>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
Natan tobie napisalem pw ze masz slaba analize bo opierasz jak na Quaresmie, ktory nie gra w tym meczu. Nie pisalem tego na forum ale skoro wyciagasz PW na publiczne forum to musze to tutaj skomentowac. Nie ma nic o oslabieniach w twojej analizie i o neutralnym terenie.
Kolega, do ktorego sie odnioslem tez tego nie napisal. Pisze ponadto o scisku na podium a to jest 13 kolejka. Zupelnie tego nie rozumiem.
Mamy robic dobre analizy i zarabiac a nie pisac byle co, zreszta to gdzies tam w regulaminie jest napisane. Po prostu zwracam na to uwage, ze zrobiliscie obaj slaba analize.

N 11

natan

Użytkownik
O Quaresmie wspomniałem na samym początku w celu luźnego nawiązania do sytuacji jego i drużyny oraz potem gdy przedstawiałem dlaczego dani zawodnicy mają szansę na zdobycie dziś gola. Przyznaje, że zapomniałem o tym że Rysialdo dzisiaj pauzuje, ale na pewno nie opierałem o niego analizy. Zresztą nie o to chodzi. Jeśli wymagasz od innych pełnej wartości merytorycznej w postach i stu procentowej zgodności z prawdą to sam nie możesz sobie pozwalać na takie wtopy jak ta z pustymi trybunami. Uwagę komuś można też zwrócić w inny sposób niż nazywanie czyiś analiz jako &#39;biedne&#39; czy &#39;do dupy&#39;, ot wszystkie powody dla których postanowiłem zwrócić Ci tu uwagę.

J 5

jackus123

Użytkownik
O co chodzi z -100 za niby powtórzenie typu? Przecież ten typ przede mną to jest -1 i kurs ok 1.5 co oznacza ze w przypadku wygranej jednym punktem tamten ma zwrot a ja zagrałem -1.5 i kurs 1.9 co oznacza że w przypadku wygranej jednym ja przegrywam. Co za oszustwa i działanie na niekorzyść obcych użytkowników bo wiadomo lepiej niech swoi wygrają. Myślałem że każdy ma jednakowe szanse, jak widać niektórzy są faworyzowania... Śmieszne. Typ inny, kurs inny a jednak taki sam. :/

Mam na myśli oczywiście:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-06-12-2011-wtorek-68260-3.html

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
O co chodzi z -100 za niby powtórzenie typu? Przecież ten typ przede mną to jest -1 i kurs ok 1.5 co oznacza ze w przypadku wygranej jednym punktem tamten ma zwrot a ja zagrałem -1.5 i kurs 1.9 co oznacza że w przypadku wygranej jednym ja przegrywam. Co za oszustwa i działanie na niekorzyść obcych użytkowników bo wiadomo lepiej niech swoi wygrają. Myślałem że każdy ma jednakowe szanse, jak widać niektórzy są faworyzowania... Śmieszne. Typ inny, kurs inny a jednak taki sam. :/
Mam na myśli oczywiście:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-06-12-2011-wtorek-68260-3.html
jakbyś przeczytał dokładnie regulamin to byś wiedział o co chodzi. POLECAM
Kiedy bedzie jakaś tabela
jak się wyrobie to dziś. Ale raczej będzie nie pełna
edit/ jednak jutro będzie

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
No holender ! nie wiem co się dzieje z moim laptopem napisałem typ sprawdziłem wysłałem a tu klapa wyszło choćbym wiersz pisał dlatego proszę moderatorów aby jak idzie to poprawili na prawidłowy zapis . Z góry dziekuję .
Kanonier0392 / ok.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
A ja skladam rekalamcje, podalem na dzis typ najpierw na Schalke ale pisalem analize i ja dodalem, po czym zorientowalem sie,ze ktos mnie wyprzedzil o chyba 3 minuty i tez podal ten typ to napisalem druga analize do meczu TSV... teraz patrze a analiza do TSV usunieta a za Schalke dostalem -100 za powtorzony typ a przeciez na wstepie analizy zaznaczylem, ze pisze druga bo ktos mnie wyprzedzil
Kanonier0392 / Błędy zgłasza się w tym właśnie temacie, a nie w konkursowym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom