>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Chciałbym się zapytać co związku z moim typem który zakończył się walkowerem i został rozliczony jako zwrot. Mecz nawet się nie zaczął. A dostałem -100pkt.
zwrot. sory nie widziałem Twojej prośby. przy aktualizacji tabeli poprawię ten fak t , jakbym zapomniał śmiało pisz

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Przepraszam ! przez pomyłkę zatwierdziłem mój typ na 14.10.2011 w dniu 13.10.2011. wkleiłem go już tam gdzie jego miejsce dlatego proszę o usunięcie go z dnia 13.10 . Chodzi o mecz C- Osaka - Kofu . Przepraszam za kłopot !

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
ochhhhhhhhhhhhhhh jakos dzisiaj jestem rozproszony w tym typie z dnia 14.10 Cerezo Osaka - Kofu zapomniałem wpisać buka a jest nim Bwin jeżeli można to proszę wpisać !

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Nie poddaję się na dzisiaj i proszę moda o usunięcie typu Cerezo - Kofu i z dnia 13.10 i z dnia 14.10.2011 bo to nie jest ani dzis ani jutro tylko w sobotę jak już wspomniałem jestem zmęczony i senny . Przepraszam za kłopot na dzis daję sie już wolne !

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Mój typ podany na jutro C-osaka - Kofu skopiowałem z dnia 13.10 bo się pomyliłem wtedy pomyliłem z dniem tego spotkania o czym wyżej wspomniałem to wtedy był kurs 5.25 a jak już go wkleiłem to spojrzałem że na dziś ten kurs spadł na 5.00 tak więc proszę o poprawienie

ali-g 40

ali-g

Użytkownik
Mam taka mała propozycje do Modow zeby po dopisywaniu pukntow na + i - pisalei tez jakimis innym kolorem np:niebieskim jaki był wynik spotkania ułatwi to zycie wszystkim na forum pozdrawiam.

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Czy w przypadku kiedy ktoś postawił już np. w meczu Chelsea - Arsenal 1, mogę jeszcze postawić na 1x? Czy będzie to uznane za powtórzony typ?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry dzięki ????

waniak 179

waniak

Użytkownik
Wpisałem zły kurs bo dałem 3,10 na drużynę Lechii a u tego buka co sprawdzałem kurs czyli na Bwin był kurs 3,90 . Mecz mi wszedł tylko teraz pytanie czy dostane 210j czy 290j ? Kursy sprawdzić można na livesports.pl i tam jest napisane, że na drużynę Lechii kurs to 3.90. A ja po prostu źle wpisałem kurs bo patrzyłem na kurs z mojego kuponu :p

O to link do postu: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-10-2011-niedziela-65904.html#post2472005

Ass // poprawione..

S 318

soren

Użytkownik
w temacie na poniedziałek 17.10 przypadkowo dwa razy wysłałem tą samą analizę.Proszę o usunięcie jednej z nich...

Ass // zrobione..

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mam taka mała propozycje do Modow zeby po dopisywaniu pukntow na + i - pisalei tez jakimis innym kolorem np:niebieskim jaki był wynik spotkania ułatwi to zycie wszystkim na forum pozdrawiam.
A może jeszcze frytki do tego?
Ułatwi życie wszystkim. Oprócz modów.

Czy w przypadku kiedy ktoś postawił już np. w meczu Chelsea - Arsenal 1, mogę jeszcze postawić na 1x? Czy będzie to uznane za powtórzony typ?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry dzięki ????
Polecam regulamin.. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom