>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
gredluk 295

gredluk

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-7-10-2011-piatek-65581.html#post2458145
Czy mogę prosic o poprawienie typu na X ?? kurs 3,7 bwin
i dopisanie na dole zdania: &quot;remis w sumie zadowala obie drużyny... Anglia zrobi swoje i ma pierwsze miejsce a Czarnogórze zostanie ugranie remisu ze Szwajcarią w ostatniej kolejce. Chciałem zagrać 1x ale jednak zmiana na czysty X bo Anglia raczej nie pozwoli sobie na przegraną... no i kurs kusi ???? &quot;
dzięki
done by Kanonier

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Sorry za pogrubienia ale zorientowałem się jak kliknąłem wyślij i do tego pomyliłem dni ten mecz jest dziś nie jutro, więc jeśli da rade to prosiłbym o przeniesienie
done by adqs

kategorie-c 0

kategorie-c

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, I liga, Polska
spotkanie: Arka Gdynia - Zawisza Bydgoszcz
typ: X
kurs: 3.20
buk: gamebookers
analiza:
Witam. Na dziś przygotowałem spotkanie chyba najmocniejszej zgody kibiców drużyn z I ligi. Bowiem zagrają przeciw sobie Arka Gdynia i Zawisza Bydgoszcz. Przed sezonem mówiono tak: Arka powinna wywalczyć awans do Ekstraklasy, a Zawisza środek tabeli. Nie spodziewanie role się odwróciły to Gdynianie zajmują jak na razie miejsce z końca tabeli, a Bydgoszczanie ze sporą przewagą nad drugą drużyną, bo aż 5 pkt. Chciałoby się powiedzieć zostawmy na bok statystyki to Zawisza jest na fali i dziś wygra to spotkanie. O dziwo nie, to Arka jest w faworytem spotkanie. W mojej opinii będzie dziś remis, a to z prostego powodu. Mecz dwóch drużyn które trzymają ze sobą ,, sztamę,, a jak wiemy w takich meczach nie pada zbyt wiele bramek, zawodnicy grają na remis, a piłkarze z Bydgoszczy pomogą dziś swoim kolegom z Gdyni oddalić się od strefy spadkowej.
Przewidywany skład Arki: Juszczyk - Krajanowski, Mazurkiewicz, Jarun, Radzewicz - Kowalski, Kasperkiewicz, Benat, Kuklis - Surdykowski, Słowiński
Przewidywany skład Zawiszy: Witan - Ilków-Gołąb, Jankowski, Hrymowicz, Cuper - Majkowski, Zawistowski, Ekwueme, Masłowski, Błąd - Wójcicki.
Początek spotkania o godzinie 17:30. Pozdrawiam.
Zgoda Zawiszy z Arką? Nie wprowadzaj ludzi w błąd...

maestro90 28

maestro90

Użytkownik
Witam, mam prośbę o przeniesienie mojego postu #12 z Typów Dnia z wczoraj na dzień dzisiejszy. Tobet wprowadził użytkowników (w tym mnie) w błąd podając, że mecz odbędzie się w sobotę o 11:00. Jak się okazało mecz będzie dzisiaj o 15:30. Piszę żeby uniknąć minusowych punktów. Czekam na odpowiedź. Z góry dzięki. Pozdrawiam
Link do postu: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-08-10-2011-sobota-65613.html#post2460295

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Zgłaszam poprawkę do mojego typu z 06-10-2011.
Mecz: A. Pavlyuchenkova - V. Azarenka zakończył się walkowerem i zwrotem postawionej stawki. Otrzymałem -100 pkt. Prosiłbym o przyznanie mi statusu zwrot do typu ze względu że został tak potraktowany typ przez bukmachera.
Pozdrawiam

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Chciałbym się zapytać co związku z moim typem który zakończył się walkowerem i został rozliczony jako zwrot. Mecz nawet się nie zaczął. A dostałem -100pkt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom