moja uwaga jest taka że są pewne niedociągnięcia w regulaminie które można jeszcze poprawić
po pierwsze 3 ligi do typowania na weekend i dwie kolejki w czasie jednego weekendu to jakieś nieporozumienie (w niedziele aż 6 meczy do wyboru dla 2 osób z pary)
-
Serie A pan, lige grecka, niemiecka czy też francuzka można by było dodać dla urozmaicenia i zwiększenia opcji do wyboru
do tego jeszcze ograniczanie pewnych popularnych opcji w typowaniu - z tego co wyczytałem w tym temacie i co tylko po częsci wynika z regulaminu to nie można grać żadnych opcji na 1 set w meczu, czy też opcji punktowych po 2 setach
tak sobie teraz patrze na oferte z 3 buków z których można podawać kursy i wychodzi na to że w niedziele można zatypować 5 spotkań z ligi włoskiej (na ten moment tylko opcje 1,2 i to jeszcze odwrotnie niż przeciwnik) oraz mecz Skra - Resovia (tu wybór akurat jest)
ja sie pytam gdzie tu sens i logika ?
rozumiem że jest dużo osób i sporo kolejek do rozegrania ale obecne rozwiązania w moim odczuciu nie wyłonia najlepszego typera siatkówki ale tego co będzie najszybszy i tego co popełni najmniej błedów (ok za błędy powinno sie karać, ale jakaś możliwa poprawka, czy uzupełnienia przed rozpoczeciem spotkań powinny być dozwole)
"errare humanum est"