>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Spotkanie - Aston Villa-Manchester United
Typ : Wayne Rooney strzeli
Kurs : 2,1
Buk : Bet365
Godzina : 16:00

Godz 18:30 oczywiscie ssorry za klopot

milo999 20

milo999

Użytkownik
W tym samym poście co opisałem powyżej proszę też o poprawienie mojego błędu, jest tam napisane &quot;Wg mnie dosyć pewny kurs na całkiem...&quot; a powinno być &quot;Wg mnie dosyć pewny typ na całkiem...&quot;.
przepraszam za zawracanie gitary????
Kanonier0392 / ok.

areyes 9

areyes

Użytkownik
Jak rozpatrywana jest sytuacja gdy podczas pisania analizy ktoś mnie ubiegnie i pierwszy wstawi swój typ i analizę? Liczone to jest jako powtórzenie? Bo spóźniełem się 12 minut :?
Kanonier0392 / jeśli nie poprosisz o usunięcie typu, to zostanie rozpatrzony jako powtórzony.

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Jak rozpatrywana jest sytuacja gdy podczas pisania analizy ktoś mnie ubiegnie i pierwszy wstawi swój typ i analizę? Liczone to jest jako powtórzenie? Bo spóźniełem się 12 minut :?
Możesz podać typ zastępczy zamiast tego, a na drugi raz przed wklejeniem analizy lepiej jest sprawdzić czy ktoś akurat w trakcie gdy pisaliśmy nas nie uprzedził naciskając podgląd wiadomości i zjeżdżając trochę na dół widać ostatnie posty. Pozdro.

areyes 9

areyes

Użytkownik
Dziękuję, w takim razie mam nadzieję, że mogę zmienic.

Poproszę o zmianę typu na:

Połowa czasu - 2
Kurs: 3,10

Dziękuję i przepraszam za problem :oops: Aha, nie mogę dodac linku (za mało postów)

N 11

natan

Użytkownik
Jakoś strasznie dużo ludzi widzę na trybunach zważając na to, że mecz odbywa się jak twierdzisz &#39;bez udziału kibiców&#39;. Mam wrażenie, że w szukaniu na siłę błędów w analizach innych i nieustannym wymądrzaniu się tu i na moim pw zagalopowałeś się troszkę i sam zaczynasz pisać wyssane z palca fakty w swoich &#39;biedny postach&#39; ????
A tutajten stadion na którym odbywa się mecz: (przypomnę, wg tego co piszesz - bez udziału kibiców)
http://imageshack.us/photo/my-images/266/beztytuubml.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom