Tak możesz dać typ zastępczy na dzisiaj.Witam, dodałem dzisiaj 13.11.2012 typ dnia, mecz z hokeja, ale został przełożony na jutro, co mam zrobić ? Mogę dać inny typ czy jak ? Pozdrawiam.
Zrobionehttp://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-11-2012-wtorek-84168-2.html#post3188354
prosze o poprawienie: Spotkanie: Union Santa Fe - San Lorenzo
Zrobioneproszę w mojej analizie poprawić na over 3.5
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-11-2012-wtorek-84168.html#post3187516
1. Grzeczniej proszę!witam mam pytanie co jest nie tam moim typie ponizej ?????
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Spotkanie: Twente-Lavante
Typ: x
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet365
Analiza: hej ???? wszyscy stawiaja dzisiaj na LE stawiam i ja. jednym z najciekawszych meczy dzisiajszej kolejki LE bedzie mecz pomiedzy druzynami Twente a Lavante. Holendrzy to liderzy w swoim kraju a Hiszpanie zajmuja 6 miejscy w tabeli. gospodarze w ostatniej kolejce wygrali u siebie z Feyenoordem a goscie w ostatniej kolejce zremisowali na wyjezdzie z Sevilla. 2 tygodnie temu w spotkaniu miedzy tymi druzynami Hiszpanie wygrali u siebie 3;0.pewnie gospodarze beda chcieli dzisiaj sie odegrac ale graja nierowno w tym sezonie nie prezentuja stabilnej formy. za to Hiszpanie dobrze zaczeli ten sezon graja ciekawa pilke tylko Malaga i Valencia pokanaly Lavante w tym sezonie. Hiszpanie jada do Holandii po 1 punkt a jak sie uda to i po 3 ale 1 punkt tez jest dla nich dobrym wynikiem za to gospodarze musza wygrac zeby liczyc sie w bitwie o awans do kolejnej rundy LE. ale noz na gardle pewnie ich zdeprymuje i zparalizuje a goscie na luzie podejda do spotkania i wywioza dobry wynik z Holandii. JESLI POMOGLEM KLIKNIJ DZIEKI LUB NAPISZ NA GG
100
moze ktos mi to wyjasnic????
Przede wszystkim nie musisz, co post pozdrawiać... A tak na serio, to napisz drugi post, a tamten zostanie rozliczony jako zwrot.OK, tylko jak mam to teraz zrobić ? Tamten zostanie usunięty, czy po prostu przeniesiony na 14.11.2012. Mam napisać typ zastępczy i nowy czy jak ?? Proszę o szczegółową odpowiedź, co i jak?
Ale w regulaminie masz wszystko odnośnie tego jak składać "reklamacje". Rozliczenie Ci poprawiłem więc sprawa zamknięta.1 NASTEPNYM RAZEM DAM LINK SORRY
2 PISZE PIERWSZY RAZ W TAKIEJ SPRAWIE WIEC NIE WIEDZIALEM
3 POMYLENIE SIE O JEDNA LITERE CHYBA NIE POWINNO POWODOWAC ZE ANALIZA JEST ZLA
4 KAZDY MOZE SIE POMYLIC NIE MAM PRETENSJI WIEC NAPISALEM GRZECZNIE CZY MOZECIE MI TO WYJASNIC
RacjaWitam, w tabeli do dnia 15 listopada powinienem mieć 553 punkty i skuteczność 4/9.
Proszę o ponowne sprawdzenie i poprawe.
Przeliczone ponownie i jest jak było.siemka, mozecie sprawdzic jeszcze raz moj bilans?
po moim podliczeniu wychodzi 599 do 15 listopada ofc.