 http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-05-11-2011-sobota-66832-3.html#post2505297 ?
Czy to dla was bez różnicy czy ktoś da handicap europejski czy azjatycki ?
HC to HC / Konrad
W takim razie to trochę śmieszne. W jednym punkcie w regulaminie macie napisane, że handi to handi, a dalej można już wyczytać, żeby napisać czy to europejski czy azjatycki.
Zresztą czym innym jest azjan -1 od europejskiego -1, inny kurs, inne ryzyko.
No ale regulamin to regulamin, rzecz święta.
notka o dopisaniu czy to azjan czy EU jest po to aby przy podliczaniu wiedzieć czy dać ewnetualnie zwrot czy pkt ujemne. / Konrad

maestro90 28

maestro90

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-11-2011-piatek-66791-2.html#post2503704
siema, dlaczego mam -100?
Wg buka bet365 Drużyna oddająca 1 gola na starcie: &quot;Wygra dokładnie różnicą 1 gola - wszystkie zakłady na tą selekcję będą nieważne, a stawki zostaną zwrócone.&quot;
Podobno Typy dnia są rozliczane tak jak to robi bukmacher. Pozdro i czekam na odpowiedź
poprostu przegapiłem , że to jest azjan, przy aktualizacji tabeli poprawię / Konrad

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Sory! Sory! Sory ! poprosiłem ojca żeby napisał mi typ na jutro czyli 11.11.11 napisałem mu na kartce co ma napisać............ i napisał ale choćby książkę nie wiem czy to przejdzie albo mam to napisać tak jak to ma być poprawnie napisane ?
Kanonier0392 / choćby nie wiem co, nie potrafię zrozumieć Twojego posta.
nie trzeba , już poprawiłem ale faktycznie ten wpis wyżej ciężki do zrozumienia ;) / Konrad
Kanonier0392 / No tak, gdybym wiedział o jaki post chodzi, byłoby łatwiej ???? Nie skojarzyłem. No i trzeba przypomnieć - podawajcie linki!

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Dodajcie do mojej analizay to!

&quot;Znalazłem to przed chwilą. Szansę na jubileusz w kadrze narodowej Portugalii będzie miał skrzydłowy Manchesteru United Nani, który prawdopodobnie rozegra 50. mecz w reprezentacji. Selekcjoner Bośniaków Safet Sušić powołał na mecze barażowe pomocnika Lecha Poznań Semira Štilicia. Gospodarze jutrzejszego meczu będą musieli sobie radzić bez obrońcy Freiburga Mensura Mujdžy, a także zawieszonych Sašy Papaca i Borisa Pandžy. Rewanż odbędzie się 15 listopada w Lizbonie.
Istotne są absencje w drużynie Bośni Mensura Mujdžy i zawieszonych Sašy Papaca i Borisa Pandžy- to trójka obrońców,która grała Bośni w meczu z Francją zremisowany 1-1. &quot;
ad: ok, pamiętaj o LINKACH

F 0

fearevil

Użytkownik
Przepraszam Panowie, ale podalem niestety zlego bukmachera. Czy daloby sie to zmienic? Myslalem, ze buk Milenium moze byc podany, bo na forum w dziale o stacjonarnych bukach byla o nim mowa, dlatego tez pominalem regulamin:p
Niestety teraz zerknalem w reg. i zauwazylem, ze nie ma Milenium w spisie.
Da sie cos z tym zrobic?
Pozdrawiam!

Numer mojego posta: 22;
Dzial: typy dnia- 11.11.11r piatek
Kanonier0392 / podaj innego bukmachera i kurs.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom